Horoscop 13 octombrie: Ziua trezirii la realitate pentru Balanță!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

Berbec

 

Dispui de prea mult timp liber și, din această cauză, ai început să te gândești la tot felul de prostioare, iar acestea te afectează mai mult decât crezi. Încearcă să rămâi concentrat/ă pe problemele de la job și din familie și, pe cât posibil, să te ții de planuri!

 

Taur

 

Poate că starea ta financiară este mai sigură decât oricând, dar lucrul acesta nu ar trebui să îți creeze o falsă senzație de siguranță! Rămâi cu picioarele pe pământ și, pe cât posibil, încearcă să fii conectat/ă complet cu partenerul de viață!

 

Gemeni

 

Traversezi o perioadă foarte bună și te simți mai liniștit/ă decât oricând. Totuși, nu e cazul să uiți să te îngrijești pentru că imaginea contează mai mult decât ai fi crezut! Așadar, fă-ți o programare chiar acum la coafor ori la salon și nu te mai gândi la sumele pe care le vei cheltui! Pe seară, e posibil ca prietenii să îți facă o petrecere surpriză care te va lua complet pe nepregătite.

Comandă rapid pizza și distracția va fi asigurată!

 

Rac

 

Distrează-te și uită de grijile de la job! Dacă vei fi tot timpul îmbufnat/ă, colegii vor începe să te evite și treptat-treptat te vor izola. Nu permite să se întâmple asta și încearcă să fii puțin mai sociabil/ă!

 

Leu

 

Atmosfera la locul de muncă este mai tensionată decât de obicei și te confrunți cu o reticență ori un ton rece din partea șefilor. Dacă te consideră vinovat/ă pentru performanțele mai slabe ale companiei, trebuie să știi să te vinzi! Scoate în față performanțele tale și dacă simți că e cazul, poți chiar să exagerezi pe alocuri!

 

Fecioară

 

Această zi va începe destul de prost pentru tine și, la un moment dat, te vei simți complet singur/ă și fără vreun ajutor. Nu te sfii să vorbești și să ceri sprijinul colegilor.

Anumite probleme pot fi rezolvate doar în echipă! Din fericire, după masa de prânz totul va reveni la normal!

 

Balanță

 

Fii cu băgare de seamă la cuvintele pe care le rostești ori la gesturile pe care le faci! Dacă ai impresia că totul ți se cuvine, s-ar putea să fii trezit/ă la realitate de un duș rece primit de la colegi! Uneori, e mai bine să ai parte de un șoc că acesta pentru că altfel, ți-ar fi fost mult mai greu să ieși din visare!

 

Scorpion

 

Dacă te simți capabil/ă să faci față unei provocări serioase (precum un concurs televizat tip quiz-show) de ce nu îți iei inima în dinți și te înscrii la preselecții? Chiar dacă nu vei reuși să ajungi în etapele finale ale concursului, măcar te vei simți satisfăcut/ă că ți-ai depășit temerile!

 

Săgetător

 

Dacă partenerul tău traversează o perioadă mai dificilă, trebuie să îți găsești timp că să îi fi cu adevărat alături! În orice caz, nu încerca să îl păcălești cu prezența ta, dar de fapt să fii cu gândul în cu totul altă parte! Dacă nu poți să i te dedici complet măcar pentru o scurtă perioadă, spune-i acest lucru că să nu își facă așteptări prea mari!

 

Capricorn

 

Vei începe această zi cu un tonus foarte bun și, datorită acestui fapt, vei reuși să solutionezi la locul de muncă mai mult decât ți-ai propus! Dacă timpul îți permite, oferă-le o mână de ajutor și colegilor tăi! Sigur vor fi încântați să primească sprijin din partea ta!

 

Vărsător

 

Trebuie să fii mai atent/ă la cheltuielile pe care le faci! Chiar dacă spui că nu ai făcut niciodată o achiziție cu adevărat costisitoare, în realitate depășești acea valoare dacă stai să aduni cât risipești în fiecare zi pe nimicuri!

 

Pești

 

Astăzi vei primi un răspuns oficial din partea unei autorități a statului.

Chiar dacă nu va fi pe placul tău, nu trebuie să te întristezi! Încă ai câteva cai de atac și sunt mari șanse să constați că persoanele care îți vor soluționa plângerea sunt mult mai bine pregătite decât cele care s-au ocupat inițial de sesizarea ta!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod