Horoscopul săptămânii 4-10 februarie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru Berbecii singuri. În această săptămână vor avea ocazia să cunoască persoane noi alături de care pot începe o poveste de iubire. Cu toate acestea, astrele le recomandă să nu se grăbească şi să sară peste etapele normale ale unei relaţii sănătoase. Nativii căsătoriţi pot întâmpina dificultăţi de comunicare cu partenerul de viaţă sau cu copiii, dacă este cazul.

Nu ar strica să ai mai mult curaj în ceea ce priveşte ţelurile tale profesionale. Astrele îţi vor crea un mediu propice pentru a-ţi expune ideile, iar cei din jurul tău pot veni cu oferte tentante pentru tine. Fie că este vorba despre prieteni sau şefi care te plac, cert este că se anunţă parteneriate grozave. Chiar dacă nu o duci deloc rău cu banii nici acum, acum ai şansa de a evolua.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să nu te contrazici din orice cu partenerul de viaţă în această săptămână. Cel mai probabil, un schimb de replici banal se poate transforma într-o ceartă de zile mari. Fă tot posibil să aplanezi conflictul atunci când vezi că lucrurile degenerează. Dacă eşti singur, fii atent la cine îţi este prieten cu adevărat şi cine nu. E posibil ca unele persoane din anturajul tău să aibă un interes ascuns.

În primele zile ale acestei săptămâni îi vei uimi pe cei din jurul tău cu abilităţile tale profesionale. Te remarci la locul de muncă fără să depui prea mult efort şi e posibil ca şefii tăi să îţi mărească salariul pe neaşteptate. Dacă eşti în căutarea unui job, acum este momentul să încerci şi un alt domeniu de activitate decât cel pe care l-ai studiat în şcoală. Ai abilităţi şi talente mult mai multe, aşa că profită de acest lucru!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca în această săptămână să simţi că lucrurile nu se îndreptă spre direcţia bună în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă. Dacă consideri că este ceva în neregulă în comportamentul partenerului de viaţă, comunică-ţi deschis nemulţumirile. Este total greşit să ai pretenţia ca acesta să îţi ghicească gândurile. Dacă eşti singur, o persoană apropiată îţi va face declaraţii neaşteptate.

Se anunţă călătorii în interes de serviciu în această săptămână şi, iniţial, nu vei fi deloc încât de deplasările pe care eşti nevoit să le faci. Cu toate acestea, zilele de joi şi vineri ar putea veni cu bonusuri consistente pentru munca depusă, aşa că vei uita de toate sacrificiile pe care le-ai făcut. Situaţia ta financiară chiar avea nevoie de o îmbunătăţire.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta te vei dezlănţui şi îţi vei scoate la iveală latura pasională. Senzualitatea de care dai dovadă poate cuceri pe oricine, aşa că ai toate şansele să îţi găseşti un partener în cazul în care eşti singur. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, tu vrei mai multă acţiune şi distracţie, pe când partenerul tău îţi va dori linişte deplină. E posibil să apară tensiuni!

Se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă ele pot fi şi bune, dar şi rele. Totul depinde de tine şi de deciziile pe care le iei. Gestionarea banilor pe care îi ai la momentul actual este foarte importantă, aşadar, dacă nu te descurci la acest capitol, nu ezita să ceri ajutorul celor cu mai multă experienţă în domeniu decât tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu aştepta nimic în schimb atunci când faci ceva pentru partenerul tău. Pentru că eşti o persoană orgolioasă, această atitudine va aduce despărţirea într-un final. Dacă acţionezi cu un interes, înseamnă că deja nu mai este vorba despre iubire sau nu a fost niciodată. Dacă eşti singură, pretenţiile tale exagerate te vor îndepărta tot mai mult de posibilitatea de a-ţi găsi pe cineva alături de care să îţi petreci viaţa.

Fii cât de corect poţi la locul de muncă sau în afaceri! Astrele te sfătuiesc să nu profiţi de pe urma nimănui, mai ales dacă astfel le creezi greutăţi. O afacere în care eşti implicat ar putea cunoaşte primele rezultate, dar împarte câştigurile cu cei care te-au ajutat să ajungi aici. Este foarte important să rămâi demn indiferent de situaţiile în care ajungi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi plină de evenimente frumoase alături de partenerul de viaţă. E posibil să vă atingeţi un ţel important şi, drept urmare, să daţi o petrecere de pomină. Lucrurile par să se îndrepte spre direcţia bună pentru voi, aşa că trăieşte clipa şi bucură-te de tot ce trăieşti. Dacă eşti singur, nu este exclus ca un fost iubit să reapară în viaţa ta implorându-ţi iertarea. Încearcă să nu iei decizii impulsive!

Săptămâna aceasta vei avea parte de mai multe cheltuieli decât te aşteptai. Cu toate acestea, fiind o persoană atât de bine organizată şi atentă la detalii, vei reuşi să îţi gestionezi banii astfel încât să le acoperi pe toate. Dispui de ceva economii în cont, însă prudenţa nativă te face să îţi păstrezi rezerve indiferent de situaţiile pe care le întâmpini.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă. Se anunţă evenimente care te vor apropia de partenerul de viaţă şi viceversa. Cel mai probabil este vorba despre apariţia unui copil sau achiziţionarea unui bun comun pe care vi-l doreaţi de foarte multă vreme. Dacă eşti singur, vei încerca pe cât posibil să îţi trăieşti viaţa la maximum şi să faci lucruri pe care nu ai putea să le faci dacă ai avea un partener.

Această săptămână va fi destul de dificilă la locul de muncă, însă, din fericire, veniturile nu îţi vor fi afectate. Vei avea o mulţime de cheltuieli în perioada imediat următoare, aşa că nu îţi poţi pune în pericol poziţia sau salariul. Chiar dacă te nemulţumesc unele lucrurile pe plan profesional, astrele te sfătuiesc să le ţii doar pentru tine pentru moment şi să nu rişti nimic.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta te vei axa pe familie mai mult decât pe oricare alt aspect al vieţii tale. O problemă pe care o are o rudă apropiată de-a ta îţi captează toată atenţia şi te determină să îi aloci mare parte din timp. Chiar dacă ratezi alte lucruri, este foarte important să îi oferi suportul de care are nevoie, atunci când are nevoie. Partenerul de viaţă te va înţelege şi chiar ţi se va alătura.

Este o săptămână bune pentru tranzacţii, indiferent de natura lor. Fie că este vorba despre investiţii, achiziţii sau împrumuturi, cert este că vei avea de câştigat dacă dai dovadă de curaj. Încearcă pe cât posibil să faci lucrurile puţin diferit faţă de cum le fac ceilalţi din jurul tău, astfel te vei remarca şi ţi se va oferi mai repede credit.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Partenerul tău de viaţă te va surprinde extrem de plăcut în această săptămână. Fie că este vorba de un cadou neaşteptat sau de o declaraţie de iubire, cert este că vei fi profund impresionat. Lucrurile dintre voie evoluează rapid, dar asta nu înseamnă că săriţi etape, aşa că nu e motiv de îngrijorare. Dacă eşti singur, un prieten pe care nu l-ai privit niciodată altfel poate deveni prioritatea ta în aceste zile. Nu e exclus să te îndrăgosteşti!

Fii cât de autentic poţi în acest început de săptămână şi, astfel, vei fi remarcat exact de cine trebuie. Expune-ţi cu mai multă încredere ideile, indiferent dacă nu toate sunt bune. Situaţia ta financiară lasă de dorit, ceea ce înseamnă că trebui să îţi scoţi aşii din mâneca pentru a schimba situaţia. Dacă eşti implicat în afaceri, nu îţi pierde timpul dacă ele nu se îndreaptă câtre direcţia bună!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Între tine şi partenerul de viaţă nu va fi o atmosferă prea plăcută în aceste zile. Încă de la începutul acestei săptămâni încep confruntările şi contrazicerile din toate nimicurile. Acordaţi amândoi o prea mare importanţă lucrurilor nesimnificative, fapt pentru care situaţia se tensionează şi degenerează. Nu sunt excluse jignirile şi răzbunările. Astrele îţi recomandă prudenţă în ceea ce priveşte activităţile tale extraconjugale!

Nu stai prea bine cu banii în această săptămână, iar acest lucru înseamnă că trebuie să schimbi ceva pe plan profesional. Nu ar strica să renunţi la domeniul actual de activitate dacă acesta nu îţi satisface nevoile materiale. Important este să faci primul pas, iar apoi nu e nevoie de prea mari eforturi pentru a te face remarcat!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta îţi vei da seama că te-ai transformat într-o persoană pe care nu o placi deloc. Cel mai probabil îţi vei învinovăţi partenerul pentru tot ce se întâmplă, însă încearcă să fii raţional şi să realizezi că de tine depinde totul. Fericirea ţi-o dictezi doar tu, aşa că dacă consideri că cel de lângă tine nu e potrivită pentru tine, nu te opreşte nimeni să spui stop. Comunică deschis, fără să apelezi la acuzaţii!

Înainte de a face orice schimbare pe plan profesional, cântăreşte bine lucrurile şi evită pe cât posibil deciziile impulsive. Chiar dacă ţi se promite marea cu sarea, nu crede chiar tot ce ţi se spune. Cu toate acestea, este, de asemenea, important să nu ratezi oportunităţile care ţi se oferă pentru că ele nu se vor mai întoarce. Raţiunea ta te poate ajuta!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă eşti o persoană care se lasă purtată de val şi de visare, în această săptămână vei da dovadă de responsabilitate în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Din fericire, vei reuşi să ieşi dintr-o situaţie care ţi-ar fi putut îngreuna mult viitorul. Faptul că nu crezi ce îţi spune o persoană care vrea cu orice preţ să te cucerească, te salvează, poate, chiar de la o tragedie. Mulţumeşte-le prietenilor pentru sfaturile acordate!

Încearcă să ieşi din tipare în această săptămână şi, astfel, vei avea succes pe plan financiar. Fă-ţi un plan de bătaie şi nu te abate de el, însă nu îl expune celor din jurul tău. E posibil ca unele persoane, în special colegi, să îţi saboteze întreaga muncă de până acum. E o şansă mare pentru tine de a-ţi îmbunătăţi veniturile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod