Horoscop 14 octombrie: Ziua asumării pentru Leu!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

Berbec

 

Este ultima zi lucrătoare a săptămânii, dar tu nu pari deloc preocupat/ă de acest aspect. Din contra, tratezi totul cu maxim de seriozitate și cu aplomb, astfel încât vei reuși să îi impresionezi chiar și pe șefii tăi cei mari!

 

Taur

 

Din punct de vedere emoțional, lucrurile nu stau deloc bine pentru tine. Încearcă să îți găsești echilibrul cât mai repede pentru că altfel, te vei simți lipsit/ă de repere și fără orizonturi!

 

Gemeni

 

Unii dintre colegii tăi își doresc să te implici mai mult atunci când vine vorba de proiectele mai importante. Ascultă-le dorințele și pe cât posibil, încearcă să le oferi sprijinul cerut! Acum, sincer vorbind, dacă ai fi fost în locul lor, ai fi procedat la fel!

 

Rac

 

Astăzi vei avea parte de un câștig important dintr-o sursă neașteptată! Dacă vrei să îți dublezi veniturile, sigur că poți risca încercând o investiție periculoasă.

Totuși, astfel de instrumente sunt cu două tăișuri așa că puțină prudență nu poate strica!

 

Leu

 

Ziua aceasta se anunță a fi extrem de dificilă pentru tine, mai ales dacă în restul săptămânii ai cam tăiat frunză la câini. Șefii nu îți vor permite să le aduci noi scuze puerile care să îți justifice lipsa de implicare. E cazul să fii mai asumat/ă!

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, nu te vei putea concentra la locul de muncă, mai ales dacă ai de planificat o excursie pe weekend. În cazul în care într-adevăr așa stau lucrurile, trebuie să asculți de dorințele prietenilor tăi și să dai dovadă de o mai mare flexibilitate!

 

Balanță

 

E cazul să faci mai multă curățenie în mediile în care îți petreci timpul, fie că e vorba de locul de muncă sau de locuință! Dacă nu te descurci și ai nevoie de puțin sprijin, nu te sfii să îl ceri! Pe seară, un prieten îți va face o propunere mai puțin ortodoxă așa că nu te grăbi să îi dai curs!

 

Scorpion

 

Ești pregătit/ă să îți depășești limitele și să experimentezi lucruri cu adevărat ieșite din comun.

Dacă lipsa banilor devine o problemă, ar trebui să discuți cu persoanele din anturajul tău! E mult mai avantajos să apelezi la aceste persoane decât să te adresezi instituțiilor de credit!

 

Săgetător

 

Din punct de vedere emoțional, lucrurile s-au așezat pe făgașul cel bun pentru ține. Totuși, nu te culca pe o ureche mai ales dacă știi că persoana alături de care îți petreci viața, ți-a mai greșit în trecut! Precauția este cuvântul de ordine al acestei zile!

 

Capricorn

 

Consumă alimente cât mai sănătoase și mergi mai des la sala de forță! Micile schimbări făcute în viață ta obișnuită își vor pune o amprenta seriosă asupra felului în care te simți și arăți.

Dacă nu acționezi acum, vei pierde lupta cu kilogramele cât de curând!

 

Vărsător

 

Ar trebui să lași gândurile negative deoparte, mai ales în această zi! Verifică-ți starea financiară înainte de a lua vreo decizie importantă! Pe seară, cineva te va lua la rost fără motiv iar lucrul acesta îți va schimba complet starea de spirit. Încearcă să fii mai înțelegător/înțelegătoare cu ceilalți!

 

Pești

 

Dacă te simți pregătit/ă să încerci lucruri noi, de ce nu experimentezi un preparat mai dificil? Cu siguranță că rudele tale vor fi încântate să guste din creația ta! Pe seară, vei primi o veste care îți va ridică moralul instant.

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod