Horoscop 23 februarie: Fecioarele trebuie să lase iubirile vechi să plece

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Vrei o sinceritate emoțională și o onestitate mai mare în relații. Chiar dacă e incomod, vrei adevărul și numai adevărul. De asemenea, ai în plan o călătorie pentru a-ți îndeplini o ambiție.

Taur


Viața ta sexuală se va îmbunătăți, așa că fii mai aventuros/oasă. La locul de muncă, ai tendința de a oferi sfaturi, dar îți poți submina autoritatea sau intelectul dacă nu practici ceea ce predici sau te contrazici.

Gemeni


Dacă eșți singur/ă, s-ar putea să dai peste un/o potențial/ă partener/ă într-un loc în care te aștepți mai puțin.
Ține ochii deschiși! În ceea ce privește drumurile pe care trebuie să le faci, încearcă să vezi frumusețea oriunde te-ai afla.


Rac


Încearcă să nu îți compari viața cu a altora, mai ales atunci când vine vorba de bani. Evită să semnezi contracte importante astăzi, deoarece mișcările planetare pot avea un impact negativ asupra deciziilor tale.

Leu


Răbdarea cu ceilalți va fi răsplătită. Începe să planifici călătoria pe care ai tot amânat-o. Aceasta îți va oferi ceea ce cauți. Munca ta este fructuoasă în acest moment. Rămâi pe aceeași linie și recompensele vor veni la tine.

Fecioară


Lasă iubirile vechi să plece.
Noi perspective sunt după colț. Latura ta impulsivă iese la suprafață astăzi, așa că ai grijă cui o dezvălui. Nu oricine îți va tolera toanele.


Balanță


Dacă ești singur/ă, te vei înțelege foarte bine cu un Capricorn astăzi. Dacă ești căsătorit/ă, vei avea o mare ceartă în casă. Din fericire, spre seară te vei simți mai bine și energia pozitivă revine în viața ta.

Scorpion


Vei avea parte de o zi frumoasă și plină de iubire astăzi. Vei avea mai mult curaj să faci ceea ce îți dorești, asta însemnând să abordezi acea persoană pe care o placi.

Săgetător


Petrecerea timpului cu cei dragi este o modalitate grozavă de a-ți regenera energia, dar fii atent/ă la persoanele apropiate care pot sau vor să-ți consume energia.
Ești puțin mai sensibil/ă decât de obicei în ceea ce privește sănătatea.


Capricorn


Dacă eșți singur/ă, astăzi vei fi surprins/ă. O persoană pe care o priveai drept un prieten va face o mișcare, iar tu nu vei ști cu adevărat ce să crezi sau să faci în această privință.

Vărsător


Ar fi grozav ca astăzi să faci ceva bun pentru cineva pe care nu-l cunoști. Îți va face extrem de bine să simți că ai fost de ajutor pentru cineva care chiar avea nevoie. Este o situație cu dublu câștig.

Pești


Dacă nu mai ești mulțumit/ă de relația ta de ceva vreme, atunci este timpul să pui punct.
Dacă eșți singur/ă, astăzi vei flirta cu cineva din zodia Pești. De asemenea, este posibil ca superiorii să dorească să îți vorbească astăzi, dar este de bine!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod