Ghidul compatibilităţilor. Cum se înţelege Fecioara cu fiecare zodie în parte

Iată un ghid complet privind compatibilitatea Fecioarei cu celelalte zodii şi află dacă ai vreo şansă cu acest semn zodiacal!

Fecioarăşi Berbec

Aceste două zodii nu se potrivesc. Asta nu e din cauza faptului că nu îşi pot aprecia punctele forte sau punctele slabe, ci pentru că sunt opuse atunci când vine vorba de ceea ce au nevoie şi de modul în care procesează informaţiile. Fecioara are nevoie de siguranţă şi stabilitate, pe când Berbecul are nevoie de provocări şi stimulente constante. Fecioara gândeşte totul în detaliu, în timp ce Berbecul tinde să acţioneze impulsiv. Fecioara tinde să fie extrem de sensibilă, iar Berbecul nu excelează la asta. Cele două zodii nu scot ce e mai bun una din alta. În locul cuplului pe care toţi şi-l doresc la o petrecere, Fecioara şi Bernecul formează cuplul care deranjează pe oricine cu luptele lor nesfârşite şi aparent inutile.

Fecioarăşi Taur

Cei doi pot forma o pereche care are potenţialul de a funcţiona. Ambele semne caută sigurnaţă şi stabilitate atunci când vine vorba de dragoste şi îşi fac timp pentru a o face să înflorească. Sunt ambii muncitori, hotărâţi şi atenţi. Cu toate acestea, Taurul este încăpăţânat, iar dacă se află într-o confruntare cu o Fecioară, orice dovadă pe care o aduce aceasta nu va reuşi să îi schimbe modul de gândire. Taurul este mai senzual şi mai indulgent decât Fecioara, iar asta ar putea să ajute sau ar putea să facă contrariul. Dacă Fecioara devine prea critică, Taurul ar putea să o ia prea personal şi ar putea afecta relaţia lor. Dacă Taurul ar putea fi destul de deschis să audă ceea ce spune Fecioara, fără să se înfurie, atunci relaţia ar putea funcţiona.

Fecioarăşi Gemeni

Pe de-o parte, ambele semne comunică excelent şi sunt extrem de inteligente. Se conectează la nivel verbal şi cerebral. Ei sunt încântaţi atunci când poartă o conversaţie şi se vor simţi atraşi unul de celalălalt prin vorbele lor. Amândoi au un milion de idei şi opinii şi le place să le împărtăşească. Ceea ce nu au în comun este ideea de angajament. Gemenii vor ca lucrurile să fie mai flexibile, În timp ce Fecioarei îi place siguranţa prin blocarea lucrurilor şi rutină. Gemenii nu sunt atenţi la detalii, iar pentru o Fecioară asta înseamnă totul. Acest lucru poate duce la o oarecare neîncredere şi iritare în relaţie. Fecioara şi Gemenii trebuie să fie foarte corecţi şi să nu se judece unul pe celălalt, astfel relaţia ar putea să înflorească.

Fecioarăşi Rac

O relaţie Fecioară-Rac are potenţial şi are şansa de a deveni mai bună de-a lungul anilor. Ambele semne sunt sensibile şi creative. Fecioara îşi poate ţine sentimentele pentru ea mai mult decât Racul, dar Fecioara poate oferi un echilibru pentru starea de spirit a acestuia, atât timp cât ea nu încearcă să supraanalizeze emoţiile Racului. Ei sunt loiali, fideli şi îşi iau în serios angajamentele. Racul poate pune casa şi familia pe o poziţie mai bună decât o face Fecioara, dar asta nu înseamnă că pentru ea nu sunt importante. Fecioara va ajuta Racul să îşi atingă obiectivele, iar Racul o va ajuta să se accepte pe ea însăşi.

Fecioarăşi Leu

Acesta este cuplu care nu se place la început, dar care poate dezvolta în timp respect şi atracţie reciprocă. Pentru o Fecioară, Leul prea îndrăzneţ şi prea încrezător. Fecioara are tendinţa de a-şi păstra cele mai mari calităţi doar pentru ea şi nu înţelege cum cineva ca Leul iubeşte atât de mult lumina reflectoarelor. Fecioara spune te iubesc prin gesturi discrete, pe când Leul îşi arată iubirea prin declaraţii pompoase şi daruri scumpe. Leul ar putea părea fals în faţa Fecioarei, pe când Leul o consideră pe aceasta prea reprimată pentru a trăi viaţa pe deplin. Dacă lipsa de înţelegere dintre ei nu se rezolvă niciodată, relaţia se va înrăutăţi.

Fecioarăşi Fecioară

Un parteneriat dintre două Fecioare poate avea şanse mari. Între ele există structură, comunicare şi totul se desfăşoară fără probleme. Cu toate acestea, dacă unul sau ambii parteneri intră în detalii, relaţia se poate opri. Dacă unul este prea critic cu celălalt, ar putea sp aparp conflicte. Două Fecioare ar fi, de asemenea, o doză dublă de îngrijorare care ar putea crea tensiuni în relaţie. Dar atât timp cât sunt sinceri şi corecţi, se tratează reciproc bine şi nu sunt prea aspri unul cu celălalt, relaţia lor ar putea fi una sănătoasă şi împlinită.

Fecioarăşi Balanţă

Fecioara şi Balanţa sunt prieteni buni, dar nu funcţionează prea bine într-o relaţie romantică. Fecioara tinde să privească Balanţa ca fiind o persoană instabilă, credulă şi prea uşor influenţabilă. Fecioara este încântată să încerce să ghideze Balanţa în luarea unor decizii mai bune, dar tinde să ajungă la exasperare din cauza faptului că aceasta nu ia în serios lucrurile cu adevărat importante, mai ales pe cele legate de dragoste. Amândoi au gusturi bune, susţin cu tărie ceea ce cred şi se bucură de cultură. Fecioara şi Balanţa împărtăşesc nevoia frecventă de îmbunătăţire a ego-ului, dar întâmpină probleme în înţelegerea emoţională.

Fecioarăşi Scorpion

Încrederea este extrem de importantă pentru ambele semne, deci dacă Fecioara şi Scorpionul pot construi o bază solidă pentru relaţia lor, atunci au şansa să funcţioneze împreună. Fecioara este intrigată şi puţin speriată de intensitatea şi pasiunea Scorpionului, dar îi şi place. Fecioara ar dori ca acesta să fie un pic mai responsabil atunci când vine vorba de viitor. Este dificil pentru o Fecioară să facă faţă puterii şi magnetismului pe care Scorpionul le posedă. Ambele semne sunt inteligente, fidele şi orientate către ţeluri măreţe. Scorpionul poate deveni puţin obsedat de control şi gelos, iar asta nu îi pică bine unei Fecioare. Atât timp cât amândoi se pot adapta unul cu celălalt, ar trebui să se poată înţelege bine.

Fecioarăşi Săgetător

Fecioara şi Săgetătorul formează una dintre cele mai provocatoare relaţii amoroase din zodiac. Cel mai bun lucru este că ambele zodii iubesc filozofia şi chestiunile intelectuale, dar au şi un simţ al umorului bine dezvoltat. Cu toate acestea, Fecioara este mult mai practică şi mai pragmatică decât Săgetătorul. În multe privinţe, Fecioara şi Săgetătorul au scopuri încrucişate. Fecioara doreşte stabilitate şi siguranţă, în timp ce Săgetătorul doreşte mai multe oportunităţi de explorare şi aventuri. Săgetătorul tinde să fie mai optimist decât Fecioara care este mult mai realistă. Cu cât relaţia devine mai confortabilă, cu atât Săgetătorul îşi va dori să hoinărească, lucru pe care Fecioara nu îl poate înţelege.

Fecioarăşi Capricorn

Fecioara şi Capricornul sunt foarte compatibili şi o relaţie între aceste două zodii este una solidă. Există mult respect între ei pentru că au atât de multe obiective comune. Ei vor să creeze o bază solidă, să muncească din greu şi să obţină o familie. Ei ştiu că pot avea încredere unul în celălalt şi se protejează reciproc. Fecioara şi Capricornul sunt ambiţioşi şi, în general, sunt implicaţi în proiecte care se desfăşoară în acelaşi timp. Capricornul este răbdător, în timp ce Fecioara este scufundată în detalii. Ei înţeleg că o relaţie sănătoasă necesită întotdeauna munca ambilor parteneri. Pentru cei din exterior, această pereche ar putea părea puţin plictisitoare, dar aparenţele pot fi înşelătoare. Fecioara şi Capricornul sunt persoane sălbatice şi îndrăzneţe în ceea ce priveşte sexul şi simţul umorului. S-ar putea să crezi că îi cunoşti, dar în realitate te-au păcălit.

Fecioarăşi Vărsător

În unele privinţe, Fecioara şi Vărsătorul sunt foarte asemănători. Ambii sunt inteligenţi, creativi şi muncesc neobosit în scop umanitar. Cu toate acestea, pe de altă parte, ei sunt diferiţi din multe alte puncte de vedere. Fecioara reuşeşte mult mai bine să se ocupe de sentimente decât un Vărsător. Fecioarei tinde să îi placă lucrurile la locul lor şi să ştie la ce să se aştepte mai degrabă decât să facă ceva spontan. Vărsătorul este foarte independent şi poate deveni confuz la atitudinea Fecioarei de: Vino mai aproape, pleacă de lângă mine! Fecioara are gusturi şi moduri de gândire mai învechite, în timp ce Vărsătorul este atras de noutate şi modern. Amândurora le plac oamenii, dar Vărsătorul este un pic mai expansiv şi este mai acceptat şi mai plăcut de cei din jurul lui. Fecioara poate deveni puţin ciudată în unele situaţii sociale. Aceştia doi ar putea deveni parteneri de afaceri excelenţi, deoarece Fecioara îl poate tempera pe Vărsător pentru ca el să nu mai fie scandalor, iar Vărsătorul o poate ajuta pe aceasta să îşi extindă modul de gândire.

Fecioarăşi Peşti

Fecioara şi Peştii sunt foarte compatibili şi foarte potriviţi unul pentru celălalt. Ambii au dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi şi pun valoare pe dragoste. Dragostea necondiţionată a Peştilor pentru Fecioară o va face pe aceasta să nu mai fie atât de critică cu ea însăşi, iar Fecioara îi va ajuta pe Peşti să fie mai orientaţi spre scopul propus. Fecioara este creativă în mai multe moduri decât Peştii, astfel încât îi va ajuta pe aceştia să transforme ceea ce creeză într-o modalitate de a face bani. Peştii pot avea încredere în Fecioară şi ştiu că nu va progita niciodată de ei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod