Decoratiuni de Craciun

Cele mai frumoase decoraţiuni de Crăciun. Cum să le faci acasă?

De ce să nu faci acasă câteva decoraţiuni de Crăciun unice şi aşa cum le visezi tu? Descoperă câteva idei care te ajută să faci cele mai frumoase decoraţiuni de Crăciun!

Sărbătorile de iarnă constituie unul dintre cele mai bune momente pentru a ne pune creativitatea la bătaie şi de a face împreună cu partenerul sau copiii câteva decoraţiuni superbe de Crăciun. Astfel vei aduce o notă personală bradului pe care îl iubim cu toţii sau le poţi plasa în anumite locuri din casă pentru a crea atmosfera de sărbătoare.

Nu te gândi că trebuie să faci ceva complicat, ia totul ca pe o joacă şi distrează-te împreună cu cei drag, făcând în acelaşi timp ceva creativ.

Câteva dintre ideile împărtăşite de site-ul BrightSide.me te pot ajuta să faci mai uşor decoraţiuni de Crăciun. Iată cât de simplu este!

Om de zăpadă

Decoratiuni de Craciun
Foloseşte câteva şosete colorate pentru copii în care să introduci grâu. Pentru nasul omului de zăpadă poţi să foloseşti vârful unui creion portocalie, aplică nasturii şi foloseşte sfoară/aţă colorată pentru brâu.

 

Balon cu aer cald pentru brăduţ

Decoratiuni de Craciun
Decoratiuni de Craciun
Foloseşte un glob uşor şi confecţionează balonul urmând paşii de mai sus. Pentru o greutate mai mare, pune o monedă în coşuleţ.

Este un ornament perfect pentru brăduţul tău. Original şi creativ!


Decoraţiune cu zăpadă

Decoratiuni de Craciun
Lipeşte decoraţiuni de Crăciun pe interiorul unui capac, introdu-le apoi într-un borcan frumos împreună cu zăpadă artificială sau glitter pentru a imita zăpada atunci când scuturi borcanul. 

 

Globuri argintii handmade

Decoratiuni de Craciun
Decoratiuni de Craciun
Cu ajutorul unui balon mic, umflat atât cât vrei să fie dimensiunea globului, se înfăşoară sfoară pe toată suprafaţa. Cu o pensulă se aplică aracet sau lipici, se lasă la uscat, după care se sparge balonul şi se scoate afară.

Pentru a conferi culoare poţi să foloseşti vopsea argintie pentru a decora globurile. Le poţi pune aţă pentru a le atârna în brăduţ sau să le aşezi pe o măsuţa alături de câteva lumânări pentru o decoraţiune deosebită de Crăciun.

 

Om de zăpadă din bezele moi, pentru a decora o cană cu lapte şi cacao

Decoratiuni de Craciun

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod