Horoscopul banilor în săptămâna 27 august-2 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pe plan profesional pentru tine, şi implicit financiar.

Chiar dacă nu te aşteptai la acest lucru, încă din primele zile ale acestei săptămâni se vor face primele demersuri pentru promovarea ta. Vei isca invidii în jurul tău, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii umilă în faţa celor care nu au avut şansa ta şi care au rămâs în vechile poziţii. Dacă trebuie să fii autoritară, fă-o fără să mai stai pe gânduri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu ar strica să ai mai multă grijă de banii pe care îi câştigi atât de greu.

Nimic nu îţi pică din cer, iar asta ar fi trebuit deja să te fi responsabilizat. Din păcate, socoteala de acasa nu se potriveşte cu cea din târg, iar asta devine regulă generală în cazul tău. Încearcă să îi asculţi pe cei care te iubesc, pentru că ei sunt lângă tine orice s-ar întâmpla.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei întâmpina probleme cu banii în aceste zile, însă nici nu vei câştiga mai mulţi.

Cu toate că sperai acest lucru, din păcate promovarea mult aşteptată întârzie să apară. Încearcă să porţi o altă discuţie cu superiorii tăi şi să ceri ceea ce meriţi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Stai bine la capitolul finanţe, de aceea îţi poţi permite lucruri pe care cei din jurul tău nu pot.

Chiar dacă ai ajuns la un nivel superior lor, încearcă să îţi tratezi prietenii şi rudele cu aceeaşi modestie ca şi până acum. Ar fi şi păcat să nu ai pe cineva lângă tine cu care să împărtăşeşti succesul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu te refugia doar în munca dacă ai trecut recent printr-o despărţire şi vrei să îţi ocupi tot timpul.

Este foarte important să ieşi din cochilie şi să începi să socializezi şi să flirtezi cu alţi bărbaţi. Oferă-ţi şansa de a depăşi acest moment astfel încât să îţi recapeţi încrederea în tine şi în dragoste.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E posibil ca în această săptămână să ţi se mărească salariu, lucru care pică numai bine ţinând cont de planurile măreţe pe care le ai pentru viitorul apropiat.

Începând din aceste zile vei începe să munceşti mai mult şi să scoţi bani din piatră seacă. Ţelturile sunt foarte importante pentru tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tragi cât de mult poţi pentru a avea cât mai mulţi bani, dar asta nu înseamnă că trebuie să îţi presezi chiar şi partenerul în acest scop.

E dreptul tău să ai ambiţii, însă opreşte-te în momentul în care deja începi să vrei să decizi vieţile persoanelor dragi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru că eşti mult prea concentrată pe viaţa de familie, banii nu vor exista pentru tine.

Din păcate, imediat ce apele se vor calma pe plan personal pentru tine, vei descoperi cu stupoare câte îţi lipsesc şi câte schimbări s-au produs pe plan profesional fără ca tu să le bagi în seamă. Trebuie să te adaptezi extrem de repede dacă nu vrei să pierzi trenul!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O dezamăgire sentimetală din viaţa privată va provoca ravagii şi pe alte planuri ale vieţii tale. E posibil ca unii prieteni pe care îi credeai adevăraţi să se fi dovedit că au furat nu numai din sufletul tău, ci şi din buzunarele tale. E mometul să faci puţină curăţenie şi să începi, practic, să o iei de la zero şi să revii pe linia de plutire.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Banii nu vor fi subiectul niciunei discuţii în această săptămână, însă acest lucru se datorează faptului că situaţia ta financiară este una destul de bună.

Cel mai probabil te vei axa pe dragoste şi pe viaţa personală, dar asta nu e un lucru rău atât timp cât îţi respecţi îndatoririle pe toate planurile vieţii tale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca banii să îţi provoace probleme grave pe plan sentimental, însă nu doar ei, ci şi mentalitatea partenerului de viaţă.

Este perfect normal să se discute despre acest subiect într-un cuplu, dar este o linie extrem de fină între normalitate şi exagerare. Din păcate, iubitul sau soţul tău îţi reproşează lucruri la care ai dreptul şi pentru care ai muncit din greu!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să aplanezi orice conflict pe care îl ai cu partenerul pe tema banilor.

Eşti destul de inteligentă încât să îi dai impresia că totul merge conform dorinţelor sale, dar de fapt tu să îţi vezi de planurile tale. Dacă ştii cum să îl iei, poţi să faci acele achiziţii majore pe care ţi le doreşti de multă vreme.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod