Horoscopul banilor în săptămâna 20-26 martie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în aceste zile, şi toate astea se întâmplă datorită iniţiativelor tale curajoase.

Dacă ai deja o situaţie materială bună, nu ezita să faci unele investiţii dacă ai o mică garanţie că lucrurile s-ar putea îndrepta către direcţia cea bună. Tot ce ai nevoie acum este de un venit suplimentar care să îţi redea încrederea pierdută în tine.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dispoziţia bună în care te afli şi încrederea pe care ţi-o dă faptul că te aranjezi mai mult fizic te vor ajuta în această săptămână şi pe plan profesional.

Îţi va fi mult mai uşor să interacţionezi cu oamenii din jurul tău şi îţi va plăcea la nebunie noua postură în care te-ai pus singură. Situaţia financiară nu se va schimba prea curând, însă vei fi văzută mult mai bine de către şefi şi colegi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acum este momentul să te afirmi şi să dai tot ce ai tu mai bun pentru a te face remarcată.

În aceste zile va avea loc un eveniment care îţi poate permite să ieşi în faţă sau, de asemenea, să te duci la fund. Atunci când la mijloc este vorba de bani, ai grijă să nu te laşi manipulată şi să depăseşti obstacolele cu precizie şi maturitate. Nu e un moment bun pentru investiţii!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În aceste zile ai face bine să te concentrezi mai mult pe viaţa ta profesională, pentru că ai nevoie de mai mulţi bani şi doar aşa îi poţi obţine.

Sunt favorizate cursurile de perfecţionare şi orice teste care îţi pot aduce o diplomă în plus. Munca în echipă este cea mai indicată, ţinând cont că nu ai nici timp şi nici energia necesară de a lucra doar de capul tău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu stai prea bine la capitolul comunicare eficientă cu cei din jurul tău, ci mai degrabă eşti o companie enervantă.

Încearcă să îţi îmbunătăţeşti relaţiile profesionale cât mai repede posibil dacă nu vrei să ratezi o oportunitate grozavă de afaceri. Banii sunt foarte importanţi pentru tine, aşa că dacă aceasta este miza, eşti dispusă să laşi mult de la tine pentru a obţine ceea ce îţi doreşti.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea mult de lucru în această săptămână, ba chiar vei fi nevoită să faci unele drumuri nedorite în interes de serviciu.

Pe cât de fără vlagă pleci în aceste călătorii, pe atât de încântată te vei întoarce. Ai toate şansele să ţi se facă o propunere tentantă care îţi poate aduce mai mulţi bani în buzunar. Tot ce trebuie să faci este să nu îţi doreşti totul şi să lupţi pentru a fi singura câştigătoare din cauza egoismului tău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Banii vin şi se duc fără să îţi dai seama că i-ai avut măcar puţin în mână.

Nu te necăji din cauza lor pentru că toate cheltuielile pe care le-ai avut au fost necesare, iar în viitorul apropiat îi vei recupera poate chiar dublaţi. Din fericire pentru tine, ai de unde da, iar puşculiţa ta este încă bogată ţinând cont de câte lucruri ai achiziţioant în ultima perioadă. Mai mult decât atât, spre finalul acestei săptămâni vei primi un ajutor neaşteptat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti destul de zgârcit de obicei, însă în această săptămână eşti brusc schimbată.

Eşti mult mai atentă cu cei din jurul tău, îi faci cadouri persoanei iubite şi îţi scoţi prietenii buni la cină chiar dacă nu e un eveniment special. Ai face bine, totuşi, să nu treci dintr-o extremă în alta, pentru că ambele situaţii îţi pot crea neplăceri. Ţine cont de sfatul unei persoane care ţine enorm la tine şi care nu ar vrea să îţi fie niciodată rău.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Munca îţi ocupă mult timp în această săptămână, de aici pornind şi ignorarea celor dragi şi vieţii personale.

Sunt multe sarcini şi cereri, unele dintre ele fiind chiar imposibile ţinând cont de termenele limită impuse. Dă tot ce ai tu mai bun, însă nu alerga după bani cu orice preţ pentru că ai putea să te îmbolnăveşti. Situaţia ta financiară nu este una deloc rea, de aceea nu necesită prea multe eforturi şi compromisuri pentru a o îmbunătăţi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu te lăsa păcălită de promisiunile care ţi se fac la locul de muncă şi nici nu te lăsa convinsă să intri în afaceri cu te miri cine.

Este foarte important ca orice decizie pe care o iei să nu fie impulsivă, ci extrem de bine gândită. Faptul că eşti pusă să munceşti mai mult nu înseamnă că ar putea să te aştepte o mărire de salariu sau o avansare, ci mai degrabă poţi fi exploatată inteligent. Ai grijă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să faci mai multe economii în această perioadă şi să găseşti soluţii pentru a avea un venit lunar mai mare.

Situaţia ta financiară nu este strălucită, iar cheltuielele par din ce în ce mai multe. Chiar dacă te vei simţi de multe ori strâmtorată şi nefericită, nu e cazul să faci o dramă din asta, ci mai degrabă să iei măsuri pentru a ieşi din impas. Şi nu aştepta mila nimănui!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Există şansa ca în această săptămână să primeşti o moştenire, un cadou substanţial sau o mărire de salariu.

Despre orice ar fi vorba, este rost de petrecere şi de voie bună. Chiar dacă banii primiţi se vor duce imediat, asta nu înseamnă că nu te poţi bucura de ei. Fă ceva doar pentru tine, investeşte în ceva pe termen lung şi astfel vei reuşi să rămâi veşnic cu amintirea succesului tău din aceste zile!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod