Femeile puternice preferă să fie singure decât să-și piardă timpul cu bărbați care nu le merită

Femeile puternice preferă să fie singure decât să-și piardă timpul cu bărbați care nu le merită

Femeile puternice își cunosc valoarea, știu întotdeauna ce vor și nu se tem să lupte pentru ceea ce își doresc. În același timp, știu foarte bine și ceea ce nu vor, astfel că nu acceptă compromisuri.
Iar acest lucru este valabil și în cazul relațiilor. O femeie puternică va prefera să fie singură decât să-și piardă timpul cu un bărbat care nu o merită. 

Imaturitatea emoțională și teama de responsabilitate sunt două dintre trăsăturile pe care femeile puternice nu le acceptă de la un bărbat. Nu se mulțumesc niciodată cu relații superficiale, care nu au nicio șansă de viitor, doar pentru a nu fi singure.

Pentru că asta este o altă trăsătură de admirat în cazul unei femei puternice: are încredere în sine. Își cunoaște foarte bine calitățile și defectele, astfel că nu are nevoie de cineva care să-i confirme valoarea sau care să o definească.
Oamenii puternici sunt sinceri cu ei înșiși, se acceptă așa cum sunt și nu simt nevoia de validare din exterior.

Prin urmare, o femeie puternică va acorda prioritate propriilor emoții, va rămâne sinceră și autentică indiferent de situație și nu va accepta compromisuri pentru nimeni. Nu se teme să fie singură pentru o perioadă de timp. Preferă să aștepte decât să-și irosească timpul și energia cu cineva care nu o merită. 
 

O femeie puternică știe că fericirea vine din interior 


Știe că fericirea adevărată vine din interior, astfel că nu își irosește timpul alergând după cineva care nu îi poate oferi ceea ce își dorește de la o relație. Este o greșeală să crezi că un partener ar trebui să te facă fericit.
De fapt, fericirea ți-o construiești singur, pornește din adâncul tău și nu depinde de nimeni. Până la urmă, este nedrept să te aștepți de la cineva să-ți ofere fericirea. Dacă ești în căutarea cuiva care să te facă fericit peste noapte, în mod sigur nu-l vei găsi. În primul rând trebuie să înveți să fii fericit cu tine însuți. Iar o femeie puternică știe cel mai bine acest lucru.

De asemenea, o femeie puternică nu se schimbă pentru a fi pe placul cuiva. Nu se schimbă nici măcar atunci când iubește, dar nu este acceptată așa cum este cu adevărat.
Pentru că autenticitatea și sinceritatea sunt trăsăturile sale esențiale. Femeile care știu ce vor nu se „mulează” în funcție de dorințele unui bărbat. Nu încearcă să fie ceea ce nu sunt doar pentru a intra în grațiile cuiva.

O cerință esențială pentru ele este să găsească pe cineva care să le accepte în totalitate așa cum sunt. De aceea, o femeie puternică va prefera să rămână singură pentru o vreme, decât să se mintă pe ea însăși și pe cel de lângă ea. 

Inteligența este o altă trăsătură definitorie a fameilor puternice.
Iar acestea știu că atât timp cât sunt blocate într-o relație cu un partener care nu le merită, au mai puține șanse de a întâlni persoana potrivită. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod