Horoscopul lunii februarie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna februarie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna februarie va fi lipsită de acțiune sau de incidente majore în ceea ce privește viața ta sentimentală. Se poate spune că ai altele pe cap și lași dragostea la final de listă. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, cel de lângă tine îți va oferi toată înțelegerea și suportul de care ai nevoie. Dacă ești singură, nu vei avea timp să te gândești că îți lipsește iubirea sau afecțiunea din partea vreunui bărbat. Cu toate acestea, la finalul lunii, prințul pe cal alb ar putea apărea în viața ta.

Dacă ești muncitoare și atentă, luna aceasta va fi una bună în ceea ce privește banii ori profesia. Caută să le rezolvi problemele altora și să îi ajuți cu diferite sarcini care îi copleșesc. Astfel, te vei face remarcată și cunoscută drept un om de bază în instituția în care activezi. Dacă ai unele dări sau cheltuieli planificate pentru finalul acestei luni, încearcă pe cât posibil să nu intri în conflict cu cei care îți spun că e necesar să faci mai multe economii.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața în doi nu e ușoară, vei simți acest lucru pe pielea ta în această perioadă. Luna februarie vine cu mari provocări pe plan sentimental, în special răsturnări de situație. Dacă ești singură, ia-ți gândul că poți cuceri acea persoană pe care ai pus ochii. E posibil ca fără voia ta să te implici într-un triunghi amoros și să fii părtașă la suferința mai multor persoane. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, riscul ca o despărțire să se producă este destul de mare.

Se anunță câștiguri substanțiale de pe urma unor activități extra-job luna aceasta. Datorită îmbunătățirii financiare de care bucuri, ai posibilitatea să te implici în acele activități pe care le ai pe lista de așteptare încă de multă vreme. Poate fi vorba despre o călătorie care te poate ajuta să te deconectezi de la toate grijile și neîmplinirile personale cu care te confrunți. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această lună te vei lăsa purtată de val mai mult decât de obicei. Se poate să îți faci speranțe prea mari în ceea ce privește cucerirea unei persoane pe care o placi. Nu lua refuzurile drept un afront, ci învață din greșeli. Dacă ești implicată într-o relație serioasă sau ai copii, acordă-le acestora mai multă atenție, mai ales seara după ce te întorci de la serviciu. Alegi ceea ce este simplu și pur, iar dragostea și afecțiunea ta vor fi apreciate.

Dacă luna februarie începe timid în ceea ce privește banii, lucrurile încep să se schimbe încet, dar sigur de la jumătatea ei încolo. Vei întâlni multe oportunități de a-ți crește veniturile, în special din activități din afara programului de lucru. Cel mai bine te descurcisă faci afaceri, așa că ia în considerare acest lucru!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Indiferent de situațiile complicate cu care te vei confrunta luna aceasta, vei constata că ai mulți prieteni adevărați care te ajută la nevoie. Nu vei rămâne nicio clipă singură, în special în momentele grele. Dacă te-ai despărțit recent de partenerul tău de viață, este posibil să mai dureze ceva până să îți revii complet. Ai răbdare cu tine și nu te învinovăți pentru ceea ce s-a întâmplat, asta e cel mai important!

A sosit momentul ca luna aceasta să începi să te gândești mai serios la viitorul tău din punct de vedere financiar. Ai nevoie de mai multă stabilitate pe acest plan, mai ales dacă te confrunți cu unele probleme de ordin personal în prezent. Anumite schimbări din viața ta ar putea să îți deregleze bunăstarea materială. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna februarie este perfectă pentru a insista să obții ce îți dorești sau, mai degrabă, pe cine îți dorești. Ziua îndrăgostiților e un prilej fantastic de a face primul pas în acest demers. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, fii mai atentă la nevoile partenerului de viață. E posibil ca acesta să fie tentat să caute în altă parte ceea ce îi lipsește. Nu vei fi tu de vină în cazul în care se ajunge la infidelitate, însă ai putea preveni cu ușurință să se întâmple asta.

Luna aceasta se anunță mai multe cheltuieli decât în mod normal. Dorința de a ieși mereu în evidență te determină să cumperi cadouri scumpe sau să te implici în activități pe care nu oricine și le poate permite. Din păcate, cu o astfel de atitudine nu vei face nimic altceva decât să îți îngreunezi singură situația în viitorul apropiat. Mai mulți bani cheltuiți, mai multă muncă!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna februarie este luna iubirii și, de aceea, lucrurile vor sta destul de bine pentru tine pe plan sentimental. Dacă ești singură, e rost de flirt și tatonări, însă fără rezultate pe termen lung. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, problemele din cuplu se vor rezolva pentru moment. Cu toate acestea, nu îți face prea mari speranțe privitor la ceea ce va urma. Cel mai probabil, lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp.

Luna februarie vine cu o îmbunătățire a situației tale financiare. Deși ai parte și de multe cheltuieli, ești mulțumită că ai de unde să le achiți. Îți gestionezi atent bugetul și, astfel, vei reuși să pui capul liniștită pe pernă. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu fii tentată să îți faci rate pentru obiecte de care nu ai prea mare nevoie.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna februarie vine cu vești bune pentru tine, în special pe plan amoros. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, se poate ca împreună cu partenerul de viață să decideți să duceți relația la un alt nivel. Fie că este vorba despre mutat împreună, căsătorie sau conceperea unui copil, important este să vă doriți amândoi aceleași lucruri și să fiți o echipă!

Începutul lunii februarie vine cu multe cheltuieli, dar în cea de-a doua parte a ei lucrurile se vor schimba radical. Vei câștiga mai mulți bani și vei reuși să faci lucruri care îți păreau imposibil de realizat până nu demult. Poate fi vorba despre o avansare sau chiar despre schimbarea locului de muncă, iar acest lucru te face mai încrezătoare să îți pui planurile de viitor în aplicare. De această siguranță aveai nevoie!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Lucrurile nu vor fi mereu bune în această lună pentru tine, cel puțin pe plan sentimental. Ai parte de urcușuri și coborâșuri, însă de pe urma cărora tu și partenerul de viață veți deveni mai uniți și mai puternici ca niciodată. O influență negativă din interiorul familiei unuia dintre voi vă afectează bunăstarea și atmosfera. Elimină persoanele de acest gen din viața ta sau limitează contactul cu acestea, chiar dacă există legături de rudenie.

Munca în echipă îți poate aduce mai mulți bani luna aceasta. Dacă știi cu cine să colaborezi, atunci poți face lucruri frumoase și în afara serviciului. Chiar dacă tânjești după un stil de viață peste medie, astrele te sfătuiesc să nu îți faci speranțe prea mari și să iei totul treptat. De asemenea, nu apela la economiile tale pentru a face plăcerile altcuiva!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna aceasta vei constata că afecțiunea pe care o primești din partea partenerului de viață nu îți este de ajuns. Astrele recomandă discuții pașnice și nicidecum reproșuri. Dacă relația de cuplu din care faci parte are probleme mai grave încă de ceva vreme, e posibil să te vezi nevoită să iei o decizie tranșantă. Acum este momentul să o faci, pentru că dispui de toată susținerea celor din jur, dar și de o mare încredere în tine.

Lucrurile nu stau prea bine pentru tine pe plan financiar luna aceasta. Se pare că unele afaceri dau înapoi sau anumite proiecte se blochează din cauze încă necunoscute. Astrele te sfătuiesc să nu aștepți o minune, ci să te reorientezi rapid. Cheltuielile pe care le ai nu îți permit să stai cu mâinile în sân!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna februarie nu vine numai cu dovezi de iubire, ci și cu conflicte din când în când. Este normal și chiar sănătos să te cerți cu partenerul, cel puțin atât timp cât discuțiile voastre sunt constructive și nu depășesc limita. Dacă ești singură, disperarea de a-ți găsi un iubit poate fi principala cauză pentru care nu reușești. Încearcă să fii mai reținută, chiar dacă în interior ești un vulcan pe cale să erupă.

Nu ai motive pentru care să fii nemulțumită de situația ta financiară, așa că încearcă să nu prezinți altfel situația celor din jur. Dacă nu vrei să onorezi unele invitații pentru a economisi bani, nu ezita să spui adevăratul motiv. Dacă ești în căutarea unui job nou sau a unei reorientări profesionale pentru că simți că nu ți-ai găsit încă drumul, astrele te sfătuiesc să îți îndrepți mai mult atenția spre hobby-urile tale. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Soarele răsare și pe strada ta în această lună. În ceea ce privește dragostea, se anunță îmbunătățiri ale relației cu partenerul, dar și noi legături amoroase. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, nu lăsa banii să îți afecteze atmosfera din sânul familiei. Dacă tu și cei dragi vă uniți forțele și acționați ca o echipă, lucrurile nu au cum să meargă prost. Dacă ești singură, șansele de a cunoaște o persoană captivantă cresc.

Ar trebui să ai mult mai multă grijă luna aceasta de banii tăi munciți din greu. Este destul de ușor să pierzi sume considerabile dacă te lași manipulată de cei din jurul tău sau dacă încerci să te folosești de bani pentru a câștiga atenția unei anumite persoane. Lucrurile sunt destul de simple, trebuie doar să realizezi ce este mai important în viață!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Evită pe cât posibil să iei decizii pe care ai putea să le regreți ulterior. Chiar dacă în viața de cuplu lucrurile nu sunt tocmai roz, nu da cu piciorul șansei tale la fericire. Vei fi tentată să te superi din nimicuri, iar acest lucru te poate înrăi în cunoștință de cauză. Privește întotdeauna partea plină a paharului atunci când problemele nu sunt cu adevărat grave. Cel de lângă tine va face tot posibilul să te mulțumească și ar trebui să remarci asta!

Luna februarie este luna iubirii, dar și luna cheltuielilor. Fie că este vorba despre o scurtă excursie, un cadou pentru cineva sau chiar unul pentru tine, nu trebuie să exagerezi cu prețurile. Deocamdată nu îți poți permite o viață de lux, așa că nu tânji după produsele și serviciile de top.  

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod