de ce sa iubesti un scorpion cuplu

De ce să iubești un Scorpion

Motivele pentru care merită să iubești un Scorpion sunt numeroase. Chiar dacă este cel mai neînțeles semn al zodiacului, misterul care îl înconjoară este foarte atractiv!

Scorpionul este al optulea semn al zodiacului și e născut între 23 octombrie și 21 noiembrie. Există multe lucruri pe care trebuie să le știi despre el, în special dacă vrei să te implici într-o relație cu unul sau ești deja îndrăgostit/ă de un Scorpion.

 

De ce să iubești un Scorpion? 

Își trăiește viața la intensitate maximă

Scorpionul trăiește totul la valori extreme, nu exită cale de mijloc. Așadar, nu ar trebui să te surprindă faptul că, atunci când se îndrăgostește, se implică total. Scorpionul obișnuiește să fie independent și să nu aibă nevoie de nimeni care să îl ajute să prospere. Când vrea ceva, nimic nu îl oprește pentru a obține acel lucru și, atunci când îl are, ține cu dinții de el, făcându-l să fie o persoană fidelă, curajoasă și de încredere.

Este neînfricat

Verbul ”a renunța” nu există în vocabularul Scorpionului.

Nu îi este teamă de eșec sau că va fi rănit, de aceea e un lucru obișnuit în cazul lui să se arunce cu capul înainte în cele mai dificile situații. În dragoste, el privește momentele grele drept un motiv pentru ca relația în care e implicat să devină mai puternică. Nu va fugi la primul necaz, indiferent cât de dificile ar părea lucrurile.

Nu acceptă mai puțin decât merită

Scorpionul nu se bucură de lucrurile de moment, ci se gândește la viitor, așa că nu se joacă de-a dragostea. Este foarte protector cu sentimentele sale și e conștient de sine. Trece printr-o mulțime de lupte interne pentru a deveni cea mai bună versiune a sa, așa că nu va sta cu cineva care nu îl merită. Dacă un Scorpion decide să fie cu tine, ar trebui să te consideri norocos, pentru că înseamnă că are deja o listă completă cu toate motivele pentru care ești un partener demn.

Este foarte intuitiv

Scorpionul este extrem de intuitiv și observă lucruri pe care alte persoane le trec cu vederea.

Acest lucru îl face adesea să fie cu un pas înaintea tuturor și, prin urmare, e mereu pregătit pentru orice. Înțelege foarte bine lumea din jurul lui. În dragoste, Scorpionul comunică excelent și de multe ori știe ce gândești, chiar înainte de a-i spune ceva. Este genul de persoană care rezonează cu sentimentele tale, căruia îi place să vorbească cu tine și să te mângâie, astfel încât să simți că ți se ia greutatea de pe umeri.

Spune lucrurilor pe nume

Pentru că e atât de intuitiv și poate vedea latura ascunsă a oamenilor, el nu își dorește să păstreze niciun secret față de partenerii lui. Deși e misterios, el e așa doar pentru că are nevoie de timp până începe să se deschidă, dar odată ce o face, e cel mai cinstit om pe care îl poți întâlni vreodată!

Este extrem de fidel

Scorpionul se îndrăgostește greu, dar, odată ce a făcut-o, ai dragostea lui pentru totdeauna.

Nu își va dori nicio clipă să te părăsească și nimic nu va fi suficient de ispititor încât să te trădeze. El e foarte deschis și cinstit și nu ar face niciodată nimic care i-ar putea pune în pericol relația.

Îi pune pe ceilalți pe primul loc

Scorpionul este sensibil și profund, așa că va fi primul care dă o mână de ajutor atunci când cineva are nevoie, mai ales dacă e vorba de persoana iubită. Scorpionul nu se teme de nimic și știe cum să-și facă întotdeauna viața mai bună, așa că încearcă să le-o facă și pe-a altora.

Este deosebit de pasional

Scorpionul are o energie sexuală ieșită din comun. Nu numai că e pasional în dormitor, dar pune patos în orice face. Totul de întâmplă datorită faptului că e o persoană foarte motivată. Este genul de partener care, atunci când vine acasă, te privește plin de dorință. Pe plan social, e o persoană care se lasă încântată de lucrurile noi, ceea ce o face să fie curioasă, încrezătoare și mândră.

E protector cu cei dragi

Ultimul lucru pe care și-l dorește un Scorpion este să piardă pe cineva la care ține. Așadar, dacă relația lui e amenințată, va lua o poziție defensivă. Nu tolerează nimic ce poate interfera cu relația lui și e foarte posesiv. Posesivitatea lui nu e provocată de nesiguranță, ci de faptul că se implică atât de mult într-o relație și ajunge să se identifice cu persoana iubită, astfel încât simte că s-ar pierde pe sine dacă relația se destramă. 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod