Adevăruri neștiute despre fiica cea mare a lui Bill Gates. Va moșteni o „parte minusculă” din averea tatălui

Ea este fiica cea mare a unuia dintre cei mai bogați moguli ai tehnologiei, din întreaga lume. Iată câteva adevăruri neștiute din viața lui Jennifer Gates.
Bill Gates intenționează să le dea copiilor săi doar o „parte minusculă” din averea lui.
Jennifer, în vârstă de 26 de ani, este fiica lui cea mare și a trăit o viață foarte privilegiată. Iată câteva adevăruri neștiute din viața lui Jennifer Gates.

În primul rând, ea și-a cultivat pasiunea pentru cai, încă de la vârsta de șase ani făcând călărie. 
După cum a explicat tatăl ei, co-fondatorul Microsoft, îi susține pasiunea.
 

Adevăruri neștiute despre fiica cea mare a lui Bill Gates

 
 
Anterior, Bill Gates a investit milioane de dolari în fermele de cai din Wellington, Florida, pe care Jennifer să le folosească pentru antrenament.

Ca urmare a acestor investiții, acum ea concurează pentru Evergate Stables, o echipă de echitație creată și deținută de ea.

Pe lângă activitățile ei legate de pasiunea pentru cai, Jennifer a urmat pașii tatălui ei, în sens educațional, după ce a urmat cea mai bună academie privată din Seattle, Lakeside High School. Iată câteva adevăruri din viața fiicei cele mari a lui Bill Gates.

În 2018, Jennifer a absolvit Universitatea Stanford, cu o diplomă în Biologie Umană, o cale despre care spunea că i-a fost inspirată de părinții ei.
 
În 2016, ea a explicat, pentru Horse Network: „Sunt la Stanford în timpul săptămânii, apoi la spectacole de cai în weekend.
Este puțin aglomerat, dar îmi place să le fac pe amândouă. Eu studiez biologia umană. Tocmai am urmat un curs despre copii, tineri și lege, așa că am aflat despre sistemul de justiție pentru minori, sistemul de plasament și toate problemele legate de asta. Sunt foarte interesată de bunăstarea copiilor, mai ales aici, în Statele Unite. Mi se pare fascinant.”

După facultate, Jennifer și-a luat un an de pauză, pentru a se concentra pe echitația competitivă, înainte de a se înscrie la Școala de Medicină Icahn, din Mount Sinai, New York City.

După cum te-ai putea aștepta, ea nu se află tocmai printre cei mai amărâți studenți. După ce Jennifer a absolvit Stanford, părinții ei, Bill și Melinda Gates, i-au cumpărat un apartament, în valoare de cinci milioane de dolari, pe 1212 Fifth Avenue, la mică distanță de școala de medicină.

 
Căsătorită cu un coleg de echitație

 

Potrivit Insider, este de așteptat ca Jennifer să absolve anul acesta.
În ceea ce privește viața ei privată, Jennifer s-a logodit, în 2020, cu colegul ei de echitație, sportivul american, de origine egipteană, Nayel Nassar, scriind la acea vreme pe Instagram: „Abia aștept să ne petrecem restul vieții învățând, crescând, râzând și iubind împreună”.
 
Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2021 și, după mai puțin de un an, au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună.

 
Bill și Melinda le-au restricționat copiilor lor timpul petrecut în fața ecranelor

 

În ciuda faptului că au crescut într-o bogăție de neimaginat, Jennifer, Phoebe și Rory, copiii lui Bill și Melinda, care au divorțat în 2021, au avut restricționat timpul pe care îl puteau petrece în fața ecranelor.
 
Într-o declarație pentru Mirror, din 2017, magnatul, pe atunci în vârstă de 62 de ani a spus: „Nu le-am dat copiilor noștri telefoane mobile până la 14 ani și s-au plâns că alți copii aveau așa ceva mult mai devreme.
De multe ori stabilim o oră după care nu există timp de ecran și, în cazul lor, asta îi ajută să adoarmă la o oră rezonabilă”.

Deși averea netă a tatălui lui Jennifer este estimată la peste 100 de miliarde de dolari, el este pregătit, în viitor, să dea o mare parte din aceasta unor organizații de caritate.

În interviurile anterioare, el a spus că, deși descendenții lui „nu o vor duce prost niciodată”, ar trebui să-și găsească cariere proprii, în loc să se bazeze pe moștenirea lui.

 

Ce se va întâmpla cu banii lui Bill Gates după ce el nu va mai fi

 


Fondatorul Microsoft, Bill Gates, este al patrulea cel mai bogat om de pe planetă.
Iată ce se va întâmpla cu toți banii acestuia după ce el nu va mai fi.

Când cei mai mulți oameni mor, lasă în urmă niște bani, poate o casă, dacă au una, și o gamă largă de curiozități și suveniruri culese de-a lungul unei vieți.

Ce se întâmplă cu lucrurile mari este, de obicei, decis printr-un testament și este lăsat la latitudinea copiilor să hotărască ce să facă, de exemplu, cu colecția de pitici de grădină a mamei sau cu acea mașină veche și ruginită a tatei, despre care el spunea mereu că o va restaura, dar nu a făcut-o niciodată.

Pentru cei suficient de norocoși să se fi născut din părinți miliardari, este puțin diferit.

Bill Gates este al patrulea cel mai bogat om din lume - doar CEO-ul Tesla Elon Musk, mogulul Amazon Jeff Bezos și magnatul Louis Vuitton, Bernard Arnault, sunt mai bogați decât el.

În timp ce asta pare o mare consolare pentru copiii săi, care vor fi la coadă pentru moștenire, miliardarul a spus clar că nu va lăsa întreaga sa avere imensă copiilor săi.

Cu o avere netă de aproximativ 113 miliarde de dolari, Gates a spus anterior că se așteaptă să-și dea cei mai mulți bani către organizații de caritate și nu copiilor săi.

Alături de investitorul Warren Buffett – al cincilea cel mai bogat om din lume – Gates s-a angajat anterior să doneze cel puțin jumătate din avere către organizații de caritate, înainte sau la moartea sa.

De când a făcut angajamentul, în 2010, averea sa netă s-a dublat, așa că ar trebui să fie și mai mulți bani de donat.

Cu toate acestea, ar putea însemna și că vor fi mai mulți bani pentru copiii săi, deoarece Gates a promis că va lăsa în urmă o plasă de siguranță pentru familia lui, pentru a-i garanta securitatea financiară.
Planul este ca Bill Gates să lase moștenire cea mai mare parte a banilor săi Fundației Bill și Melinda Gates, organizația caritabilă pe care cuplul a înființat-o.

La vârsta de 68 de ani, nimeni nu se așteaptă ca fondatorul Microsoft să se retragă în curând și, având în vedere modul în care averea sa netă a crescut în ultimul deceniu, este probabil să crească și mai mult suma de bani pe care trebuie să o doneze.

Ceea ce aproape sigur nu va face este să-și risipească banii pe criptomonede, după ce, recent, a afirmat că, în privința acestora, totul se bazează pe teoria unui „prost mai mare”, conform căreia există întotdeauna un prost mai mare care să vină și să le cumpere de la tine.
 
23 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod