Cea mai fermecătoare trăsătură a ta, în funcție de zodie

Există persoane care știu să fie șarmante fără să depună nici cel mai mic efort, pe când altele au nevoie să își scoată mai mult în evidență farmecele pentru a reuși în viață!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ești destul de șarmant și știi ce trebuie să faci pentru a ajunge în inima celor din jurul tău.

Te bazezi pe inteligență și flirtezi cu încredere, știind că, dacă discuția ar deveni anostă, poți completa spațiul gol și tăcerea cu ceva destul de interesant.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești fermecător și o știi prea bine.

Ai o atitudine oarecum snoabă care, din anumite motive, funcționează foarte bine pentru tine. Te prezinți drept expert în aproape toate domeniile despre care vorbești și, în loc să-i intimidezi pe cei din jur, tu îi ademenești. Ești o prezență magnetică și ai învățat foarte bine cum să faci magia!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești incredibil de fermecător. Atragi oamenii cărora le plac vulnerabilitățile.

Ești genul de om sensibil, care iubește pe oricine și orice. Cumva, toate aceste lucruri sunt extrem de atractive pentru lumea din jurul oamenilor, iar tu ai grijă să nu dezamăgești pe nimeni și să le captezi tuturor atenția.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești fermecător când vrei să fii, în caz contrar ești inabordabil.

Îți place să ai mulți prieteni, iar șarmul tău te ajută să ai un cerc atât de larg și variat. Oamenii sunt atrași automat de tine, pentru că ești o persoană foarte caldă și darnică.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești stăpânul suprem al șarmului și toată lumea știe cât de bine ți se potrivește acest rol.

Nu lași impresia de om arogant și egocentrist, chiar dacă ești. Te folosești de ego-ul tău astfel încât să funcționeze în ceea ce privește relațiile cu ceilalți. Ești distractiv, iar oamenii din jurul tău sunt fericiți să te aibă în preajmă pentru că îi faci să râdă și să se simtă bine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Șarmul tău este foarte original.

Nimeni nu satisface mai bine decât tine nevoia de a ști, de aceea cei din jurul tău vin mereu la tine pentru sfaturi sau pentru informații pe care ei nu le-au putut găsi. Îți place să îi mulțumești pe ceilalți și mereu le sari în ajutor. Farmecul tău constă în capacitatea ta de a fi util pentru alții.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Datorită naturii tale extrem de politocoase, vei fi mereu fermecător și iubit.

Ești foarte sociabil și empatic. Mereu ajungi acolo unde îți dorești, dar o faci întotdeauna cu finețe și compasiune. Bunătatea ta te face să fii cel mai bun prieten, iar oamenii din jurul tău te vor alături de ei pentru că știu că ești de încredere, amabil și distractiv.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Deși nu ai un farmec nativ, e ceva în ciudățenia ta care atrage oamenii din jurul tău precum un magnet.

Poate că ești un mister pentru ei și atât timp cât nu exagerezi cu secretomania, majoritatea oamenilor te găsesc șarmant. Atunci când ești relaxat, poți fi chiar dulce!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Oamenii vin la tine ca să-i înveselești.

E ca și cum faci o vrajă și asta te face destul de atrăgător în ochii celorlalți. Ești viața petrecerii și prietenul la care toată lumea vine să-și spună secretele, pentru că toți au încredere în tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești destul de lingușitor, însă măcar ești sincer.

Dacă te încântă ceva destul de banal la o persoană, cu siguranță vei semnala acel lucru. Tu ești cel care spune ce trebuie atunci când e nevoie și nu îți e deloc greu să fii amabil și drăguț. Îți place să-i faci pe ceilalți să se simtă speciali, iar acest lucru te face să fii extrem de atrăgător.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Să fii fermecător nu e ceva ce vine cu naturalențe pentru tine, pentru că tu ai tendința de a fi destul de timid.

Asta nu înseamnă că nu ești șarmant, pentru că ai grijă să compensezi lipsa abilităților de comunicare cu lucruri precum cadouri și sprijin pentru cei din jurul tău. Ești un prieten sincer și bun, doar că durează ceva până dezvălui aceste trăsături. Iar asta face parte din farmec!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Tu ești o persoană foarte deschisă și vulnerabilă, dar nu ai niciodată pretenții de la nimeni.

Ai acel ceva care îi face pe oameni să aibă încredere în tine și să te ajute fără să ceri acest lucru. Nu cerșești atenție și milă, dar ai un farmec care îi determină pe toți să-și dorească să aibă grijă de tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod