Cei mai potriviți jeanși pentru minione. Te fac să pari mai înaltă

Există câteva reguli de care poți să âii cont atunci când alegi blugii. Dacă ești mai mică de înălțime, unele modele te vor avantaja mai mult decât altele. Trebuie doar să știi ce să alegi!
Că să găsești cei mai potriviți blugi pentru minione te poți inspira din stilul vedetelor mici de înălțime, dar îți venim și noi în ajutor cu câteva sfaturi utile. 

 
Cei mai potriviți blugi pentru minione: lungimea și talia, problematice

 

 Lungimea blugilor este una dintre principalele probleme pentru femeile minione care sunt în căutarea unei perechi de pantaloni potrivite. Croiala taliei este un alt aspect care adesea pune probleme femeilor minione în căutarea unei perechi de jeanși, deoarece unele mărci creează blugi pentru un anumit tip de corp.
Dacă te-ai săturat să tot modifici fiecare pereche de blugi pe care o cumperi, te înțelegem perfect și avem câteva soluții pentru tine. Optează pentru câteva modele de blugi pentru minione care te vor avantaja!

 
 
 Aceștia sunt cei mai potriviți blugi pentru minione: 

 

Blugi slim boyfriend 

Slim boyfriend sunt potriviți pentru minione, însă merg de minune atunci când sunt combinați cu tocuri. Poți să încerci aceasta pereche de blugi în nuanță Vintage Blue, pentru că merg atât în combinații casual, cât și classy.

 Blugi evazați

 Blugii evazați sunt perfecți daca ești mai mica de înălțime, deoarece au avantajul de a alungi picioarele.
Ei trebuie purtați întotdeauna cu tocuri pentru un efect puternic.

 Blugi girlfriend 

Jeanșii girlfriend până la glezna, din denim elastic prespălat, cu talie normala și conici pe picioare sunt foarte buni pentru minione.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod