3 zodii care își iartă partenerul, chiar dacă au fost înșelate

Infidelitatea nu presupune doar o inimă ruptă în bucăți și multă suferință, dezvoltă și nesiguranțe, îndoială de sine și chiar mecanisme de adaptare nesănătoase pentru persoana care a fost înșelată.

E foarte ușor să înșeli, dar este foarte greu de înțeles și imposibil de uitat de persoana înșelată. Cu toate acestea, există unii oameni care trec peste infidelitatea partenerului și își repară relațiile. Acești oameni ar putea părea prea blânzi sau naivi, dar au motivele lor!

Citește și: Greșelile majore pe care le faci în dragoste, în funcție de zodia ta


În timp ce există posibilitatea ca aproape orice persoană să se întoarcă la un partener infidel, există 3 zodii care o vor face cu siguranță din cauza trăsăturilor lor inerente de iertare, dependență și "din dragoste".

3 zodii care își iartă partenerul, chiar dacă au fost înșelate


Taur


Taurul intră greu într-o relație, dar și mai greu iese din ea. Vestea că a fost înșelat îl tulbură mai mult decât pe alții și motivul e bine întemeiat.Din păcate, Taurul refuză să primească ajutor și sprijin de la prieteni și familie și intră într-un cocon. În acest timp, se izolează de toți, cu excepția partenerului său.

El se bazează pe partenerul lui pentru dragoste și sprijin și speră că acesta va regreta că l-a înșelat și va face totul mai bine din acel punct înainte.

El stă ghemuit în spațiul lui până când nu va mai fi trist.

Empatia pe care o primește de la partenerul lui este o validare pentru el și se întoarce la relație încercând să uite complet orice s-a întâmplat.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Rac


Pentru Rac, dragostea este totul, nu doar în relațiile romantice, ci chiar și între prieteni.

Cu toate acestea, el știe și că lucrurile nu sunt doar în alb și negru și este conștient că se pot întâmpla multe într-o relație de dragoste.
Dacă mai adăugăm și instinctele sale materne, este clar de ce acceptă atât avantajele, cât și dezavantajele unei relații.

Pentru Rac, infidelitatea nu este sfârșitul unei relații.

În timp ce prietenii și familia ar putea pune presiune să renunțe la partenerul care l-a înșelat, de obicei va calcula toate mișcările și va încerca să știe totul înainte de a face un pas atât de dur.

Deși inima i se sparge în mii de bucăți atunci când află prima dată, mai târziu găsește soluții la problemă, cum ar fi consilierea de cuplu sau un alt astfel de ajutor profesional de vindecare împreună.

Leu


Leul trebuie să aibă intenția și deliberarea pentru tot ceea ce face în viață.

El nu este genul de persoană care să facă lucruri doar de dragul de a le face.

Deci, prin acest mod de gândire, el încearcă să găsească motivul pentru care partenerul lui l-a înșelat și să se asigure că nu este doar pentru că a existat o oportunitate de a face acest lucru.

Leul va continua să interogheze și investigheze până găsește adevăratul motiv și aici devine slab.

Primul pas după ce a aflat despre infidelitate este să vorbească mereu cu partenerul lui și să discute pe larg despre acest subiect.

Indiferent cum se desfășoară discuția, Leul va găsi un motiv să rămână și să-i mai acorde o șansă.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod