Defectele bărbatului de lângă tine, în funcție de zodia lui

Descoperă aici ce îl face să fie mai puțin dorit, în funcție de zodia lui. Descoperă-i defectele!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Uneori e puțin prea impulsiv.

Din păcate, încrederea Berbecului se poate întoarce împotriva sa. S-ar putea să-și piardă cumpătul destul de ușor, deoarece trăirile sale sunt prea intense. El acționează mai mult impulsiv decât rațional. Încrederea de sine poate fi atât de puternică încât va fi considerată agresivă.

Deoarece acționează impulsiv, bărbații Berbec pot spune lucruri dure fără să se gândească la suferința pe care o provoacă. Partenera Berbecului trebuie să aibă răbdare cu el pentru a-i înțelege acțiunile. Este posibil să nu fie o sarcină ușoară, deoarece bărbații Berbec obișnuiesc să țină ranchiună partenerelor lor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Poate fi excesiv de sentimental.

Taurul e blând și amabil prin natură, dar există unele obstacole. El își poate arăta în mod selectiv sentimentele față de o persoană și poate fi extrem de reținut față de ceilalți. Bărbatul Taur se simte confortabil doar în jurul anumitor persoane, așa că, dacă există o nepotrivire într-o relație, se va distanța de partenera lui. El se poate închide emoțional, iar acest lucru poate fi o problemă mare. De asemenea, Taurul se poate atașa prea mult de persoana iubită uneori, ceea ce poate fi descurajant pentru o doamnă independentă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tinde să fie instabil și indecis.

Bărbatul din Gemeni are probleme cu luarea deciziilor. Îi este greu să se hotărască din cauza naturii lui spontane. Are atât de multă energie încât nu și-o poate focaliza. E greu de înțeles pentru că este posibil să nu știi ce vrea și ce simte.

El își va schimba deciziile într-o clipită, iar partenera lui trebuie să aibă răbdare pentru a-l înțelege. Bărbatul Gemeni este distant față de oameni și poate fi greu de abordat din cauza naturii lui imprevizibile. De asemenea, Gemenii complică excesiv lucrurile și pot provoca confuzie într-o relație. 

Citește și: Care sunt calitățile tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Uneori se confruntă cu schimbări bruște de dispoziție.

Racul poate fi atât de sensibil încât poate provoca o mulțime de probleme, lucru care îi poate strica, de fapt, viața. Bărbatul din această zodie poate fi atât de instabil emoțional până la punctul în care nimeni nu va ști cum se simte. Racul poate deveni nesigur, iar această nesiguranță îi va afecta partenera.

Are tendința de a-și schimba starea într-o clipă și se așteaptă ca partenera lui să știe intuitiv ce nu este în regulă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Poate fi o Divă!

Să fie în centrul atenției este regula de bază într-o relație. Asta înseamnă că Leul poate părea arogant față de partenera lui sau îngâmfat față de restul persoanelor. Leul se va concentra mai mult pe nevoile lui decât pe ale alora.

Unii Lei au probleme în ceea ce privește adaptarea comportamentului lor și simt că trebuie să fie punctul central al relației. Ei își vor urmări propriile obiective, deoarece se știe că își urmăresc propriul interes. Leii au, de asemenea, probleme în a oferi atenția pe care o primesc în relație.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este foarte greu de mulțumit.

Bărbatul Fecioară este foarte critic cu el însuși, dar și cu cei din jurul lui. Acesta va încerca să găsească și să analizeze toate defectele partenerei lui și își face griji cu privire la opiniile altor persoane despre aceasta.

După cum spune vechiul clișeu, perfecționiștii nu sunt niciodată mulțumiți. Acest lucru se aplică exclusiv bărbatului Fecioară care încearcă din răsputeri să nu facă greșeli și se așteaptă la același lucru și din partea celei de lângă el. Are tendința de a critica excesiv, deoarece analizează minuțios totul. De asemenea, poate fi obsedat de control.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu îi place să ia decizii.

Bărbatul Balanță preferă binele în locul răului, așa că, dacă ceva devine greu, poate fugi. Dacă partenera lui îl confruntă cu privire la o problemă, el preferă să nu se ocupe de acea problemă, ci să fugă de ea.

În general, bărbatului din această zodie nu îi place să ia decizii importante sau dificile. De asemenea, are tendința de a-și ascunde sentimentele față de partenera lui, astfel încât să evite conflictul. Pe termen lung, tensiunea acumulată din cauza ascunderii lucrurilor poate izbucni la momentul nepotrivit, provocând o despărțire.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se confruntă cu lipsa de încredere.

Scorpionul asimilează și simte totul la un nivel profund. De aceea, când este rănit, el își revine foarte greu din durere și suferință.

Scorpionul tinde să nu aibă încredere în oameni, inclusiv în partenera lui. De asemenea, poate deveni extrem de gelos. Pentru că își ascunde sentimentele atunci când e rănit și nu se deschide față de persoana iubită poate întâmpina o mulțime de probleme în dragoste și în relațiile lui.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Are tendința de a minți.

Bărbatul Săgetător este adesea nerăbdător. Nu îi place să aștepte și vrea satisfacție instantanee. E fermecător până la punctul în care gura lui îi poate crea necazuri.

Întrucât îi place să-i facă pe ceilalți să se simtă bine în jurul lui, el poate să inventeze povești și să mintă doar pentru a atrage acest tip de atenție. Bărbatul Săgetător nu este de încredere și vrea să îți concentrezi atenția asupra lui în majoritatea timpului. De asemenea, îi place să flirteze, iar acest lucru poate fi considerat un semn că e predispus la infidelitate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Poate fi obsedat de control.

Să vrei să ai mereu dreptate poate părea un semn de aroganță pentru persoana de lângă un Capricorn. Bărbatul Capricorn va încerca să-și impună inteligența în fața partenerei lui și acest lucru ar putea deveni o pacoste pentru relație.

Capricornul este obsedat de control și poate avea un comportament exagerat și nedorit în relație. Încăpățânarea lui îl face să fie greu de înțeles. Capricornul este mereu în căutarea adevărului absolut și este foarte preocupat să aibă dreptate tot timpul. Adesea are dubii cu privire la persoana cu care este și se întreabă dacă aceasta este potrivită pentru el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Are tendința de a fi indiferent.

Bărbatul Vărsător poate părea detașat, deoarece nu îi place să se simtă blocat într-o relație. Îi e greu să-și afișeze sentimentele adevărate, iar acest lucru este văzut drept o dovadă de lipsă de interes.

Vărsătorul este plin de idei și se gândește constant la o mulțime de lucruri. Pare că își ignoră partenera pentru că se gândește, de fapt, la alte lucruri. De asemenea, Vărsătorul nu este deloc flexibil și are așteptări mari.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Poate fi excesiv de sensibil.

Bărbatul din zodia Pești este foarte sensibil și emotiv. Poate părea fericit atunci când e trist, pentru că își ascunde sentimentele foarte bine. Acestea fiind spuse, partenerei lui îi este greu să aibă încredere în el.

Bărbatul Pești se învinovățește constant pentru problemele din relațiile lui. Îi e greu să aibă încredere în alții, deoarece nu are încredere nici în el însuși. Este greu să-ți dai seama ceea ce simte, pentru că dispoziția lui poate varia de la o zi la alta, iar relația lui se poate încheia brusc numai pe baza stării lui emoționale. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod