Horoscop. Cum stai cu banii în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această lună pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna decembrie e un nou început pentru tine pe plan profesional, dar şi financiar.

Se anunţă veşti bune pentru tine pentru că, în sfârşit, munca de până acum cunoaşte rezultatele dorite. Ai energie şi mai mult spor de muncă, iar asta îţi va aduce multe beneficii. Cu toate că şi cheltuielile vor fi mai mari în aceste zile, bugetul tău îţi permite să te ocupi de toate fără grija că vei rămâne cu buzunarele goale!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te concentrezi mult pe sectorul financiar în această lună şi profiţi de delăsarea celor din jur pentru a ieşi în faţă.

E un prilej bun de a te face remarcată, însă nu este o idee bună să o faci prin comparaţie cu greşelile altora. Acest lucru nu îţi arată adevărata valoare, aşa că dacă cineva te laudă, spune-i adevărul şi vei fi şi mai apreciată. Apar oportunităţi de a evolua în carieră, dar poţi întâmpina şi dificultăţi în obţinerea lor. Nu va fi uşor!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna decembrie va fi una extrem de agitată pentru tine, în special în cea de-a doua jumătate a ei.

Trebuie să laşi totul în regulă înainte de Sărbători, aşa că volumul de muncă se măreşte. Din fericire, vei primi impulsul de care ai nevoie, sub formă de primă sau cadouri de Crăciun. Pe lângă concentrarea şi responsabilitatea de care trebuie să dai dovadă, mai există şi momente armonioase şi calde.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vor cădea bani din cer luna aceasta, însă ei vor veni cu toate că trebuie să munceşti mult pentru ei.

Traversezi o perioadă favorabilă în carieră, şi cu toate că nu pare aşa, rezultatul se va vedea la final. Ai parte de urcuşuri şi coborâşuri care mai de care mai bruşte, însă au şi ele rolul de a te aduce cu picioarele pe pământ când începi să te deconectezi. Unele native pot fi tentate să facă unele schimbări pe plan profesional chiar la final de an.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să nu te joci cu economiile tale luna această şi fii responsabilă atunci când vine vorba de cheltuieli sau investiţii.

Banii pot veni cu uşurinţă în acest final de an, însă asta nu înseamnă că trebuie să îţi baţi joc de ei. Este foarte important ca anumite lucruri, cum ar fi situaţia ta financiară, să rămână doar pentru tine. În caz contrar, unele persoane din anturajul tău ar putea să profite de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna decembrie vine cu o stagnare din punct de vedere economic pentru tine, dar asta e doar decizia ta.

Ai strâns destui bani până acum şi ai ajuns la concluzia că a sosit momentul să te mai şi răsfeţi. Mai mult de atât nu poţi face, aşa că încearcă să te şi bucuri de beneficiile pe care le ai datorită muncii tale asidue. Cei dragi te susţin şi chiar te încurajează să faci mai multe lucruri pentru tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna acesta eşti pusă pe plimbări, dar asta înseamnă cheltuieli mai mari.

Cu toate acestea, reuşeşti să îţi organizezi eficient banii şi să te încadrezi într-un buget pe care ţi-l permiţi. Îmbini utilul cu plăcutul şi într-una dintre deplasările tale ai putea căuta oportunităţi profesionale. Astrele îţi recomandă să fii mai relaxată şi să laşi grijile deoparte măcar în perioada Sărbătorilor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna decembrie este plină cu de toate, ai parte atât de momente bune, cât şi de unele neplăcute pe plan profesional.

Cu toate acestea, reuşeşti să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus. Cu banii nu stai rău, însă treci prin mai multe etape până să obţii suma dorită. E posibil să fii tentată să faci o investiţie pe care o aveai în plan de multă vremne, însă chiar şi aşa trebuie să mai ceri sfaturi în stânga şi în dreapta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu lua decizii importante luna acesta în ceea ce priveşte finanţele.

Dacă ai de gând să faci o investiţie majoră, astrele te sfătuiesc să o amâni pentru perioada de după Sărbători. Ai putea fi tentată să cedezi în faţa reducerilor pe care le vezi în toate vitrinele, dar ai face bine să te abţii. Banii pe care îi vei cheltui acum nu îi vei mai recupera prea curând!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te vor preocupa deloc banii în această lună, însă asta probabil se întâmplă pentru că nu duci lipsă de ei.

Din punct de vedere financiar o duci destul de bine, ceea ce înseamnă că poţi face daruri tuturor celor pe care îi iubeşti. De mult nu ai mai făcut astfel de gesturi, iar cu ele vei aduce bucurie atât în sufletul celor dragi, cât şi în al tău!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunţă căştiguri substanţiale în această lună, însă ai grijă să îi cheltuieşti cu cap.

Fii chibzuită şi înainte de a-ţi face mofturile, asigură-te că te achiţi de toate datoriile pe care le-ai făcut în timp. Cu ce vei rămâne, vei reuşi să te descurci de minune şi vei sta şi mult mai liniştită. E important să faci primul pas către schimbare pe plan profesional, altfel te vei plafona şi îţi va fi greu să avansezi sau evoluezi în carieră.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă te zbaţi să câştigi mai mulţi bani luna aceasta, atunci ai toate şansele ca acest lucru să se întâmple.

Astrele sunt de partea ta şi îţi călăuzesc paşii în ceea ce priveşte studiile sau cursurile de aprofundare a cunoştinţelor. Nu ar strica să îţi fructifici un talent sau o pasiune pe care o ai, astfel poţi îmbina utilul cu plăcutul. Ce-i drept, va fi rost de multă muncă şi multe compromisuri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod