Care sunt prietenii tăi adevăraţi, în funcţie de zodie

Astrologia este un instrument incredibil care ne ajută să ne cunoaştem atât pe noi, cât şi pe alţii. Deşi se acordă o mai mare importanţă compatibilităţii amoroase, şi celelalte relaţii, cum ar fi prietenia, sunt la fel de importante!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecului îi place să se distreze.

Deci, când vine vorba de prietenie, Berbecul gravitează în jurul celor care se bucură de aventuri spontane, de petreceri şi de multă veselie. Leul şi Săgetătorul pot ţine pasul cu el, dar nicio relaţie nu este mai specială decât cea dintre Berbec şi Gemeni. Aceştia doi formează un duo extrem de dinamic.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este un semn de pământ şi are nevoie de tot, inclusiv de companie, pentru a putea rămâne ancorat în realitate.

Nu este genul care poate avea relaţii la distanţă, aşa că prieteniile de acest gen sunt excluse. Taurul este atras de oamenii care au aceleaşi gusturi ca şi el, în special când vine vorba de mâncare. Fecioara şi Capricornul reflectă sensibilităţile pragmatice ale Taurului şi pun preţ pe raportul calitate-timp. Cu toate acestea, o prietenie Taur-Rac se poate dovedi a fi şi mai puternică. Cei doi îşi vor oferi sprijin emoţional reciproc.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni are o dualitate care nu poate fi contestată.

Dar, prietenii lui ştiu să privească întregul, nu doar bucăţi din el. Gemenii sunt foarte distractivi, se pot adapta oricărei situaţii şi sunt sociabili. Ei cochetează instantaneu cu Balanţa şi Vărsătorul, iar legăturile dintre ei sunt magice. Deoarece Berbecul şi Gemenii sunt creaturi curioase, ei vor găsi mereu o modalitate de a se întreţine reciproc, ceea ce le va asigura o prietenie pe viaţă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

La fel ca şi racul, acest nativ îşi protejează interiorul cu un exterior dur.

Deci, când vine vorba de prietenie, e totul sau nimic pentru el. Până când nu i se dovedeşte loialitatea, el va fi rece şi autoprotectiv. Dar, odată ce prinde încredere într-o persoană, Racul îşi dezvăluie latura sa blândă şi grijulie, dovedind dedicare şi sprijin. Scorpionul şi Peştii îi pot fi tovarăşi adevăraţi. Legătura cu Taurul este, de asemenea, extrem de puternică.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este plin de viaţă şi îi place să fie în lumina reflectoarelor.

De aceea, el alege să se înconjoare de oameni care îl apreciază pentru natura sa teatrală. Leul va avea parte de distracţie maximă alături de Berbec şi Săgetător. Cu toate acestea, când vine vorba de o prietenie pe viaţă, nicio relaţie nu este la fel de magnetică precum cea dintre doi Lei. Ambii iubesc mândria şi împreună formează un imperiu expansiv şi puternic.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara are un rol foarte important, sarcina ei este de a procesa date, de a analiza informaţii şi de a crea sisteme funcţionale.

În consecinţă, ea e o persoană inteligentă, cu un ochi orientat spre detalii. Fecioara se înconjoară de persoane la fel de curioase care sunt atrase de multele nuanţe ale vieţii. Prietenia dintre o Fecioară şi un Taur sau un Capricorn chiar funcţionează. Cele două zodii o vor ajuta să se simtă în siguranţă. Fecioara are, de asemenea, o legătură puternică cu Peştii, pentru că este construită pe bunătate şi compasiune. Ambelor semne le place să ajute şi să fie practice şi încurajatoare.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este foarte diplomată.

Acest semn cântăreşte constant lucrurile şi vrea să asigure stabilitate şi echilibru. Fireşte, ea îşi doreşte să fie şi plăcută. Ea este fermecătoare şi amabilă, de aceea se dovedeşte a fi o companie minunată de fiecare dată. Gemenii şi Vărsătorii apreciază puterea sa socială, astfel încât între ei se leagă prietenii adevărate. De asemenea, prietenia Balanţă-Săgetător este extrem de dinamică, plină de aventuri spontane şi conversaţii încântătoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

O prietenie cu un Scorpion este una construită pe intuiţie şi sentimente.

Racul şi Peştii pot fi tovarăşi adevăraţi pentru acesta. Împreună, ei formează o legătură puternică şi amplă bazată pe instinct. De asemenea, legătura dintre doi Scorpioni este unică. Când aceştia doi îşi unesc abilităţile, ei identifică cu uşurinţă orice fisură. Fie că intră în pielea unui detectiv sau rezolvă pur şi simplu misterul unui cont de socializare, prietenia lor nu are termen de comparaţie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Aventuros şi filozofic, Săgetătorul este capabil să călătorească mii de kilometri în căutarea unei experienţe excelente.

Fiind plin de viaţă, el iubeşte să îi amuze pe cei din jur cu poveştile lui incredibile. Berbecul şi Leul îi pot fi prieteni extraordinari pentru că sunt la fel de calzi ca şi el. De asemenea, Balanţa se dovedeşte adesea a fi un partener minunat pentru acesta pentru că amândoi adoră să se distreze.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este ambiţios, întreprinzător şi direct, de aceea nu doreşte să îşi piardă timpul cu oameni nepotriviţi.

Taurul şi Fecioara merită atenţia lui pentru că îl respectă pentru ceea ce este. Capricornul este cu picioarele pe pământ şi se va înţelege foarte bine şi cu Vărsătorul. Pur şi simplu, niciunul dintre ei nu tolerează prostiile şi nimicurile, deci prietenia dintre ei va fi una solidă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este vindecătorul zodicului şi este foarte uman prin tot ce face.

El se ocupă cu dedicare de toate problemele şi caută mereu noi modalităţi de a îmbunătăţi anumite situaţii. Gemenii şi Balanţa sunt prietenii lui adevăraţi pentru că îi diminuează intensitatea şi îi încurajează sensibilităţile. Totuşi, prietenia dintre un Capricorn şi un Vărsător este indestructibilă datorită faptului că unirea forţelor lor devine foarte utilă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii fac parte din domeniul expansiv şi etern al emoţiilor, al experienţelor şi al intuiţiei.

Ei sunt într-o continuă visare şi trăiesc în propria lor lume. Aceste trăsături îi fac să fie extrem de maleabili şi uşor adaptabili. Racul şi Scorpionul sunt tovarăşii lor adevăraţi, deoarece le înţeleg sensibilitatea. De asemenea, Fecioara se dovedeşte a fi un prieten excelent pentru că îi aduce cu picioarele pe pământ. Relaţia lor este despre bunătate şi empatie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod