Horoscop 29 septembrie: Săgetătorii trebuie să fie atenți la cei din jur. Cineva ar putea profita de ei

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Când există un conflict, înseamnă că trebuie făcut ceva. Tu și partenerul/a de viață trebuie să acționați ca o echipă dacă vreți să vă rezolvați problemele. Dacă ești singur/ă, călătorește într-un loc în care nu ai mai fost niciodată!

Taur


Poate fi necesar să împrumuți niște bani unui prieten astăzi. La locul de muncă, te vei simți motivat/ă și plin/ă de inspirație. Ia notițe despre ceea ce șeful tău are de spus despre munca ta.

Gemeni


Familia și apropiații știu că ești o persoană foarte sensibilă și iubitoare. Încearcă să fii mai deschis/ă cu mai mai multe persoane despre această latură a ta! Este o zi bună pentru o călătorie în interes profesional.

Rac


Ești harnic/ă și exigent/ă și poți fi destul de supărat/ă și chiar uimit/ă atunci când ceilalți nu îți apreciază munca și efortul.
Acest lucru se va întâmpla astăzi la serviciu. Cu toate acestea, acceptă unele critici, deoarece pot fi constructive.


Leu


Uneori, poți fi puțin prea rigid/ă în ceea ce privește dragostea. Nu-ți prea place să-ți arăți emoțiile și sentimentele, dar apoi ai momente de seninătate și onestitate, iar pasiunea începe să se reverse din tine.

Fecioară


Astăzi te vei gândi mult la copilăria ta. Poate pentru că simți că aceasta a fost perioada în care ai fost cel/cea mai fericit/ă sau cel mai nefericit/ă. Încearcă să îți filtrezi cu atenție emoțiile și să rămâi doar cu cele care sunt benefice pentru tine.

Balanță


Dacă ești singur/ă, un potențial partener îți poate atrage atenția spre seară.
În ceea ce privește banii, astăzi este o zi norocoasă pentru tine. Încearcă să profiți la maximum de oportunitățile care îți ies în cale!


Scorpion


Astăzi vei avea parte de o luptă dificilă cu niște colegi, dar rămâi pe poziții. Situația ta financiară ar putea părea strâmtorată, dar nu te îngrijora, lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp.

Săgetător


Cineva ar putea încerca să profite de tine astăzi. Fii foarte atent/ă! Poate că este timpul să renunți la unele sentimente vechi și să nu te mai lași influențat/ă de ele. Fii ferm/ă pe pozițîi atunci când vine vorba de vechi iubiri!

Capricorn


Continuă să fii amabil/ă cu oamenii din jurul tău și vei fi răsplătit/ă.
De asemenea, fii mândru/ă de tot ceea ce faci în munca ta. Te dedici complet și acest lucru va fi răsplătit în cel mai scurt timp posibil. Urmează perioada ta de glorie!


Vărsător


Ai grijă cu cine alegi să flirtezi astăzi. Chiar dacă cineva îți face ochi dulci, asta nu înseamnă că trebuie să îi răspunzi în același mod, în special dacă ești implicat/ă într-o relație. Dacă ești singur/ă, lucrurile se schimbă puțin și ai lejeritatea de a face tot ce îți trece prin minte, cu prudență, desigur.

Pești


Nu îți ține banii și cardurile într-un singur loc atunci când călătorești sau când ești înconjurat/ă de multă lume.
Nu știi niciodată ce s-ar putea întâmpla. Din punct de vedere profesional, ești de neoprit.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod