tv

Cel mai tare cadou de Crăciun: Transformă telefonul într-un televizor retro!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Decembrie 2016
Mai întâi pui telefonul într-o cutie asemănătoare cu o casetă video VHS, apoi aceasta intră într-un minitelevizor care redă imaginile de pe display pe un ecran de 8 inch. E cadoul perfect pentru cei mici, dar şi pentru „copiii mari“.

Televizoarele noastre se transformă permanent. Mai mare, mai lat, mai subţire, LCD, LED, 3D, 4D, 5D, 1080i, 1080p - o grămadă de termeni şi de date ce ne arată că această "cutie magică" care a schimbat lumea nu-şi încetează metamorfoza.

Şi chiar aşa este.

Dar într-o lume în care inovaţiile tehnologice se ţin lanţ şi toată lumea vrea să se bucure de ce este mai nou pe piaţă, un produs simplu poate da peste cap toate aşteptările.

televizor

Poate fi şi cazul acestei jucării simpatice, dedicată copiilor dar şi adulţilor nostalgici, celor care au prins vremurile casetelor video şi ale televizoarelor color din anii '80.

telefon tv

E vorba de o cutie simplă din carton, cu aspectul unui televizor vechi, în care introduci telefonul, iar conţinutul video de pe display este amplificat de un miniproiector pe un ecran de 8 inch, aproape de două ori mai mare decât cel al unui smartphone obişnuit.

smartphone tv

Dispozitivul este potrivit pentru telefoanele cu dimensiuni de până la 16 cm x 8 cm, costă doar 23,89 de euro şi deocamdată este disponibil doar pentru precomenzi, pe site-ul firebox.com.

Primele bucăţi vor fi livrate începând din data de 12 decembrie, informează laughingsquid.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod