Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna mai, în funcţie de zodia ta

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna mai pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viaţa ta sentimentală va fi în prim-plan în această lună, însă poate fi vorba atât de lucruri bune, cât şi rele.

Dacă eşti căsătorit, e posibil ca în primele zile de mai, munca să interfereze cu dragostea, iar cea din urmă să aibă de suferit puţin. Cu toate acestea, dai dovadă de maturitate şi îţi dai seama la timp de ceea ce faci greşit, luând imediat măsuri pentru a rezolva problemele. Dacă eşti singur, luna mai vine cu flirt, însă de îndată ce lucrurile devin mai serioase, alegi să te retragi şi să te bucuri în continuare de libertate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta va fi despre tine şi despre nevoile tale.

Cel mai probabil, îţi vei ignora puţin mai mult partenerul, însă acesta nu va avea nimic de obiectat. Primeşti susţinerea celor dragi în planurile pe care le ai, chiar dacă sunt uşor egoiste. În cazul în care eşti singur, astrele îţi pregătesc răsfăţ şi distracţie la cote maxime. Cu toate acestea, nu este exclus ca la final de lună să îţi pice cineva cu tronc şi să te linişteşti.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna mai va fi revigorantă pentru tine şi, cel mai probabil, vei avea parte de mai mult romantism decât în mod normal.

Partenerul de viaţă este mai atent cu tine şi cu nevoile tale, ceea ce înseamnă un pas înainte pentru relaţia voastră. Dacă eşti singur, vei încerca cu disperare să atragi atenţia sexului opus fără să ai vreo pretenţie sau aşteptare. Faptul că nu ai un standard şi te arunci în braţele oricui, îţi diminuează şansele de a avea o relaţie serioasă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna mai îţi pregăteşte surprize frumoase în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.

Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, cu siguranţă aceasta va trece la următorul nivel. Fie că este vorba de un copil sau despre o căsătorie, cert este că se întâmplă ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti singur, nu îţi strica imaginea de dragul unei aventuri de-o noapte şi evită pe cât posibil să faci parte dintr-un triunghi amoros, altfel vor ieşi scântei!

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna mai vine cu gelozii, restricţii şi sufocare din partea partenerului de viaţă.

Cu toate că nu are motive, se pare că acesta face din ţânţar armăsar orice nimic, lucru care te pune serios pe gânduri. Nu este exclus ca la final de lună să iei decizia de a te despărţi de el, cu toate că inima ta nu este pregătită pentru asta. Dacă eşti singur, un eveniment neplăcut îţi scoate în cale o persoană care îţi oferă exact ce ai nevoie, atunci când ai nevoie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna mai nu va fi prea liniştită pentru tine, şi nu pentru că ai tu probleme amoroase, ci pentru că au ceilalţi.

Firea ta miloasă asimilează tot răul care se petrece în jurul tău, ceea ce permite negativismului să pătrundă şi în casa ta. Ai o stare generală proastă care te împiedică să poţi fi de ajutor celor care au nevoie. Eşti destul de raţional de regulă, însă până când vine vorba de persoanele pe care le iubeşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Aşteptările tale în ceea ce priveşte viaţa sentimentală sunt destul de mari, însă asta nu înseamnă că nu poţi găsi pe cineva aproape de perfecţiune.

E momentul să priveşti în acele colţuri în care nu te uiţi de obicei, iar acolo poţi descoperi marea ta iubire. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, ar putea apărea dificultăţi în comunicarea cu partenerul. Recunoaşte-ţi partea de vină şi fii mai sincer!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă veşti bune pentru nativii singuri în această lună.

Dragostea poate apărea de unde te aştepţi mai puţin, însă nu fără puţin efort şi din partea ta. Chiar dacă ai mulţi admiratori care îţi dau târcoale, e necesar să faci o selecţie atentă până când rămâi cu alesul inimii tale. Dacă eşti singur, nu ar strica să acorzi o mai mare atenţie aspectului tău fizic, pentru că prima impresie contează întotdeauna în orice situaţie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna mai vine cu multă pasiune pe plan sentimental pentru tine.

Eşti dornic de a încerca lucruri noi în patul conjugal, dar pentru a produci cu adevărat scântei, e necesar ca şi partenerul tău de viaţă să se implice. Aşadar, prima condiţie este să îţi doreşti cu adevărat îmbunătăţirea relaţiei dacă vrei ca lucrurile să meargă mai bine pentru voi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Din punct de vedere sentimental, luna mai va fi uşor tensionată.

Chiar dacă nu există probleme grave între tine şi partenerul tău de viaţă, se pare că niciunul dintre voi nu este dispus să renunţe la orgolii. Pe termen lung, nu veţi ajunge nicăieri cu o asemenea atitudine. Dacă eşti singur, ai grijă să nu îi dai speranţe deşarte unui prieten sau coleg.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această perioadă, te vei confrunta cu furia persoanei de lângă tine şi e posibil să ajungeţi la cuţite.

Dă dovadă de înţelepciune şi lasă de la tine, dacă vrei să mai salvezi ceva din această relaţie! Dacă tu vei continua să fii la fel de încăpţânat, nu se va ajunge la niciun rezultat pozitiv.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna mai va fi excelentă pentru tine din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce priveşte relaţia de iubire.

Dacă până acum aţi ezitat să faceţi pasul cel mare, nu ar mai trebui să aşteptaţi! Orice moment amânat va aduce după sine o nefericire sporită!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod