Horoscop: Câtă încredere poţi avea în el, în funcţie de zodia lui

Nativul din Berbec ar putea să te dezamăgească din cauza impulsivităţii. Află dacă te poţi baza pe iubitul tău şi dacă poţi avea încredere deplină în el, în funcţie de zodia lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pe nativul din zodia leului egoismul l-ar putea determina să-ţi zdruncine încrederea pe care i-o porţi. Uneori se poate lăsa dus de val, de propriile dorinţe, uitând că cineva depinde de el sau că şi-a pus încrederea în el. De aceea, trebuie să fii prudentă cu acest nativ.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din zodia fecioarei este responsabil şi serios, mai ales când vine vorba de viaţa în doi şi relaţia voastră. Foarte rar se poate întâmpla să-ţi zdruncine încrederea pe care o ai în el.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă te aştepţi ca nativul din balanţă să fie cel hotărât şi să ştie întotdeauna ce vrea, ai mult de aşteptat. De aceea, mai ales în privinţa deciziilor importante, acest bărbat te-ar putea dezamăgi. Îţi poţi pierde încrederea în el din această cauză.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul din zodia scorpionului este unul dintre cei mai conştiincioşi nativi ai zodiacului când vine vorba de respectarea promisiunilor şi îndeplinirea responsabilităţilor pe care şi le-a asumat. Poţi avea încredere în el că va face întotdeauna ceea ce a spus.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Deşi este sincer, bărbatul din zodia săgetătorului nu este tocmai uşă de biserică. Ar putea să te dezamăgească şi să-ţi trădeze încrederea pe care o ai în el pentru că se lasă uneori condus de impulsivitate şi purtat de val.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativul din zodia capricornului este foarte responsabil şi se ţine întotdeauna de cuvânt. Poţi avea încredere în el, pentru că va încerca întotdeuna să fie o persoană de cuvânt. Nu vrea să-i dezamăgească sub nicio formă pe cei pe care îi iubeşte.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este cea mai stabilă zodie de aer. Îţi poţi pune încrederea în acest nativ pentru că foarte rar se poate întâmpla să te dezamăgească. Este hotărât, ştie ce vrea şi îţi va spune direct, ceea ce reduce semnificativ riscul de a-ţi trăda încrederea pe care o ai în el.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În bărbatul din zodia peşti nu ar trebui să-ţi pui toată încrederea pentru că rişti ca apoi să regreţi. Oscilaţiile lui emoţionale şi schibarea bruscă a stării de spirit l-ar putea face să reacţioneze cu totul altfel decât ai spera uneori, ceea ce te-ar putea dezamăgi. Se răzgândeşte uşor şi de multe ori spune ceva şi face altceva.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Deşi are în general intenţii bune, nu poţi avea o încredere oarbă în bărbatul din zodia berbecului. Impulsivitatea sa este vinovată adesea pentru multe decizii greşite pe care le ia, de multe ori pe loc, instant, fără să întrebe sau să te consulte.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În general, bărbatul din zodia taurului este demn de multă încredere şi asta pentru că de multe ori ceea ce spune aia şi face. Iar dacă promite ceva, va face tot posibilul să se ţină de cuvânt. Este genul de bărbat pe care te poţi baza şi în care îţi poţi pune toată încrederea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din zodia gemeni mai mult vorbeşte decât face. De aceea, nu ar fi indicat să-ţi pui toată încrederea în el pentru că există ricul să te dezamăgească serios. Chiar dacă nu vrea să facă rău, este posibil ca de multe ori să-şi uite promisiunile, să se răzgândească sau pur şi simplu să nu mai aibă chef să facă ceva anume. Nu te baza prea mult pe el!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nativul din zodia racului este o fire practică. Iar pentru că este o persoană sentimentală şi sensibilă, ştie cât de rău poate face o promisiune încălcată. Nu vrea să dezamăgească, de aceea nu îţi va trăda încrederea pe care o ai în el.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Steffy pe 4 Mar 2014, 13:47
    Nativul Varsator

    Mie mi sa spus ca nu e bine sa ai incredere in aceasta zodiie in care ma incadrez si eu...dar nu cred ca e adevarat... :*

    0
    0

  • mirela pe 31 Iul 2013, 01:16
    analizarea semnelor zodiacale

    dintre toate semnele ,,leii sant cei mai atragatori si cei mai spurcati .te anseala pe fata fara sa se gandeasca la nimik

    1
    1

  • mimi pe 24 Iul 2013, 10:21
    Cata incredere sa ai in functie de zodie

    Balanata nehotarata hm, si da si nu. Daca lipsesc elemente din context evident ca nu ia nicio hotarare. Loaiali si altruisti doar sa stii sa le castigi increderea ca de pierdut nici nu trebuie sa te straduiesti prea tare!

    1
    1

  • Lavinia pe 22 Iul 2013, 15:29
    Berbec

    Corect --- impulsiv, harnik,istet,plin de curaj ,dar prea repezit si grabit in tot ceea ce face ---uneori regreta pt. ca i-a hotarari negandite si pe moment .dar in general te poti baza pe un berbec - este foarte sufletist si nu este zgarcit .....

    8
    5

  • ana pe 22 Iul 2013, 14:46
    varsator

    eu sint varsator si mi se potriveste.dar sotul meu este berbec si m-am pus pe ginduri

    0
    4

  • Maria pe 22 Iul 2013, 14:16
    varsator

    bullshit! Varsatorul si in somn minte! :)))))) E exact opusul a ceea ce se descrie aici:este nehotărât, nu ştie ce vrea şi nu îţi va spune direct. Prin urmare creste semnificativ riscul de a-ţi trăda încrederea pe care o ai în el.

    4
    5

  • Florentina pe 22 Iul 2013, 07:13
    scorpion

    Ca minte fara nerusinare nu spune-ti? Mi se pare cea mai murdara zodie. Se uita la tine si "cica" spune adevarul cand e de fapt o mare minciuna. Poate ca ajung chiar sa creada asta, ca eu n-am de gand

    13
    9

  • roxanel pe 22 Iul 2013, 06:58
    leu

    din pacate foarte adevarat!!!

    8
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod