horoscopul zilei

Horoscop zilnic 6 februarie 2020

Afla ce ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta zi!

Berbec


Astazi vei initia un proiect nou, care iti poate aduce intr-un viitor apropiat, o sursa importanta de bani. Pe de alta parte, din punct de vedere sentimental, lucrurile vor sta foarte bine pentru tine astazi, dar nu trebuie sa exagerezi cu afectiunea aratata.

Taur


Daca te-ai saturat sa apelezi mereu la mila altora, de ce nu decizi sa iti iei viata in maini si sa fii putin mai incisiva?Atunci cand vei reusi sa iti schimbi atitudinea, o sa constati ca si ceilalti te vor privi cu alti ochi!

Gemeni


Astazi o sa te simti mai obosita decat de obicei si din aceasta cauza,nu vei reusi sa finalizezi niciun proiect important. Din fericire pentru tine, superiorii nu vor fi deloc intransigenti ci din contra, vor cauta sa te ajute cu tot ce pot!

Rac


Incearca sa privesti cu mai multa incredere spre viitor si sa lasi deoparte orgoliile, mai ales pe plan sentimental! Daca o persoana draga te va invita in oras astazi, nu cauta scuze! Iesi la o discutie relaxata si vezi cum evolueaza lucrurile de acolo!

Leu


Ca sa fii respectata, invata sa respecti mai intai! Altfel spus, nu iti mai privi colegii de sus si fii mai deschisa cu acestia! Din fericire, pe seara o sa primesti o invitatie inedita si o sa ai ocazia de a le arata latura ta prietenoasa!

Fecioara


Chiar daca nu o duci excelent din punct de vedere financiar, tot iti permiti din cand in cand sa iti mai satisfaci unele placeri.

Totusi, in cursul acestei zile vei fi pusa in fata unei situatii mai delicate si daca nu vei apela la rezerva ta de bani, nu vei reusi sa o rezolvi.

Citeşte şi: Horoscopul lunii februarie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Balanta


Pentru tine, aceasta zi va fi destul de plictisitoare si trista. Ca sa iesi din aceasta stare, incearca sa gatesti un preparat mai pretentios sau de ce nu, sa mergi la inot/sala de sport. Orice spargere a rutinei iti va face bine.

Scorpion


Desi esti implicata in mai multe proiecte dificile, astazi va trebui sa te dedici total unuia singur. Din fericire, partenerii tai nu te vor abandona si vor face ca totul sa nu mai para atat de greu.

Sagetator


Ar trebui sa revii cu picioarele pe pamant cat mai repede, mai ales daca vrei ca rudele tale sa nu te ia la rost! Lasa orgoliile deoparte si pastreaza legatura cu acestea, chiar daca uneori te-au mai suparat!

Capricorn


De dimineata te vei trezi plina de energie si cu un tonus excelent.
Asadar, tot ce ai important de rezolvat ar trebui sa planifici si sa incerci sa rezolvi pana in pranz! Altfel, vei avea parte de mai multe greutati si nu vei mai reusi sa te descurci de una singura.

Varsator


Daca simti ca ai nevoie de o pauza, si de mai mult rasfat, acorda-ti-le! Nu te astepta ca superirorii tai sa se gandeasca la tine! Uneori e necesar sa iti ceri singura drepturile iar prin asta, sa te faci respectata!

Pesti


Te-ai trezit cu nervii intinsi la maximum si ai impresia ca nimeni nu te respecta? Trebuie sa iti schimbi atitudinea si sa dovedesti ca nu esti cu nimic diferita de ceilalti. Daca vei astepta in continuare o minune care sa iti rezolve tie problemele, risti sa ramai din nou cu buza umflata!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod