6 parfumuri care înnebunesc orice bărbat – se va gândi obsesiv la tine

Ce note din parfumul tău îi trezesc instinctele primare? Aceste variante sunt confirmate de cercetători că fiind cele mai atrăgătoare pentru bărbați. Mirosul e un simt foarte puternic, crucial în jocul atracției. Chiar dacă la prima vedere o persoană nu ne atrage atenția, atunci când trece pe lângă noi și îi simțim parfumul, devenim brusc interesați să o cunoaștem mai bine. Dar femeile și bărbații reacționează diferit la notele parfumurilor. „Radarul” bărbaților este de obicei activat de parfumurile gurmande și dulci, dar și de unele mirosuri fresh.
Află mai jos cum îl poți face să devină obsedat de ține purtând un anumit parfum cu care să te asocieze tot timpul:
 

 
1. Notele de vanilie


 
 
Se crede de mult timp că vanilia este un afrodisiac natural: încă din anii 1700, medicii o recomandau pacienților de sex masculin pentru a le asigura potența. Iar mirosul dulce și primitor are un efect euforic care creează o stare de spirit senzuală. De aceea, parfumurile pe baza de vanilie sunt irezistibile pentru bărbați. Ai multe variante din care să alegi, așa că fă-ți de cap și găsește-ți preferatul.
 

 
2.
Notele de dovleac
 

 
Sună ciudat, dar notele de plăcintă de dovleac sau chiar semințe de dovleac le trezesc bărbaților cele mai carnale senzații, pentru că intensifica circulația sângelui cu 40% în zona penisului. Concentrează-te mai ales pe parfumurile dulci și gurmande ce conțîn aceste note.
 

 
3. Portocală

 
 
Și notele de citrice pot fi foarte atrăgătoare pentru bărbați, însă alege citrice mai decadente, cum sunt portocalele zemoase. Studiile arată că nivelul de excitare al unui bărbat a crescut cu 20% în timp ce mirosea note de portocale.
Acest nivel a crescut atunci când au fost adăugate arome dulci complementare, cum ar fi caramelul sau vanilia cremoasa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod