De ce oamenii din jurul tău te fac să suferi, în funcţie de zodia ta

Nu există nicio persoană pe lumea asta care să nu fi fost rănită pe parcursul vieţii într-un fel sau altul. Dar ştii care este motivul?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Persoanele din această zodie sunt egoiste, dar nu vor recunoaşte niciodată acest lucru.

Partenerul tău va începe să se simtă ca şi cum nu ar putea ţine niciodată pasul cu tine. În timp ce eşti atât de preocupată de propria persoană, rişti să îţi ignori complet iubitul. În cele din urmă, acestuia i se va lua şi te va părăsi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când partenerul tău de viaţă nu simte ce simţi şi tu, atunci eşti de-a dreptul şocată.

Eşti foarte posesivă şi ai mereu aşteptări prea mari de la cei din jurul tău. Întotdeauna îţi place să pui stăpânire pe persoanele cu care te afli într-o relaţie. Faptul că te amăgeşti singură e unul dintre motivele pentru care vei suferi în cele din urmă.  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti o persoană atât de schimbătoare şi nehotărâtă, încât cei din jurul tău nu ştiu când eşti serioasă şi când nu.

În cazul tău, alţii sunt cei care încheie de obicei socotelile cu tine, înainte de a avea şansa de a spune tu stop. Faptul că nu iei lucrurile în serios este unul dintre motivele principale pentru care îi determini pe ceilalţi să te facă să suferi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti foarte sensibilă şi vulnerabilă. Iei decizii cu inima şi, în cele din urmă, inima te trădează.

Eşti sensibilă şi dacă ai în jur persoane care nu îţi seamănă, atunci vei suferi când acestea nu îţi oferă atenţie şi afecţiune. Încearcă să spui ce simţi înainte ca totul să se ducă de râpă şi să suferi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti mereu în căutare de atenţie şi vrei ca privirile să fie aţintite pe tine.

Nu te simţi bine atunci când nu eşti băgată în seamă şi suferi când eşti ignorată sau pusă pe locul doi. Când oamenii te văd atât de disperată şi neajutorată, au tendinţa de a evita orice relaţie cu tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o perfecţionistă şi mereu îţi place să faci lucrurile într-o manieră corectă şi organizată.

Nu eşti prea romantică, iar sentimentele tale sunt mai mult orientate spre ceva practic. Dacă cei din jurul tău nu înţeleg acest lucru, vei avea de suferit. Nu toţi au o personalitate puternică ca tine, dar cumva acest lucru îi îndepărtează pe toţi de lângă tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tu eşti o persoană plină de speranţă, iar asta poate fi o problemă atunci când vine vorba de orice fel de relaţie pe care o ai.

Îţi concentrezi atenţia asupra multor aspecte ale vieţii, însă pe unele dintre ele le neglijezi. Uneori, relaţiile tale nu mai sunt o prioritate pentru tine şi vei ajunge să plăteşti pentru asta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti mult prea pasională, însă această caracteristică exagerată poate duce la gelozie.

Trebuie să ştii că nu îi poţi controla pe cei pe care îi iubeşti. Nu există cale de mijloc în relaţiile tale, fie vei sfârşi cu inima frântă, fie vei fi prea sufocantă. Aştepţi la fel de multă iubire în schimb de la cei din jur, dar nu trebuie să te ţii după acele persoane care nu simt aceleaşi lucruri ca şi tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti genul de persoană care urăşte să fie blocată într-un singur loc şi îi place să se rătăcească prin lume.

Vrei ca cei din jurul tău să fie la fel ca şi tine, iar asta va fi o problemă. Dacă eşti extrovertită, iar cel de lângă tine e introvertit, lasă-l să se bucure de liniştea de acasă din când în când, altfel tot tu vei avea de suferit.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Acţionezi prea robotic şi rareori îţi permiţi să fii vulnerabilă.

Această natură rece a ta se va întoarce împotriva ta într-un final. Dacă cei din jurul tău sunt opusul tău, vei simţi înţepături direct în inimă şi suferinţă. Acesta este unul dintre cele mai mari motive pentru eşecul relaţiilor tale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti o persoană foarte inteligentă şi dai mereu dovadă de înţelepciune.

Este distractiv să fii cu o persoană atât de agilă, dar trebuie să ştii când să te opreşti. Vei începe să te contrazici, să aduci argumente peste argumente şi să discuţi prea aprins cu cei din jur, iar acest lucru îţi poate distruge relaţiile.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti o persoană foarte darnică, iar sentimentele tale sunt foarte profunde.

Tot ce vrei este să trăieşti o iubire în afara atracţiei fizice, în afara regulilor, dar e imposibil să găseşti aşa ceva. Cu această atitudine îi faci pe cei din jurul tău să simtă că nu sunt destul de buni pentru tine. Iar când aceştia nu sunt capabili să ţină pasul cu tine, te vor lăsa cu inima zdrobită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod