Horoscop. Cum stai cu banii în luna mai, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna mai pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai gânduri mari pentru luna aceasta pe plan profesional şi eşti decis să faci tot ce ţine de tine pentru a evalua.

Dacă dai dovadă de responsabilitate şi determinare la locul de muncă, şansele de a-ţi creşte venitul vor fi destul de mari. Te preocupă acest aspect al vieţii tale şi vrei să îţi împunătăţeşti traiul cu orice preţ. Dacă acţionezi cu curaj şi joci riscant, poţi trage lozul câştigător!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această lună te vei face remarcat la locul de muncă, dar mai ales dacă ai o afacere proprie.

Abilităţile tale de gestionare a banilor şi investiţiile pe care le faci îţi vor îmbunătăţi situaţia financiară pe neaşteptate. Este foarte important să acţionezi la momentul potrivit, iar tu excelezi la acest capitol datorită intuiţiei tale deosebite. Cu toate acestea, ai grijă să nu te laşi dus de val şi să cheltuieşti nejustificat ceea ce câştigi în plus.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ideile tale îndrăzneţe îi pot deranja pe şefii, colegii sau partenerii tăi de afaceri.

Dacă faci parte dintr-o echipă şi nu lucrezi independent, cu siguranţă nu trebuie să decizi tu în locul tuturor. Pentru a câştiga mai mulţi bani într-un timp scurt, e necesar să iei în seamă opiniile celorlaţi şi să colaborezi cât mai eficient posibil. O cearta la final de lună îţi poate pune poziţia în pericol!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important ca în luna mai să ieşi din zona de confort şi să încerci lucruri noi.

Doar riscând poţi obţine mai mulţi bani, iar acum chiar ai cea mai mare nevoie de ei! Dacă e vorba de proiecte care presupun un buget mai mare decât îţi permiţi, cere ajutorul persoanelor care ştii că sunt capabile să îţi ofere acest suport. Merită să investeşti în tine, doar astfel poţi creşte pe scara ierarhică.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna mai te găseşte la fel de îndrăzneţ pe toate planurile vieţii tale, însă în special în ceea ce priveşte cariera şi sectorul financiar.

Eşti foarte ambiţios şi nu te vei lăsa până nu vei obţine ceea ce îţi doreşti. Cu toate acestea, este foarte important să deschizi bine ochii şi să prinzi din zbor oportunităţile care îţi apar în cale. Spre sfârşitul lunii, e posibil să primeşti şansa de a te muta în străinătate pentru un schimb de experineţă sau pentru un job tentant.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această lună vei reuşi să te redresezi cât de cât cu banii, însă tot trebuie să fii atent cu cheltuielile.

Vei fi tentat de multe ori să cumperi lucruri pe care ţi le doreşti, însă astfel rişti să revii la situaţia încordată de dinainte. Astrele te sfătuiesc să mai aştepţi câteva luni pentru a-ţi reveni complet, nu e nicio grabă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna mai vine cu veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte banii.

Se anunţă o redresare a situaţiei tale financiare, însă trebuie să depui şi tu eforturi în acest sens. Fă-ţi un plan de bătaie şi nu pleca niciodată la cumpărături fără o listă atent gândită de la care să nu te abaţi. Încet, încet, vei reveni pe linia de plutire şi vei reuşi să duci un trai decent.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Situaţia ta financiară nu va fi una prea bună în prima parte a acestei luni.

Cu toate acestea, ai parte de suportul celor dragi care te vor ajuta cu bani atât cât au posibilitatea. Astrele prevăd că această perioadă mai grea nu va dura mult şi că vei reveni pe linia de plurire în maximum o lună de zile. În aceste condiţii, nu te face că uiţi că ai fost ajutat şi returnează toţi banii pe care i-ai primit!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Revii la serviciu cu multă forţă de muncă şi eşti foarte determinat să obţii tot ce e mai bun în domeniul profesional.

Nu ar strica să încerci să te dezvolţi şi într-un alt sector faţă de cel în care activezi la momentul actual, pentru că astrele favorizează orice lucru nou în luna mai. Cu toate acestea, încearcă să lucrezi mai mult de unul singur, pentru că echipa te poate trage în jos!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai o afacere proprie sau lucrezi independent, luna mai este luna ta!

Se anunţă câştiguri majore pentru tine, însă acest lucru nu se va întâmpla fără multă muncă. Te concentrezi pe acest sector al vieţii tale şi îţi vor ieşi mare parte din planuri. Nu este exclus ca o persoană să îţi ceară bani cu împrumut, însă tu ştii cel mai bine dacă merită sau nu să o sprijini!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important ca luna aceasta să îţi regândeşti situaţia profesională şi să încerci să iei măsuri dacă eşti nemulţumit de ea.

Chiar dacă nu îţi plac schimbările şi preferi să stai pe bani puţini undeva unde ai linişte, o situaţie imprevizibilă te va pune pe gânduri. Ascultă de sfaturile celor dragi, pentru că ei sunt singurii de care poţi fi sigur că îţi vor doar binele!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu te afli în cea mai bună stare a ta, iar agitaţia şi nervozitatea de care dai dovadă îşi vor pune amprenta asupra vieţii tale profesionale.

Nu vei reuşi să fii productiv, cu toate că îţi făcusei planuri mari pentru luna aceasta. Decât să dai greş, astrele te sfătuiesc să te retragi până îţi recapeţi forţele şi să eviţi pe cât posibil tranzacţiile financiare de orice fel!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod