Horoscopul de weekend: Zile marcate de tensiuni pentru mai multe zodii

Citește horoscopul din acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Nu te poți aștepta la lucruri grozave de la oameni care nu sunt dispuși să le ofere. Cu toate acestea, indiferent cât de dezamăgit/a ai fi, gândește-te întotdeauna de două ori înainte de a vorbi.

Taur


În acest weekend, fii dispus/ă să mergi unde vor alți oameni, s-ar putea să fii surprins/ă plăcut de ceea ce vei afla și învață. Cheltuielile impulsive te vor aduce într-o situație stresantă dacă nu ești atent/ă.

Gemeni


Ești o persoană pe care toată lumea o consideră drăguță și amabilă. Weekendul acesta, telefonul tău va lua foc de la atâtea mesaje de la admiratori/oare.
De asemenea, în aceste zile vei avea noroc și la bani.


Rac


Dacă deții propria afacere, trebuie să te concentrezi mai mult pe marketing. Actualizează-ți site-ul web și asigură-te că toată lumea este mulțumită. Câștiguri financiare minore vor fi prezente în acest weekend.

Leu


Weekendul acesta te vei simți bine, în general. Poate puțin stresat/ă din cauza muncii și a situației tale familiale, dar nu este nimic cu care nu te poți descurca. Ești de lăudat pentru puterea ta!

Fecioară


Weekendul acesta vei avea parte de liniște și iubire. Se pare că lucrurile au reintrat pe făgașul normal în ceea ce privește relația sau căsnicia ta.
Pe de altă parte, astrele te sfătuiesc să ai grijă cu banii, deoarece îți ajung la limită.


Balanță


Weekendul acesta vei avea schimbări bruște de comportament și dispoziție. Acest lucru îi va influența direct pe cei de lângă tine, deoarece nu îți poți gestiona corect și sănătos emoțiile. Fii rațional/ă, deoarece oamenii încep să te ocolească!

Scorpion


Aceste două zile de weekend vor fi într-adevăr pline. Cu toate că îți place mult ce faci, astrele te sfătuiesc să te odihnești seara devreme, deoarece ai tendința de a te epuiza. Nu îți poți permite să începi o nouă săptămână obosit/ă.

Săgetător


Vei avea atât de multe lucruri de făcut în acest weekend, încât nici nu vei ști de ce să te apuci mai întâi.
Permite-le celor din jur să te ajute dacă se oferă să o facă, renunță la orgoliu odată pentru totdeauna!


Capricorn


Weekendul acesta va fi destul de agitat pentru tine, deoarece vei avea parte de o ceartă în familie. Chiar dacă nu ești implicat/ă direct, te afectează și suferi. Încearcă să aplanezi cât de mult poți conflictul.

Vărsător


Aceste două zile de weekend nu vor fi nici rele, dar nici bune. Cumva s-a instalat monotonia în viața ta și simți că trebuie să te rupi de ea. Chiar dacă asta înseamnă să renunți la unii oameni de lângă tine, o vei face!

Pești


Nu te certa cu nimeni de la bani în acest weekend.

Este un subiect sensibil atât pentru tine, cât și pentru anumiți prieteni sau membri ai familiei tale. Lasă discuțiile pentru săptămâna care va urma.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod