Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 august. Berbecul are toate motivele să se bucure

Berbecul are toate motivele să se bucure în această săptămână.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Începi și închei săptămână într-o notă pozitivă, deoarece astrele îți oferă o posibilitate extraordinară de a obține o promovare sau o mărire.

Fii îndrăzneț/eață pentru a-ți putea cumpăra o mașină sau o ținută nouă cu potențialul tău profit care se anunță a fi substanțial.

Bucură-te, ai toate motivele!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acele idei nebunești pe care le-ai avut acum câteva luni vor începe să dea roade în această săptămână și îți vor oferi recompensele pe care le meriți.

Conjuncțiile astrale se vor concentra pe zona ta de carieră, dezvăluind că merile mișcări și conexiuni pe care le-ai făcut cu luni în urmă te ajută să îți atingi un obiectiv major.

Mergi cu încredere spre ce te îndeamnă soarta!

Citește și: Totul despre femeia din zodia Leu. Cum poate fi cucerită și cum vrea să fie iubită

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Deși ți-ai dori să ai parte de unele schimbări benefice în ceea ce privește banii, acest lucru nu este posibil în acest moment.

Dai piept cu câteva obstacole mentale care te împiedică să-ți expui cunoștințele atunci când trebuie.

Deși s-ar putea să te simți limitat/ă, încearcă să gândești diferit pentru a obține ceea ce îți dorești.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta înseamnă vânzări, afaceri și profit. În timp ce ești ocupat/ă să cheltui tot ce ai câștigat, întreabă-te dacă într-adevăr ai nevoie de aceste lucruri sau dacă încerci doar să obții un impuls de serotonină.

Încearcă să fii chibzuit/ă, deoarece nu mereu îți va merge atât de bine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu se zărește niciun câștig la orizont, însă se pare că este o perioadă a cheltuielor.

E posibil că fie vorba de costurile unei vacanțe, caz în care nu trebuie să stai cu grija banilor, ci doar să te bucuri de concediu.

Dacă, în schimb, ai cheltuieli neplanificate, nu te sfii să ceri ajutorul cuiva despre care știi că te-ar sprijini.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Schimbă-ți obiceiurile de zi cu zi și găsește ceva care să funcționeze mai bine pentru tine, cel puțin în ceea ce privește banii.

Ieși din rutina, din zona ta de confort, deoarece astrele te încurajează să uiți de cheltuielile pe care le-ai făcut în timpul verii. S-a terminat distracția, trebuie să vină etapa economiilor.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Echilibru dintre muncă și viața personală devine din ce în ce mai greu de menținut. S-ar putea să fii necesar în două locuri simultan și să trebuiască să alegi între viața profesională și viața ta de familie, altfel ambele ar putea fi sabotate.

Cu toate acestea, fii responsabil/ă și nu uita că pentru a putea trăi ai nevoie de bani. Nu îți risca jobul decât dacă este ceva cu adevărat serios!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sectorul tău de carieră va fi favorizat săptămâna aceasta. Vei avea oportunități de a fi în centrul atenției, indiferent dacă îți place sau nu.

Crearea de conexiuni profesionale te-ar putea ajuta să-ți faci un renume, dar și să căștigi bani frumoși. Ai nevoie de o situație financiară mai stabilă, așa că fă efortul de a ieși în față.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei petrece mult timp în mediul online în această săptămână, e posibil să faci unele afaceri bănoase astfel.

Dacă ai un job stabil care îți consumă mult timp, încearcă să îți dai o pauză sau un restart, deoarece în caz contrar vei avea lipsuri pe celelalte planuri ale vieții tale.

Weekendul pare mai optimist decât zilele anterioare, ceea ce înseamnă că trebuie să te relaxezi și să decizi rațional ce trebuie să faci pe mai departe.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

După o vară de distracție, trebuie să-ți revizuiești economia. Acesta este un moment excelent pentru a gândi în mod inovator când vine vorba de a câștiga bani și de a investi.

S-ar putea să găsești o răsplată mare într-un loc obișnuit.

Cu toate acestea, s-ar putea să fie nevoie să împrumuți niște bani. Ai putea fi tentat/ă să faci niște cheltuieli îndrăznețe și s-ar putea să fie nevoie să iei un împrumut sau chiar să te muți cu cineva pentru a rămâne pe linia de plutire din punct de vedere financiar. 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Totul se învârte în jurul banilor în aceste zile. Aproape toată lumea își dorește să fie în preajma ta, dar ai grija ca nimeni să nu profite de situația ta financiară sau de poziția ta.

Bazează-te doar pe cei în care te încrezi total și nu permite nimănui să te manipuleze. Unii oameni s-ar putea folosi de povești sensibile pentru a te aduce acolo unde își doresc.

Chiar dacă ai bani, nu e nevoie să arunci cu ei în stânga și-n dreapta!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Astrele îți recomandă să te concentrezi pe zona ta de productivitate. În următoarea perioadă vei găsi bucurie în rutină și te vei împrietenii cu oamenii pe care îi vezi zilnic.

O astfel de atitudine te va ajută să-ți creezi un cerc profesional valoros și să formezi o echipă cu cei mai buni. De aici până la a obține o avere nu mai sunt decât câțiva pași.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod