Ce trebuie să faci pentru a-ţi vindeca cele mai profunde răni, în funcţie de zodie

Toată lumea are propriul mod prin care îşi poate vindeca rănile. Iată ce ai putea face pentru a-ţi repara psihicul şi pentru a te simţi din nou bine în corpul tău!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Când trebuie să te vindeci, tu treci la acţiune.

Vei găsi un tratamentul care să funcţioneze cel mai bine pentru tine. Poate fi vorba despre un terapeut, te poţi refugia sau îţi poţi schimba dieta şi stilul de viaţă. Îţi place să scuturi puţin lucrurile şi trebuie să te stimulezi pentru a te simţi mai bine. Cu toate acestea, atunci când nu te simţi bine, vei resimţi acest lucru atât fizic, cât şi mental. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să încetineşti ritmul şi să acorzi atenţie corpului tău, dar şi lumii din jurul tău. Întrerupe încercarea de a găsi cel mai bun tratament de vindecare şi doar linişteşte-te!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când trebuie să te vindeci, primul tău instinct este să te tratezi fără să te ocupi de modul în care te simţi cu adevărat.

Ai tendinţa de a bea prea mult, de a mânca prea mult şi de a dormi prea mult. Dar, doar pentru că ignori ce se întâmplă cu tine, asta nu înseamnă că durerea va dispărea. Trebuie să fii cinstit cu tine şi cu sentimentele tale şi să încerci să îţi dai seama ce te supără. De cele mai multe ori, problemele tale emoţionale se vor manifesta cu dureri fizice. Un masaj plus găsirea cauzei suferinţei tale te vor ajuta să te simţi mai bine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când suferi, te cumporţi ca şi când nu s-ar întâmpla nimic.

Tu crezi că nimeni nu poate să îşi dea seama că nu eşti în regulă, dar adevărul este evident şi reiese din incapacitatea ta de a te exprima, din gândurile tale confuze şi din lipsa de energie. Din moment ce trăieşti pentru comunicare, cel mai bun lucru e de a redeveni ce ai fost este să îţi limpezeşti gândurile prin meditaţie. Terapia sau câteva şedinţe la saună îţi pot fi de asemenea de folos.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Când nu te simţi bine, nu îţi poţi controla emoţiile, eşti prea sensibil şi îţi doreşti să te retragi.

Din punct de vedere fizic, suferinţa ta se poate manifesta prin energie scăzută, boli respiratorii şi tuse. Cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci este să ieşi din casă şi să te refugiezi în natură. Curăţă-ţi plămânii cu aer proaspăt. Fă o excursie pe munţi, în pădure sau plimbă-te de-a lungul plajei. De asemenea, activităţile caritabile te vot ajuta enorm.

Leu(22 iulie - 22 august)

Atunci când suferi, simţi responsabilitatea de a pune o faţă curajoasă.

Dar, trebuie să conştientizezi faptul că oamenii te vor plăcea chiar şi atunci când nu te simţi bine. Dacă nu încerci să te vindeci, corpul tău te va avertiza că nu eşti în regulă prin probleme ale tensiunii arteriale, senzaţie de nesiguranţă şi lipsă de încredere. Pentru a te simţi mai bine, trebuie să laşi latura creativă să iasă la iveală. Nu contează dacă este vorba despre dans, poezie sau cântat, tot ce trebuie să faci este să te exprimi creativ. Dacă simţi nevoia să stai o săptămână în pat, fă-o, concentrează-te pe tine şi te va ajuta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti obişnuit să rezolvi orice, aşa că procedezi la fel şi cu suferinţa.

Problema este că nu îţi prioritizezi sănătatea, astfel încât aceasta se poate pierde printre toate celelate lucruri pe care trebuie să le faci. Uneori, trebuie să fii egoist şi să îţi iei corpul în serios atunci când ţipă la tine că ceva nu e în regulă. Ai observat că ai probleme digestive? Credeai că obsesivitatea, încăpăţânarea şi analizarea exagerată doar fac parte din personalitatea ta? Total greşit, ele ar putea fi un semnal de alarmă. Trebuie să faci parte cu organismul tău dacă vrei să te simţi mai bine. Probabil că trebuie să îţi schimbi dieta şi să te preocupe mai mult acest aspect!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Crezi că dragostea te poate vindeca. Este minunat când cineva te iubeşte, dar nu e responsabilitatea nimănui să te repare, mai ales dacă nu împărtăşeşti ceea ce simţi.

Vrei ca toată lumea să creadă că eşti întotdeauna bine, aşa că ai tendinţa de a ţine doar pentru tine ceea ce simţi până explodezi. Depui eforturi pentru a ţine totul în echilibru, dar uneori lucrurile scapă de dub control. Poţi deveni prea co-dependent sau prea independent. Pentru a te vindeca, trebuie să faci un compromis şi să renunţi la sentimentele negative. Suspendarea nedreptăţilor din trecut nu te vor face să te simţi mai bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Când nu te simţi bine, de obicei corpul încearcă să îţi spună să nu îl mai forţezi şi să îl asculţi.

Tu vrei să vezi cât de departe poţi merge. Eşti prea dur cu tine, aşadar trebuie să fii mai blând, să ai grijă de tine şi să te detoxifici emoţional. Dacă mergi la yoga fierbinte, la meditaţie sau pleci într-o excursie de weekend, aceste lucruri te pot ajuta să îţi revii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te întrebi de ce suferi atât de des? Motivul este că nu ai niciodată răbdare să te recuperezi complet.

În clipa în care începi să te simţi puţin mai bine, începi treaba şi aventura. E ca şi cum refuzi să-ţi iei organismul în serios. Când nu te simţi bine, ai de regulă probleme la şold, hepatice, simţi agitaţie şi nu te poţi concentra. Trebuie să îţi faci timp pentru a te recupera şi pentru a te odihni. Când ai o stare fizică sau psihică proaste, fă ceva ce nu faci în mod normal!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Munca este o prioritate pentru tine şi nici măcar nu îţi dai seama că ai obosit până când corpul tău îţi transmite semnale de alarmă cum ar fi durerile de genunchi sau de cap.

Ai nevoie de o pauză pentru a te echilibra, indiferent de timpul de care ai nevoie. Concentrează-te pe activităţi creative sau înot şi meditaţie, ele te vor ajuta atât fizic, cât şi psihic.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ar exista o pastilă care să te facă să te simţi imediat bine, dar care să nu dăuneze sănătăţii, ai lua-o fără să stai pe gânduri.

Te urăşti când suferi şi nu poţi face nimic în această privinţă. Migrenele, durerile de spate, anxietatea sau atacurile de panică sunt semnale de alarmă că nu eşti ok. Trebuie să faci inventarul vieţii tale şi să scapi de lucrurile toxice din ea. Înconjoară-te de oameni pozitivi, chiar dacă crezi că aceştia nu rezonează cu personalitatea ta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti atât de altruist încât îţi pui singur piedici în calea îngrijirii de sine.

Eşti foarte sensibil şi intuitiv atunci când vine vorba de alţi oameni, dar nu acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul tău. Vei ignora problemele de somn sau stomac, dar dacă cineva s-ar plânge de ele, imediat i-ai sări în ajutor. Gândeşte-te la nevoile tale pentru a nu mai suferi, să ai grijă de tine nu înseamnă egoism.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod