horoscopul zilei

Horoscop zilnic 7 februarie 2020

Afla ce ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta zi!

 

Berbec


In ultima zi lucratoare a saptamanii o sa ai parte de multe surprize la locul de munca. Daca seful te va chema la o discutie privata, nu e exclus sa te trimita intr-o delegatie sau chiar sa iti ofere o marire de salariu. In orice caz, e rost de sarbatorit!

Taur


De dimineata vei asista la un conflict destul de serios, iscat intre doua persoane dragi tie. Cum nu vrei sa fii acuzata de subiectivism, iti va fi greu sa iei partea cuiva. Daca totusi o vei face, nu te lasa ghidata de sentimente!

Gemeni


Dupa o boala destul de grea, incepi in sfarsit sa iti revii. Totusi, nu e cazul sa te culci pe o ureche ori sa ignori regulile elementare de igiena! Aminteste-ti ca esti inca slabita si ca nu te-ai refacut complet!

Rac


Pentru tine, ziua aceasta va fi destul de agreabila pentru ca vei avea ocazia de a planifica in detaliu, urmatoarea vacanta.

Ca sa nu ai parte de reprosuri viitoare, asigura-te ca il implici in aceasta activitate si pe iubitul tau!

Leu


De dimineata te vei trezi destul de obosita pentru ca ai dormit doar cateva ore. Daca nu te vei simti in apele tale, evita sa iei decizii importante! S-ar putea ca graba care te caracterizeaza, sa se intoarca impotriva ta.

Fecioara


Astazi vei oferi o mana de ajutor persoanelor nevoiase si datorita acestui lucru, te vei simti mult mai bine si impacata cu propria persoana. Incearca sa mentii cat mai mult acest nou mod de viata!

Citeşte şi: Află dacă iubitul tău este cel cu care trebuie să te căsătorești, în funcție de zodia lui

Balanta


Astazi ti se va oferi o oportunitate de avansare rapida in cariera.

Ca de obicei, vei descoperi ca lucrurile sunt mult prea frumoase pentru a fi adevarate si in schimb, cineva iti cere sa faci un compromis. Pastreaza-ti verticalitatea, chiar daca asta inseamna sa alegi drumul mai greu!

Scorpion


Traversezi o perioada foarte buna din punct de vedere sentimental si e foarte posibil ca astazi sa iei o decizie care iti va afecta viitorul. Nu te grabi sa obtii avantaje directe ci mai degraba, urmareste ca nimeni sa nu fie ranit!

Sagetator


Ai multe treburi de rezolvat la job si din aceasta cauza, s-ar putea sa ramai din nou peste program. Daca se va intampla asta, calmeaza-ti rudele si incearca sa le explici ca nu ai avut de ales!

Capricorn


Nu trebuie sa tratezi viata cu atata seriozitate pentru ca de cele mai multe ori, ea ti-a ras efectiv in fata! Incearca sa te bucuri de fiecare moment si sa incepi sa faci asta chiar din aceasta clipa!

Varsator


In jurul pranzului vei asista la o discutie importanta, care iti poate influenta viitorul.

Din fericire pentru tine, la final ti se va oferi cuvantul si chiar vei fi ascultata de persoanele cu putere de decizie. Incearca sa le impresionezi si nu te sfii sa apelezi la toate atu-urile tale!

Pesti


Astazi vei descoperi ca un eveniment din trecut lasat nerezolvat, te poate afecta destul de serios. Daca e vorba de o relatie sfarsita prost, cel mai bine e sa spui adevarul. Pe seara vei descoperi ca lucrurile vor reveni la normal.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod