Iubire nemuritoare. Iman, soția regretatului David Bowie, spune că nu se va mai căsători niciodată: „El este soțul meu”

La cinci ani de la moartea starului rock David Bowie, soția sa, fostul supermodel Iman, a vorbit despre iubirea pe care i-o poartă în continuare.
Cei doi s-au cunoscut, în Los Angeles, în urma unei întâlniri romantice „pe nevăzute” pusă la cale de un prieten comun. El era geniul rock și creatorul neobosit al unor hit-uri precum „Ziggy Stardust” și „Space Oddity”, pe lângă multe altele. Ea era un supermodel din Somalia, care vorbea cinci limbi străine, și ale cărei frumusețe și inteligență au încântat lumea modei și nu numai.

Citește și: Femeia care l-a transformat în familist devotat. George Clooney a dezvăluit cum l-a convins Amal să devină tată


„David a spus că a fost dragoste la prima vedere”, a declarat Iman, în vârstă de 66 ani. „Mi-a luat câteva luni, dar am simțit aceeași iubire”, a declarat ea pentru People.

S-au căsătorit în Florența, Italia, pe 6 iunie 1992, și au fost timp de 26 de ani unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete.

„L-am cunoscut ca pe bărbatul David Jones, numele său real.
Și nu ca pe starul rock”, a dezvăluit modelul.


Cele două vedete și-au ținut viața personală departe de ochii publicului, dar acum, la cinci ani de la decesul lui Bowie, care a fost răpus de cancer în anul 2016, Iman a creat primul său parfum, Love Memoir, dedicat iubirii lor „epice”.

Ideea i-a venit după ce a petrecut timp în locuința lor de la munte, într-o zonă rurală din statul New York. Fostul model a dezvăluit că în primii ani de la moartea soțului său era prea dureros să petreacă timp acolo. „Deveneam foarte tristă și plecam repede înapoi în oraș. Credeam că am reușit să fac față pierderii, dar nu reușisem”, a declarat ea.


Acolo, în perioada de izolare, a găsit liniștea printre picturile lui preferate, cărțile lui și apusurile minunate de soare pe care le admirau în trecut împreună. Tot acolo a găsit și inspirația pentru parfumul care îmbină aromele de vetiver (Grey Vetiver de la Tom Ford era parfumul preferat al lui Bowie) și bergamote din Toscana, unde s-au căsătorit.
Rezultatul, spune Iman, este „un monument al iubirii eterne”.
A fost o iubire care a început în 1990, când Iman s-a mutat pentru o perioadă scurtă de timp în Los Angeles. „Nu am avut niciodată intenția să mă mut acolo. Nu este unul dintre locurile mele preferate. Acum cred că a fost destinul meu. Destinul mă chema să ajung acolo ca să-l pot întâlni pe David”, a declarat vedeta.

După prima întâlnire, ea a plecat la Paris pentru a defila pe podium pentru prietenul său, creatorul de modă Thierry Mugler. Când a ajuns la hotel, întreaga sa cameră era plină de flori, de gardenii. Iar când s-a întors în Los Angeles, David a așteptat-o la aeroport. „Așa a început totul”, își amintește fostul model.

Iman își amintește că a fost atrasă de muzician datorită farmecului și amabilității acestuia. „Eram încă la început, ne plimbam pe stradă și mi s-au desfăcut șireturile.
El s-a așezat în genunchi și mi le-a legat. Atunci am știut că el este alesul”, a dezvăluit vedeta.


Ea mai spune că se completau în moduri surprinzătoare. „Dacă David nu ar fi fost în viața mea, nu știu dacă aș fi avut curajul să lansez Iman Cosmetics în anul 1994. L-am întrebat 'Dacă va fi un eșec?', iar el mi-a răspus 'Dacă nu încerci, nu vei ști niciodată dacă va fi un succes'”, a declarat Iman. Aceasta a adăugat că soțul său era foarte mândru de inclusivitatea brandului ei de cosmetice, care oferea o gamă largă de produse pentru diferite culori ale pielii.

Iar inclusivitatea era o parte importantă din viața lui. „David era foarte conștient de inegalitatea rasială. Există un video celebru cu el la MTV în care îi întreabă de ce nu angajează și nu prezintă muzicieni de culoare”, a spus soția regretatului star.

„Alături de el m-am simțit prețuită. Prețuită și în siguranță”, a mărturisit modelul.


Ea a spus că nu are de gând să se mai căsătorească vreodată.
Atunci când fiica sa și a lui David, Alexandria "Lexi" Jones, în vârstă de 21 de ani, a întrebat-o acest lucru, Iman își amintește că răspunsul său a fost un nu categoric.

„Încă mă simt căsătorită. În urmă cu câțiva ani cineva s-a referit la David ca fiind fostul meu soț și am răspuns 'Nu, nu este fostul meu soț. Este soțul meu'”, a declarat modelul și femeia de afaceri.

„În mod clar îi simt prezența, în special atunci când privesc gloriosul apus de la fereastra casei noastre pentru că David iubește apusurile. Deci în acest sens este veșnic prezent. Prin intermediul amintirilor mele, iubirea mea trăiește”, a adăugat Iman.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
17 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod