Cum să te porţi cu persoanele dificile, în funcţie de zodia lor. 12 reguli

Nu ar fi minunat să cunoşti toate aceste lucruri pentru a evita o situaţie neplăcută? Fiecare zodie poate dezvălui informaţii preţioase!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

REGULA: Nu îl opri!

Singura regulă pe care trebuie să o urmezi atunci când te afli în jurul unui Berbec dificil este să nu îl opreşti. Indiferent ce face sau oriunde se îndreaptă, nu îl opri! El este ambiţios şi este propriul şi singurul său stăpân, aşa că în permanenţă îşi caută un următor proiect. Niciodată să nu îl depreciezi sau să încerci să îi schimbi modul de gândire. Dacă o faci, o să se enerveze rău!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

REGULA: Nu îl grăbi!

Dacă te afli în jurul unui Taur, încearcă să nu îl zoreşti. Îi place să îşi facă lucrurile în ritmul lui şi să stea cât îi este necesar. Dacă îl grăbeşti, se va supăra şi va deveni nervos. Nu îi place să se alerteze, aşa că acordă-i timpul de care are nevoie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

REGULA: Nu îi răni sentimentele!

Nu răni niciodată sentimenteşe unui nativ din Gemeni, nu e deloc în regulă, mai ales că el se supără foarte uşor. El nu reacţionează bine la critici şi orice i-ai spune îl va întrista foarte tare. Pentru a evita să îl superi, fii atent la lucrurile pe are i le spui.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

REGULA: Nu îl subestima!

Nu subestima niciodată un Rac! El poate fi capabil de atât de multe dacă îţi propune şi poate face atâtea lucruri dacă crede în ele. Dacă îl subestimezi sau îl iei la întrebări cu privire la abilităţile sale, te va suprinde prin reacţiile sale cu care vrea să te sperie intenţionat!

Leu(22 iulie - 22 august)

REGULA: Nu îl ignora!

Nu ignora niciodată un Leu! Tot ce iubeşte mai mult pe lume acest nativ este să primească atenţie. Adoră ca oamenii să vorbească despre el şi să îl observe ori de câte ori trece pe lângă ei. Dacă nu vrei să îl enervezi, nu te preface că nu există!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

REGULA: Nu o întrerupe!

Nu întrerupe niciodată o Fecioară! Când începe ceva, indiferent despre ce este vorba, are nevoie să şi termine. Urăşte să nu ajungă la final şi urăşte orice lucru neterminat. Când are ceva important şi urgent de făcut, ea se concentrează doar pe finalizarea muncii sale şi nu suportă să o întrerupi sau să o deranjezi cerându-i să facă altceva. Dacă faci asta, e cale sigură spre supărare!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

REGULA: Nu îi spune ce să facă!

Singura regulă pe care ar trebui să o urmezi este să nu îi spui niciodată ce trebuie să facă. Ea ţine la părerile ei şi întotdeauna face ce vrea ea. Dacă nu îţi cere ajutorul, este mai bine să nu îi oferi sfaturi gratuit. Se enervează foarte tare când oamenii încearcă să îi spună cum să îşi trăiască viaţa.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

REGULA: Nu îl minţi!

Un lucru pe care nu trebuie să îl faci cu acest nativ este să nu îl minţi. Urăşte minciuna mai mult decât oricine altcineva. Dacă îi ascunzi ceva intenţionat chiar şi o singură dată, vei distruge orice încredere care a existat vreodată între voi doi. Îi ia destul de mult timp să capete încredere în oameni, aşa că dacă nu vrei să ruinezi prietenia sau relaţia cu el, pur şi simplu nu îl minţi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

REGULA: Nu îl copleşi!

Săgetătorul se poate simţi cu uşurinţă copleşit şi poate fi sensibil la stres. Singura regulă de urmat în cazul lui este să nu îl copleşeşti. Păstrează o atmosferă relaxantă în jurul lui şi nu îl face să se simtă ca şi cum toată presiunea este asupra lui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

REGULA: Nu îl plictisi!

Regula numărul 1 pe care trebuie să o urmezi în cazul acestui nativ este să nu îl plictiseşti. Îi place să fie înconjurat de oameni care se distrează şi fac lucruri interesante. El nu ar putea suporta să se trezească în situaţii plictisitoare. Pentru a evita acest lucru, vorbeşte despre lucruri amuzante şi depunde eforturi pentru o conversaţie reuşită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

REGULA: Nu îl enerva!

Dacă vrei să nu superi un Vărsător, nu fi tupeist şi instigator cu el! Vărsătorul urăşte oamenii care nu sunt empatici şi care nu dau dovadă de compasiune. Dacă eşti un ticălos total căruia nu îi pasă de ceilalţi şi de ceea ce provoacă vorbele sau faptele lui, Vărsătorul nu va vrea să fie în jurul tău.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

REGULA: Nu fi fals cu ei!

Nu fi fals când te afli în jurul Peştilor, pentru că ei întotdeauna observă oamenii care nu sunt naturali şi sinceri. Dacă spui ceva, asigură-te că e adevărat. Le plac oamenii reali care vor să-şi arate adevărata faţa, aşa că nu le provoca dezamăgire!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod