Cum se menține în formă Anca Serea, cea mai sexy mamica din showbiz!

Ritmul nebun al vieții pe care îl trăim în ultimul timp ne face deseori să uităm de sănătatea noastră, de corpul care are nevoie de sport și chiar și de sănătatea spirituală. Ne angrenăm în zeci de proiecte atât în job, cât și acasă, ajungem să fim obosiți și lipsiți de chef și uităm de lucrurile importante.

Mama a 5 copii, Anca Serea este un exemplu. Deși este persoană publică și are un program foarte încărcat, aceasta nu uită niciodată să își ofere timp ei personal.

Să aibă grijă de frumusețea exterioară și de corpul său. De curând, aceasta a mărturisit că este pasionată de pilates reformer, mergând la ședințe individuale în cadrul Pilates Zen Studio și că acesta ar fi unul din secretele siluetei sale.

„Am descoperit Pilates Zen Studio pentru că sunt pasionată de Pilates. Este un sport practic și care ne menține sănătoși. Apreciez intimitatea și dedicarea personalului din timpul orelor de pilates”. Foarte important pentru Anca este timpul petrecut cu copiii săi, cu care stă în general în prima parte a zilei.

Seara însă, de două ori pe săptămână, aceasta alege să meargă la pilates. Mai ales că pilates reformer este o tehnică de antrenament care îmbină perfect sportul cu relaxarea. „Apeciez ședintele de pilates și pentru flexibilitatea exercițiilor. Atunci când realizez exercitiile mai alert, prind energie, iar când le realizez mai lent, mă relaxez în timp ce îmi lucrez musculatura”, a încheiat Anca.

Pilates este o tehnică inventată acum aproape 100 de ani, de Joseph Pilates și este una dintre cele mai recunoscute tehnici pentru tonifierea musculaturii.

Pe lângă aceasta, tehnica mai are beneficii precum: crește forța musculară; coordonare și elasticitate; echilibru static și dinamic; corectare postură și grație; dispariția sau atenuarea durerilor de spate; abdomen plat și spate puternic; fese și coapse tonifiate; flexibilitate și control asupra corpului; echilibru; stare de bine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod