Horoscopul banilor în săptămâna 4-10 februarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu ar strica să ai mai mult curaj în ceea ce priveşte ţelurile tale profesionale.

Astrele îţi vor crea un mediu propice pentru a-ţi expune ideile, iar cei din jurul tău pot veni cu oferte tentante pentru tine. Fie că este vorba despre prieteni sau şefi care te plac, cert este că se anunţă parteneriate grozave. Chiar dacă nu o duci deloc rău cu banii nici acum, acum ai şansa de a evolua.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În primele zile ale acestei săptămâni îi vei uimi pe cei din jurul tău cu abilităţile tale profesionale.

Te remarci la locul de muncă fără să depui prea mult efort şi e posibil ca şefii tăi să îţi mărească salariul pe neaşteptate. Dacă eşti în căutarea unui job, acum este momentul să încerci şi un alt domeniu de activitate decât cel pe care l-ai studiat în şcoală. Ai abilităţi şi talente mult mai multe, aşa că profită de acest lucru!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă călătorii în interes de serviciu în această săptămână şi, iniţial, nu vei fi deloc încât de deplasările pe care eşti nevoit să le faci.

Cu toate acestea, zilele de joi şi vineri ar putea veni cu bonusuri consistente pentru munca depusă, aşa că vei uita de toate sacrificiile pe care le-ai făcut. Situaţia ta financiară chiar avea nevoie de o îmbunătăţire.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă ele pot fi şi bune, dar şi rele.

Totul depinde de tine şi de deciziile pe care le iei. Gestionarea banilor pe care îi ai la momentul actual este foarte importantă, aşadar, dacă nu te descurci la acest capitol, nu ezita să ceri ajutorul celor cu mai multă experienţă în domeniu decât tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Fii cât se poate de corect la locul de muncă sau în afaceri!

Astrele te sfătuiesc să nu profiţi de pe urma nimănui, mai ales dacă astfel le creezi greutăţi. O afacere în care eşti implicat ar putea cunoaşte primele rezultate, dar împarte câştigurile cu cei care te-au ajutat să ajungi aici. Este foarte important să rămâi demn indiferent de situaţiile în care ajungi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de mai multe cheltuieli decât te aşteptai.

Cu toate acestea, fiind o persoană atât de bine organizată şi atentă la detalii, vei reuşi să îţi gestionezi banii astfel încât să le acoperi pe toate. Dispui de ceva economii în cont, însă prudenţa nativă te face să îţi păstrezi rezerve indiferent de situaţiile pe care le întâmpini.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămână va fi destul de dificilă la locul de muncă, însă, din fericire, veniturile nu îţi vor fi afectate.

Vei avea o mulţime de cheltuieli în perioada imediat următoare, aşa că nu îţi poţi pune în pericol poziţia sau salariul. Chiar dacă te nemulţumesc unele lucrurile pe plan profesional, astrele te sfătuiesc să le ţii doar pentru tine pentru moment şi să nu rişti nimic.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bune pentru tranzacţii, indiferent de natura lor.

Fie că este vorba despre investiţii, achiziţii sau împrumuturi, cert este că vei avea de câştigat dacă dai dovadă de curaj. Încearcă pe cât posibil să faci lucrurile puţin diferit faţă de cum le fac ceilalţi din jurul tău, astfel te vei remarca şi ţi se va oferi mai repede credit.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fii cât de autentic poţi în acest început de săptămână şi, astfel, vei fi remarcat exact de cine trebuie.

Expune-ţi cu mai multă încredere ideile, indiferent dacă nu toate sunt bune. Situaţia ta financiară lasă de dorit, ceea ce înseamnă că trebui să îţi scoţi aşii din mâneca pentru a schimba situaţia. Dacă eşti implicat în afaceri, nu îţi pierde timpul dacă ele nu se îndreaptă câtre direcţia bună!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu stai prea bine cu banii în această săptămână, iar acest lucru înseamnă că trebuie să schimbi ceva pe plan profesional.

Nu ar strica să renunţi la domeniul actual de activitate dacă acesta nu îţi satisface nevoile materiale. Important este să faci primul pas, iar apoi nu e nevoie de prea mari eforturi pentru a te face remarcat!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Înainte de a face orice schimbare pe plan profesional, cântăreşte bine lucrurile şi evită pe cât posibil deciziile impulsive.

Chiar dacă ţi se promite marea cu sarea, nu crede chiar tot ce ţi se spune. Cu toate acestea, este, de asemenea, important să nu ratezi oportunităţile care ţi se oferă pentru că ele nu se vor mai întoarce. Raţiunea ta te poate ajuta!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să ieşi din tipare în această săptămână şi, astfel, vei avea succes pe plan financiar.

Fă-ţi un plan de bătaie şi nu te abate de el, însă nu îl expune celor din jurul tău. E posibil ca unele persoane, în special colegi, să îţi saboteze întreaga muncă de până acum. E o şansă mare pentru tine de a-ţi îmbunătăţi veniturile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod