Horoscopul lunii februarie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna februarie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna februarie te găseşte într-o stare foarte bună, aşa că atitudinea ta poate cuceri o persoană cu adevărat specială. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, vor exista mai multe momente de afecţiune decât în mod normal, iar mare parte din ele vor fi din iniţiativa ta. Se anunţă o îmbunătăţire a vieţii de cuplu sau de familie. Chiar dacă e o perioadă pasageră, luna iubirii va avea unele mici rezultate şi pe viitor. În cazul în care eşti singură, sunt favorizate relaţiile pasagere, în cazul în care asta cauţi.

Ai toate şansele ca în luna februarie să obţii o mărire de salariu sau o avansare. Sectorul profesional va fi în prim-plan, cu toate că ai multe altele pe cap. Toată munca ta va fi mai evidentă pentru ceilalţi în această perioadă, lucru care îţi va uşura eforturile spre atingerea ţelurilor. Dacă nu eşti mulţumit de cum evoluează lucrurile pentru tine la job-ul actual, ia în considerare o reorientare profesională.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna iubirii va fi o lună a iluziei pentru tine, din păcate. Indiferent dacă eşti implicat sau nu într-o relaţie, cert este că una visezi, iar alta este realitatea. Cu toate că te bucuri de fiecare moment la maximum, cu siguranţă te minţi singur. Situaţia este mai gravă dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, pentru că între tine şi partenerul de viaţă există tensiuni pe care le ascundeţi sub preş. Cel mai probabil, cel de lângă tine te amăgeşte şi este foarte priceput la vorbe. De fiecare dată când auzi ce vrei să auzi, gândeşte-te că poate fi o minciună şi investighează!

Luna februarie va fi decisivă pentru tine în ceea ce priveşte sectorul financiar şi profesional. Vestea bună este că schimbările care se vor produce vor fi pozitive. Încearcă, totuşi, să eviţi pe cât posibil investiţiile sau împrumuturile la final de lună. Abilităţile tale de a intui lucrurile înainte ca ele să se întâmple te vor ajuta mult atunci când eşti nevoit să iei decizii importante.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Februarie vine cu multe activităţi de cuplu şi asta doar datorită faptului că este luna iubirii. Atât tu, cât şi partenerul de viaţă vă veţi întrece în dovezi de iubire şi afecţiune. Chiar dacă pare iniţial siropos, gândeşte-te că aceste lucruri nu s-ar întâmpla şi dacă între voi lucrurile nu ar funcţiona cum trebuie. Fii conştient că toate cuplurile au probleme şi ocupă-te şi de ale tale conform setului tău de valori. Dacă eşti singur şi măcinat din cauza unei despărţiri recente, nu ezita să cauţi şi să ceri lămuririle de care ai nevoie.

Astrele sunt de partea ta în această perioadă în ceea ce priveşte sectorul profesional şi financiar. Ai toate şansele să primeşti o moştenire sau să ţi se returneze o datorie mai veche. Mai mult decât atât, ai parte de tot sprijinul celor dragi în vederea evoluţiei tale în carieră. Faptul că eşti încurajat de persoanele care contează pentru tine te va ajuta să creşti nesperat de rapid.  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele sunt de partea ta în această lună şi aduc lucruri bune pe plan amoros. Dacă eşti implicat într-o relaţie de scurt timp, vei începe să priveşti cu toată încrederea spre un viitor în doi. Poate a sosit timpul să te aşezi la casa ta, însă nu o face doar pentru că îţi ticăie ceasul. Este foarte important să simţi că cel de lângă tine este persoana potrivită. Dacă ai un partener de mult timp, nu este exclusă o despărţire. Chiar dacă pare o veste proastă, aceasta îţi va aduce numai lucruri bune pe viitor. Dacă eşti singur, această perioadă poate veni cu schimbări majore în ceea ce priveşte sectorul sentimental.

În această lună vei acţiona mai curajos şi vei cere o mărire de salariu. Chiar dacă nu ai prea mari speranţe, măcar deschizi discuţia şi îţi pui şefii pe gânduri. Nu este exclus să primeşti un răspuns favorabil, însă trebuie să nu exagerezi cu cererile. Este o perioadă bună pentru afaceri, fie că te implici în ale altora, fie îţi deschizi una proprie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă pe cât posibil să ţii cont de dorinţele şi nevoile partenerului tău în această lună. E posibil ca sub influenţa iubirii, care este peste tot în jur în această perioadă, să îşi dorească mai multă afecţiune şi înţelegere din partea ta. Chiar dacă ţi se va părea puţin ciudat, merită să îi faci mofturile din când în când. Mai mult decât atât, e posibil ca acest test să vă îmbunătăţească relaţia şi să îţi placă atât de mult încât să devină permanent.

În această lună vei înţelege cât de important este să te afli în relaţii bune cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu. În contextul unor probleme financiare, e posibil ca ei să fie singurii care te pot salva. Încearcă pe cât posibil să cauţi încă o sursă de venit dacă vrei să îţi continui proiectele îndrăzneţe pe care le ai în minte.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna februarie va fi mai liniştită decât au fost cele anterioare, cel puţin în ceea ce priveşte dragostea. E posibil ca un eveniment mai puţin fericit din viaţa ta să îl facă pe cel de lângă tine să fie mai atent la dorinţele tale, lucru care te va ajuta mult atât pe tine, cât şi relaţia în sine. Dacă eşti singur, nu este exclus să întâlneşti pe cineva interesant. Cu toate acestea, nu îţi face speranţe, pentru că poate fi doar o aventură de care ai face bine să te bucuri oricum!

Luna aceasta vei avea parte de multe cheltuieli şi schimbări de ordin profesional. Cu toate că vei rămâne cu buzunarele goale, măcar vei avea satisfacţia că ai făcut o mulţime de lucruri importante. Orice început este greu, însă cu timpul îţi vei reveni financiar şi lucrurile vor reintra în normal. Nu deveni depresiv de la primul hop pe care îl întâlneşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna februarie este luna care îţi va aduce o veste minunată în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Fie că este vorba despre un copil sau despre o cerere în căsătorie pe care o faci sau o primeşti, cert este că vei fi extrem de încântat de schimbările care vor urma. Dacă eşti singur, situaţia nu este chiar atât de roz, însă nu te poţi plânge de lipsa admiratorilor. Alegerea e doar a ta!

Luna februarie va veni cu cheltuieli mai mari pentru tine decât lunile anterioare. E posibil să fie vorba de rate bancare, taxe sau impozite care se strâng toate odată. Încearcă să îţi organizezi cât mai eficient bugentul, astfel încât să nu rămână nimic urgent neacoperit. Investiţiile ar trebui evitate acum şi în viitorul apropiat!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cum vei vedea iubire peste tot în această perioadă, tinzi să îţi doreşti cu totul altceva de la relaţia sau de la viaţa ta. Te vei compara cu ceilalţi, vei simţi mai mult ce îţi lipseşte şi vei avea tendinţa de a fi pasiv-agresiv faţă de partenerul de viaţă. Nemulţumirile cate te macină pe interior se vor transforma în frustrări dacă nu le faci cunoscute, aşa că discută sincer cu partenerul tău. Ca în majoritatea cazurilor, comunicarea poate fi cheia!

Nu vor avea loc schimbări prea mari în ceea ce priveşte banii. Luna februarie este luna iubirii şi e posibil să ai mai multe activităţi costisitoare decât de obicei, numai că rezervele tale te vor ajuta să nu simţi aceste cheltuieli. Dacă ai de gând să îţi achiziţionezi un imobil sau un teren, încearcă să amâni acest lucru pe luna viitoare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna aceasta te vei axa mai mult pe aventură şi distracţie, decât pe iubire profundă şi sinceră. Indiferent dacă eşti într-o relaţie sau nu, cert este că nu îi vei lua prea în serios pe cei din jurul tău şi îţi vei vedea de propriul interes. Simţi că meriţi să fii fericit cu orice preţ, aşa că nu te afectează ce fac sau spun ceilalţi. Se poate spune că ai ajuns la un nivel de maturitate care îţi permite să conştientizezi faptul că fericirea ta depinde doar de tine, nu de alţii.

Luna aceasta vei fi luat la puricat de către şefii tăi în ceea ce priveşte activitatea ta profesională. Deşi nu vor avea de ce să se lege, vei fi profund deranjat de iniţiativa lor. Acest moment ar putea fi imboldul de care ai nevoie pentru a face o schimbare profesională. Vei fi destul de relaxat, pentru că ai multe opţiuni.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna februarie este luna flirtului, fie că eşti implicat într-o relaţie sau eşti singur. Primeşti atenţie de la persoanele de sex opus din jurul tău şi pe unele dintre ele chiar vei vrea să le cunoşti mai bine. Nu ar strica să cercetezi bine terenul şi să faci o schimbare în viaţa ta sentimentală. Atât timp cât nu răneşti pe nimeni, eşti liber să alegi ceea ce vrei!

Încearcă să nu rişti în această lună, în special atunci când vine vorba de bani. Chiar dacă primeşti unele oferte aparent tentante, încearcă să nu iei decizii impulsive. Fie că este vorba de un nou job sau de şansa de a te implica într-o afacere, nu renunţa la ceea ce ai deja în favoarea lor. Cel mai important lucru este să gândeşti pe termen lung şi să iei în considerare dacă acţiuniile tale i-ar putea afecta negativ pe cei dragi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna aceasta vei avea parte de sprijinul partenerului de viaţă în scopul atingerii unui ţel personal. Fie că este vorba de carieră sau de un simplu hobby, acesta va porni la drum alături de tine. Nu ai timp de dovezi siropoase şi gesturi romantice, însă apreciezi mai mult decât orice o comunicare eficientă în cuplu. Dacă eşti singur, nu îţi face speranţe cu privire la atitudinea unei persoane faţă de tine, e posibil să interpretezi greşit.

Încearcă să nu te joci cu banii pe care i-ai economisit de-a lungul timpul. Fie că este vorba de investiţii sau de împrumuturi, cert este că trebuie să analizezi de două ori înainte de a face orice mutare. Dacă tu şi partenerul tău de viaţă aveţi banii la comun, e posibil să apară discuţii aprinse cu privire la cine cheltuie mai mult şi cine mai puţin. Cu calm şi comunicare, totul se va rezolva!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă pentru Peştii implicaţi într-o relaţie se anunţă veşti bune în februarie, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cei singuri. Cei din urmă vor continua să sufere după foştii parteneri sau vor căuta fără succes partenerul ideal. Starea de visare se regăseşte în ambele categorii, însă rezultatele pot fi totale diferite: ori fericire la maximum, ori dezamăgire profundă.

E posibil ca luna aceasta să întâmpini probleme cu banii, lucru care te va determina să ceri ajutorul celor dragi. Chiar dacă nu ţi-e deloc incomod, fă-ţi curaj să ceri un împrumut dacă situaţia o cere şi e destul de serioasă. Cu toate că ţi se pare că nimic nu merge bine pentru tine, ar trebui să îţi păstrezi optimismul pentru că astrele vor fi de partea ta în lunile următoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod