Horoscopul săptămânii 27 august-2 septembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei avea o discuţie serioasă şi sensibilă cu partenerul de viaţă. Din păcate, se va pune problema despărţirii, iar ţie nu îţi va pica deloc bine. Încearcă să îţi stăpâneşti cât de mult poţi emoţiile şi să îi arăţi acestuia cât de puternică eşti. Nu te poate doborî absolut nimic, mai ales că tu nu ai nicio vină că s-a ajuns aici. Încearcă să nu te blamezi inutil, căci adevărul va ieşi la iveală cât de curând.

Se anunţă veşti bune pe plan profesional pentru tine, şi implicit financiar. Chiar dacă nu te aşteptai la acest lucru, încă din primele zile ale acestei săptămâni se vor face primele demersuri pentru promovarea ta. Vei isca invidii în jurul tău, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii umilă în faţa celor care nu au avut şansa ta şi care au rămâs în vechile poziţii. Dacă trebuie să fii autoritară, fă-o fără să mai stai pe gânduri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a face planuri de viitor alături de partenerul tău de viaţă. Orice vă veţi propune în aceste zile va avea succes garantat. Ţelurile mari şi ambiţia de care daţi dovadă vor fi o sursă de inspiraţie pentru cei din jurul vostru. De acum înainte veţi avea responsabilitatea de a nu da greş, de aceea luptaţi pentru a rămâne un cuplu puternic.

Nu ar strica să ai mai multă grijă de banii pe care îi câştigi atât de greu. Nimic nu îţi pică din cer, iar asta ar fi trebuit deja să te fi responsabilizat. Din păcate, socoteala de acasa nu se potriveşte cu cea din târg, iar asta devine regulă generală în cazul tău. Încearcă să îi asculţi pe cei care te iubesc, pentru că ei sunt lângă tine orice s-ar întâmpla.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să comunici mai mult cu persoanele în care ai încredere şi să le spui ce ai pe suflet. Dacă întâmpini probleme în cuplu, nu ezita să i te destăinui cuiva apropiat. Dacă vei face acest lucru, ai şanse mult mai mari să primeşti sfaturi care te pot ajuta să îţi rezolvi problemele din cuplu. Nu te gândi că îţi trădezi partenerul sau că îl pui într-o poziţie proastă, e ceva perfect normal să discuţi cu prietenii tăi lucruri intime.

Nu vei întâmpina probleme cu banii în aceste zile, însă nici nu vei câştiga mai mulţi. Cu toate că sperai acest lucru, din păcate promovarea mult aşteptată întârzie să apară. Încearcă să porţi o altă discuţie cu superiorii tăi şi să ceri ceea ce meriţi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure care îşi caută un partener. Ocaziile ca acestea să îl găsească cresc pe măsură ce ies mai mult în oraş şi socializează cu oameni din categorii şi medii diferite. Cu toate acestea, implică-te într-o relaţie doar dacă îţi doreşti cu adevărat şi nu din cauza presiunii celor apropiaţi, cum ar fi familia sau prietenii. Nativele care au un iubit sau un soţ vor avea parte de discuţii în contradictoriu cu acesta pe tema preocupărilor şi dorinţelor lor care se bat cap în cap.

Stai bine la capitolul finanţe, de aceea îţi poţi permite lucruri pe care cei din jurul tău nu pot. Chiar dacă ai ajuns la un nivel superior lor, încearcă să îţi tratezi prietenii şi rudele cu aceeaşi modestie ca şi până acum. Ar fi şi păcat să nu ai pe cineva lângă tine cu care să împărtăşeşti succesul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important ca în această săptămână să îţi calci pe orgoliu şi să le oferi o şansă celor care ţi-au greşit în trecut. Fie că este vorba despre un fost iubit sau despre o rudă, cert este că trebuie să dai totul uitării şi să mergi mai departe. Dacă trăieşti cu această ură în suflet, cel mai probabil nu vei putea atinge fericirea adevărată. Lasă remuşcările şi ranchiuna deoparte, acesta este sfatul astrelor!

Nu te refugia doar în munca dacă ai trecut recent printr-o despărţire şi vrei să îţi ocupi tot timpul. Este foarte important să ieşi din cochilie şi să începi să socializezi şi să flirtezi cu alţi bărbaţi. Oferă-ţi şansa de a depăşi acest moment astfel încât să îţi recapeţi încrederea în tine şi în dragoste.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână va fi una dificilă, însă şi plină de satisfacţii. Vei avea extrem de multă treabă la locul de muncă, dar vei reuşi să le duci pe toate la bun sfârşit datorită abilităţilor tale de organizare. Dacă eforturile îţi vor fi răsplătite pe măsură pe plan profesional, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre dragoste. Aici, vei trece prin emoţii cu privire la alegerile pe care le face partenerul tău, pe care nu îl mai poţi îndruma la fel de mult ca înainte. Cel mai probabil va eşua!  

E posibil ca în această săptămână să ţi se mărească salariu, lucru care pică numai bine ţinând cont de planurile măreţe pe care le ai pentru viitorul apropiat. Începând din aceste zile vei începe să munceşti mai mult şi să scoţi bani din piatră seacă. Ţelturile sunt foarte importante pentru tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În primele zile ale acestei săptămâni vei fi tentată să flirtezi cu toată lumea din jurul tău, în speranţa că îţi vei găsi un iubit. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, încearcă să nu te laşi dusă de val şi să nu îţi urmezi impulsul de a te arunca în braţele primului venit. Sfaturile mamei sau ale celei mai bune prietene îţi vor deschide ochii în cele de urmă şi te vor salva la timp. Nu face greşeală după greşeală, ci învaţă din ele!

Tragi cât de mult poţi pentru a avea cât mai mulţi bani, dar asta nu înseamnă că trebuie să îţi presezi chiar şi partenerul în acest scop. E dreptul tău să ai ambiţii, însă opreşte-te în momentul în care deja începi să vrei să decizi vieţile persoanelor dragi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se pare că încă de la începutul acestei săptămâni vei vedea primele rezultate ale eforturile tale în ceea ce priveşte îmbunătăţirea relaţiei. Vestea bună este că şi partenerul tău se chinuie la fel de mult ca şi tine să facă să monotonia din relaţie să dispară. Faptul că aţi început să aveţi activităţi cu totul noi şi să petreceţi tot mai mult timp împreună vă va ajuta să reaprindeţi flacăra iubirii.

Pentru că eşti mult prea concentrată pe viaţa de familie, banii nu vor exista pentru tine. Din păcate, imediat ce apele se vor calma pe plan personal pentru tine, vei descoperi cu stupoare câte îţi lipsesc şi câte schimbări s-au produs pe plan profesional fără ca tu să le bagi în seamă. Trebuie să te adaptezi extrem de repede dacă nu vrei să pierzi trenul!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă va fi dureros, în această săptămână va trebui să îi înlături pe cei care nu au avut încredere în tine în ultima perioadă. Cu toate că îi credeai prieteni adevăraţi, s-au dovedit a fi mai răi decât duşmanii. Nu te uita în spate atunci când pleci de lângă aceştia, pentru că nu merită să te consumi pentru ei. Viaţa merge mai departe şi, cu siguranţă, cei care au rămas în viaţa ta nu te vor trăda niciodată. Mai puţin, dar mai bun!

O dezamăgire sentimetală din viaţa privată va provoca ravagii şi pe alte planuri ale vieţii tale. E posibil ca unii prieteni pe care îi credeai adevăraţi să se fi dovedit că au furat nu numai din sufletul tău, ci şi din buzunarele tale. E mometul să faci puţină curăţenie şi să începi, practic, să o iei de la zero şi să revii pe linia de plutire.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În aceste zile, prietenii îţi vor atrage atenţia cu privire la faptul că nu le mai acorzi atenţie. Cel mai probabil, în ultima perioadă ţi-ai petrecut cea mai mare parte a timpului alături de noul tău partener, iar ei se simt geloşi pe acesta. Încearcă să găseşti un echilibru între aceste două planuri ale vieţii tale, iar dacă nu poţi să îţi faci timp pentru fiecare în parte, atunci reuneşte-i pe toţi. Vei fi surprinsă de cât de bine se vor înţelege!

Banii nu vor fi subiectul niciunei discuţii în această săptămână, însă acest lucru se datorează faptului că situaţia ta financiară este una destul de bună. Cel mai probabil te vei axa pe dragoste şi pe viaţa personală, dar asta nu e un lucru rău atât timp cât îţi respecţi îndatoririle pe toate planurile vieţii tale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În primele zile ale acestei săptămâni vei descoperi cu stupoare că există prea multe diferenţe între tine şi partenerul tău. Dacă sunteţi la început de drum, nu îţi va fi prea greu să spui stop. Însă dacă relaţia durează deja de ani buni, nu vei avea puterea de a pune punct şi de a o lua de la capăt cu altcineva cu totul nou. Pentru moment, vei vrea să stai în această situaţie şi să încerci să te detaşezi treptat, însă trebuie să realizezi că este doar o pierdere de timp!

E posibil ca banii să îţi provoace probleme grave pe plan sentimental, însă nu doar ei, ci şi mentalitatea partenerului de viaţă. Este perfect normal să se discute despre acest subiect într-un cuplu, dar este o linie extrem de fină între normalitate şi exagerare. Din păcate, iubitul sau soţul tău îţi reproşează lucruri la care ai dreptul şi pentru care ai muncit din greu!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nici în această săptămână nu vei scăpa de criticile partenerului cu privire la stilul tău de viaţă. E posibil ca acesta să îşi fi arătat dezacordul cu privire la pasiunile tale de nenumărate ori, însă cu toate acestea, l-ai ignorat complet. De această dată însă, va reacţiona puţin mai zgomotos, tocmai pentru a-ţi capta atenţia. Nu spune nimeni că trebuie să i te supui sau să renunţi la ceea ce iubeşti, dar nu e o soluţie să îi întorci spatele.

Încearcă să aplanezi orice conflict pe care îl ai cu partenerul pe tema banilor. Eşti destul de inteligentă încât să îi dai impresia că totul merge conform dorinţelor sale, dar de fapt tu să îţi vezi de planurile tale. Dacă ştii cum să îl iei, poţi să faci acele achiziţii majore pe care ţi le doreşti de multă vreme.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod