Horoscopul anului 2017. Află ce îţi rezervă astrele, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce ţi se pregăteşte în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Începi anul realizând că munca în echipă nu îţi aduce beneficii şi vei lua măsuri pentru a face o schimbare în acest sens. E posibil să îţi deschizi o afacere proprie sau să alegi să fii o persoană care îi poate ajuta pe cei din jur să evolueze. Mai multe situaţii prin care vei trece te vor ajuta să îţi triezi persoanele de lângă tine, alegându-le doar pe cele care ţin la tine cu adevărat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important ca în acest an să îţi impui limite şi să nu te înhami la ceva ce nu poţi duce. Orice exces te va extenua şi există riscul să ai probleme de sănătate. Te concentrezi mult pe carieră, ţintele tale fiind dintre cele ridicate. Cu toate acestea, ai şansa ca unele proiecte pe care le-ai început în trecut să dea roade în 2017, mai ales pe plan sentimental. Se anunţă o evoluţie şi un pas important înainte în acest sector al vieţii tale!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este un an al noutăţilor pentru tine, iar dorinţa ta cea mai mare este să înveţi cât mai multe lucruri. Nu este exclus să te reprofilezi sau să îţi lărgeşti sfera profesională, iar această decizie se va dovedi a fi una de succes. Pe plan sentimental vor avea loc discuţii despre poziţia şi responsabilităţile fiecăruia în cuplu şi nu este exclus să existe şi ciondăneli. În orice caz, anul acesta vrei să clarifici multe nemulţumiri pe care le-ai avut până acum.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Anul acesta trebuie să îţi organizezi mai bine banii şi să nu acţionezi cu impulsivitate atunci când vine vorba de cheltuieli şi cumpărături. Nu sunt excluse certurile cu partenerul pe această temă, însă ele ar trebui să îţi deschidă ochii şi să îţi pună semne de întrebare. Trebuie să vrei să evoluezi şi să vrei să devii o persoană mai bună, altfel vei cădea în monotonie şi te vei plafona.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Anul 2017 vine cu schimbări în comportamentul şi modul tău de gândire. Te axezi pe propria persoană, vrei să evoluezi fără ajutorul nimănui şi să te afirmi pe cont propriu. Chiar dacă va fi un an agitat, este important să fii calmă şi să nu te aştepţi la rezultate imediate. Orice experienţă prin care ai trecut ar trebui să fie o lecţie de viaţă pentru tine pentru fiecare sector al vieţii tale. Încearcă să gândeşti mereu pe termen lung şi să nu te pripeşti luând decizii pe care ai putea să le regreţi pe viitor. Schimbările prin care treci îţi poate afecta viaţa sentimentală într-un mod negativ. Cu sănătatea nu pare că vei avea probleme!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Anul acesta te axezi mai mult pe carieră şi nu este deloc o decizie rea. Cu toate că vei fi destul de stresată şi nu vei mai avea timp de tine, rezultatele vor fi peste aşteptări. Încearcă totuşi să nu exagerezi cu munca pentru că excesele pot dăuna sănătăţii mai devreme sau mai târziu. Din cauza preocupării tale de a ajunge tot mai sus şi de a câştiga mai mulţi bani, viaţa ta sentimentală poate fi afectată într-un mod negativ. Spre sfârşitul lui 2017 există şansa ca echilibrul să revină în viaţa ta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viaţa ta personală, mai exact cea familială îţi va capta întreaga atenţie în acest an. Vei avea parte şi de suişuri, dar şi de coborâşuri, iar totul se va învârti în cerc până vei fi capabilă să iei o decizie care te va duce la următorul nivel. Pe plan profesional se recomandă munca în grup, pentru că mai multe idei la un loc vor avea un impact mai mare asupra viitorului tău. Încearcă să fii mai organizată şi să îţi calculezi atent cheltuielile pentru a evita eventualele goluri financiare. Cu sănătatea nu vei avea probleme atât timp cât duci un stil de viaţă echilibrat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Anul 2017 va fi unul imprevizibil pentru tine, când crezi că s-au liniştit apele, vei constata exact contrariul. Această atmosferă va dăinui atât pe plan sentimental, cât şi profesional puţin după jumătatea anului. Îţi faci planuri mari, însă acestea nu vor putea fi duse la bun sfârşit din cauze care nu au legătură cu tine, deci nu poţi face altceva decât să accepţi chiar dacă simţi dezamăgire. Chiar dacă dai dovadă de mai multă energie în această perioadă, din păcate nu o poţi fructifica aşa cum ţi-ai dori!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei da dovadă de mult mai multă ambiţie anul acesta decât în trecut, mai ales când vine vorba de cariera ta. Vei întâmpina şi obstacole pe traseu, însă asta nu te face să pui punct şi să renunţi la planurile tale. Chiar dacă nu eşti mulţumită de ce obţii, e important să ai răbdare pentru că se anunţă veşti bune pentru tine. Pe plan sentimental atmosfera va fi una destul de tensionată, pentru că timpul nu îţi ajunge să te împarţi în mod egal pe toate planurile vieţii tale. Nu ar strica să mergi la medicul de familie pentru un control de rutină!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cu toate că zodia ta este una dintre cele mai organizate şi chibzuite, anul acesta ai tendinţa de a exagera cu cheltuielile. Câştigurile vor fi destul de mari în 2017, ceea ce provoacă o schimbare a stilului tău de viaţă fără să îţi dai seama. Indiferent cât de sus ai ajunge, trebuie să fii conştientă că oricând poţi cădea şi trebuie să ai rezerve. Nu sunt excluse disputele cu partenerul ori familia pe teme financiare şi indicat ar fi să asculţi şi de sfaturile celor din jur.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Anul acesta este vorba de alegeri, iar unele pe care eşti forţată să le iei îţi pot crea neplăceri şi te vor face să te simţi incompletă. Renunţarea la anumite persoane sau medii îţi vor aduce tristeţe pe moment, însă şi speranţe şi planuri măreţe pentru un viitor stabil şi clar. E posibil ca anul acesta să treci printr-o despărţire amoroasă, însă aceasta va fi propria alegere bazată pe multă analiză. Câdn situaţia se va linişti, ţi se vor deschide mai multe uşi către un succes financiar.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Anul acesta eşti în stare de orice pentru a obţine ce îţi doreşti, însă există riscul să strici unele relaţii din această cauza. Banii sunt pe primul loc şi se va vedea de la distanţă. Tensiunea va fi prezentă în mare parte a acestui an, vei întâmpina probleme de încredere, vei avea parte de oportunităţi, dar şi de pierderi importante. Pe plan sentimental se va duce o luptă pentru clarificarea situaţiei prezente.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ion pe 29 Dec 2016, 10:43
    Horoscopul anului 2017

    Mare tampenie !!!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod