6 modele de pantofi trendy, pe care franțuzoaicele îi vor purta în această toamnă

Trebuie să ne pregătim garderoba de toamnă. Dacă ai în plan să-ți cumperi o nouă pereche stilată de pantofi, aruncă un ochi peste aceste modele iubite de fashionistele din Paris! Pantofii pot transforma întreagă ținută. Oricât de simplu te-ai îmbrăca, atunci când adaugi perechea perfectă de pantofi, totul se schimbă și atragi priviri de admirație. Stiu că încă ți-e foarte greu să te desprinzi de sandalele sau papucii pe care i-ai purtat țoață vara, dar se apropie acele seri răcoroase, când vă trebui să porți jeanși sau pantaloni lungi, pe care vei simți să-i combini cu pantofi în toată regula. Dar ce modele mai sunt în trend toamna aceasta?
M-am inspirat din moda franțuzoaicelor că să-ți ofer câteva sugestii cool, ușor de integrat în orice ținută din noul sezon. 
 

 
1. Mary Jane

 
 
 Pantofii în stil Mary Jane sunt foarte iubiți de franțuzoaice. Ei pot da o notă smart chiar și celor mai casual ținute și avantajează pe oricine. În plus, merg de minune la început de toamnă, când poate nu este cazul să renunți la rochiile lungi, la pantalonii scurți sau la fuste. La fel de bine se potrivesc și cu piesele clasice de toamnă, cum ar fi trenciul sau pantalonii drepți. 
 

 
2.
Cizmele până la genunchi

 
 
Acest model a fost dintotdeauna sexy, și va merge de minune cu fustele tale de toamnă, fie ele midi sau scurte. Poți adaugă un trenci în nuanțe neutre și ești pregătită să cucerești lumea. De asemenea, poți alege între modele cu toc sau fără toc, toate sunt acceptate, dar bazează-te pe modelul cu vârf ușor pătrățos. 

 
 
3. Balerinii cu talpa plată
 

 
 Balerinii negri cu talpa plată sunt un clasic ce nu se va demoda niciodată. Vor face mereu parte din garderoba stilata a franțuzoaicelor, pentru că sunt ușor de integrat în orice ținută și te ajută să arăți stilată și rafinată.
Merg cu fuste, cu rochii sau cu pantaloni, și sunt numai buni la început de toamnă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod