Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna octombrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În octombrie vei fi mult mai preocupat de viaţa ta sentimentală decât ai fost până acum.

Tot ce se va întâmpla în această lună va avea un impact mai mare asupra ta decât în mod normal. Dacă eşti implicat într-o relaţie, cu siguranţă vei fi mai preocupat de nevoile partenerului de viaţă. Chiar dacă acest lucru se întâmplă pentru că ai primit reproşuri sau ameninţări, e cert că ai conştientizat pericolul şi ai decis să iei atitudine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna octombrie vine cu lămuriri pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Indiferent de statutul tău actual, primeşti răspunsurile de care ai nevoie pentru a lua decizia corectă. Dacă eşti singur, cel mai probabil vei avea confirmarea că cel pe care îl placi îţi poartă aceleaşi sentimente ca cele pe care i le porţi şi tu. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, clarificarea unei bârfe despre infidelitate se va dovedi a fi motivul pentru care vei pune punct relaţiei.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna octombrie va veni cu o atmosferă apăsătoare în relaţia de cuplu.

Se pare că vei fi nevoit să depui eforturi mai mari pentru a-ţi mulţumi partenerul de viaţă, cu toate că făceai destule şi până acum. Astrele te sfătuiesc să fii mai romantic şi să îi dovedeşti dragostea ta prin fapte. Dacă eşti singur, această perioadă este una favorabilă pentru flirt şi cuceriri. Dai dovadă de şarm, aşadar nu îţi va fi foarte greu să atragi persoanele pe care le placi. Alegerea e doar în mâinile tale!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În cazul în care eşti singur, luna octombrie este o perioadă foarte bună pentru tine pe plan sentimental.

Se pare că poţi cuceri pe aproape oricine dacă îţi propui acest lucru. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă care are în spate ceva ani, este foarte important să îi dovedeşti partenerului că nu laşi influenţele exterioare să intervină în relaţia voastră. Dacă va vedea că eşti uşor de manipulat de către cei din jur, mai ales de familia ta, cu siguranţă se va îndepărta de tine. Încet, dar sigur!

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna octombrie va fi o lună foarte grea pentru tine pe plan amoros.

Se pare că vei fi nevoit să faci multe sacrificii de dragul persoanei iubite, doar pentru a-i dovedi că ţii la ea. Eşti supus unor teste de care vei trece cu greu şi care te vor lăsa cu un gust amar. Relaţia ta nu va mai fi niciodată aceeaşi după această poveste. Dacă te-ai despărţit recent de partener, vei acţiona în ideea de a face lucrurile să meargă şi să nu superi pe nimeni. Nu e exclus să cazi în capcana lui!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna octombrie nu este cea mai bună perioadă pentru dragoste.
 
E posibil să aibă loc despărţiri, dar şi împăcări în egală măsură. Indiferent despre ce ar fi vorba, e clar că nimic nu depinde de tine şi te vei trezi în faţa faptului împlinit, dar cu o mulţime de regrete. O oază de speranţă vine pentru cei căsătoriţi, care evoluează şi care funcţionează foarte bine în echipă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna octombrie este luna ta, de aceea vei fi răsfăţat de toată lumea, mai ales de partenerul de viaţă.

Dacă eşti singur, vei avea şansa să pleci într-o călătorie care îţi poate scoate în faţă alesul sau aleasa inimii. Trebuie doar să fii pe fază şi să fii mai atent la cei care au aceleaşi pasiuni ca şi tine. Va fi oarecum evident după locurile pe care le vizitaţi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta vei fi mai deschis şi vei spune exact ce simţi, chiar dacă e de bine sau de rău.

Această atitudine schimbată este benefică relaţiei în care eşti implicat. Sinceritatea şi exprimarea emoţiilor fără menajamente ajută chiar şi cuplurile cu probleme mari, deşi la tine nu e cazul. Dacă eşti singur, este foarte important să nu aştepţi ca persoanele de sex opus să facă ele primul pas, ci să iei tu iniţiativa.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o lună bună pentru reconcilieri în dragoste, cu menţiunea că acestea trebuie să vină din inimă.

Orice lucru pe care nu îl faci din suflet şi pe care nu îl simţi va avea repercusiuni în viitorul apropiat. Dacă eşti singur, te vei concentra mai mult pe prieteni şi mai puţin pe lipsa unui partener de viaţă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viaţa ta sentimentală va fi mai animată luna aceasta, indiferent dacă eşti singur sau implicat într-o relaţie.

Se produc schimbări care îţi îmbunătăţesc starea de spirit, dar, în acelaşi timp, te şi pun pe gânduri. Cele din urmă provin din cauza temerii tale că binele va fi urmat întotdeauna de rău. Dacă ar fi aşa, înseamnă că şi răul va fi urmat de bine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, luna aceasta s-ar putea să vezi situaţia cu alţi ochi.

Observi că te îndrepţi către direcţia dorită, ceea ce înseamnă că dispariţia celui care ţi-a fost partener a fost cel mai bun lucru care ţi se putea întâmpla. Dacă eşti implicat într-o relaţie, atmosfera din cuplu este tensionată şi nu dă semne de calmare în viitorul apropiat.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Va fi o lună plină de aventură pentru tine, în special dacă eşti singur.

Nu ai niciun gând de a renunţa la libertatea ta şi la toată distracţia care vine odată cu ea. Dacă eşti implicat într-o relaţie, cel mai probabil şi partenerul tău are aceleaşi dorinţe ca şi tine şi îţi va fi destul de uşor să îţi pui planurile în aplicare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod