Horoscop 2 noiembrie: Scorpionul trebuie să se bazeze pe intuiție și să nu incerce să impresioneze pe nimeni!

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Astăzi, o să descoperi că ești capabil/ă să faci mai multe lucruri decât credeai. Dacă șefii îți vor propune să preiei frâiele și să îți conduci colegii într-un domeniu încă necunoscut, trebuie să accepți provocarea și să dai tot ce ai mai bun. Te așteaptă lucruri frumoase!

Taur


Te confrunți cu dureri de cap din ce în ce mai sâcâitoare și, dacă nu vei ști să ți le gestionezi, o să ai de suferit pe mai multe planuri! Să nu te surprindă atunci când persoanele din jurul tău vor începe să te vorbească pe la spate crezând că ești prefăcut/ă!

Gemeni


Dacă ai mai mult timp liber decât de obicei, ar trebui să te ocupi de curățenia din locuință! Încearcă să obții sprijinul rudelor tale pentru că doar așa vor învață să fie mai ordonate pe viitor! În schimb, seara se anunță a fi distractivă, mai ales dacă te vei bucura de prezența prietenilor!

Rac


Astăzi, vei cunoaște o persoană mai ciudată și, din această cauză, te vei simți cumva intrigat/ă și extrem de curios/curioasă să o descoperi.
Trebuie să accepți faptul că fiecare om este unic, iar tocmai acest lucru face să fie viața mai palpitantă!


Leu


Ești mult prea atent/ă la ce se petrece la locul de muncă și ai ajuns să te încarci și cu problemele colegilor tăi. Încearcă să te detașezi de aspectele care nu te privesc în mod direct pentru că altfel, nu o să te mai poți bucura de nimic! Încă aștepți să fii validat/ă de ceilalți? E cazul să depășești această etapă și să demonstrezi că te-ai maturizat!

Fecioară


Dacă nu știi să te vinzi, să nu te miri atunci când ceilalți te vor subaprecia! Tu știi cel mai bine ce poți să faci și trebuie să scoți în evidență acest lucru! După masa de prânz, vei primi un telefon care te va scoate puțin din zona de confort, dar din fericire nu va fi vorba de nimic grav!

Balanță


Trebuie să ai puțin mai multă grijă de aspectul tău exterior și să investești în imaginea ta! Chiar dacă tu nu îi judeci pe ceilalți după felul în care se îmbracă ori se aranjează, ceilalți o fac! Doar nu îți dorești să pornești cu stângul într-o relație care poate fi extrem de avantajoasă pentru tine!

Scorpion


Timpul va fi cel mai mare inamic al tău astăzi.
Dacă te vei comporta haotic, cu siguranță vei avea de suferit. Bazează-te pe propria ta intuiție și nu încerca să impresionezi pe nimeni!


Săgetător


Nu crezi că ar trebui să fii puțin mai indulgent/ă cu partenerul tău de viață? Învață să îl asculți și să îi arăți respectul cuvenit! Dacă va sesiza că te porți cu mănuși în ceea ce-l privește, sigur îți va urma exemplul!

Capricorn


În prima parte a acestei zile, o să asiști la o discuție contradictorie. Nu trebuie să iei partea nimănui, cel mai bine e să fii echidistant/ă și să îți vezi de ale tale! Dacă o să ți se ivească din senin o ocazie de a-ți suplimenta veniturile, cel mai bine e să acționezi rapid fără a sta pe gânduri!

Vărsător


Dacă simți că doar tu te ocupi de treburile prin locuință, ar trebui să porți o discuție sinceră cu partenerul și să-i ceri să se implice mai mult! Lasă orgoliul deoparte și spune ceea ce simți, altfel nu vei reuși decât să acumulezi frustrări!

Pești


Simți că te-ai îngrășat foarte mult? Fă ceva în această privință și mergi la sala de sport! Cel mai rău lucru pe care îl poți face e să te lamentezi și să rămâi pasiv/ă! E cazul să treci la acțiune!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod