Distracţie

De ce ar trebui să ai cel puțin un prieten în zodia Gemeni

Nativul din Gemeni este o companie foarte plăcută pentru oricine, el fiind plin de energie şi extrem de vesel.

Nativul din Gemeni este foarte popular în grupurile din care face parte, fie că este vorba de colegii de la şcoală sau de cei de la serviciu. Firea sa veselă bine dispune pe oricine şi este o plăcere să îl ai în preajmă. Chiar dacă uneori este mult prea vorbăreţ, îşi dă seama la timp şi nu devine obositor.

Gălăgia pe care o face în orice încăpere în care intră îl face să iasă în evidenţă şi să se facă remarcat cu mare uşurinţă.

Nu există să ai probleme, iar el să nu fie lângă tine pentru a încerca să te înveselească.

Este sincer, îţi spune ce crede şi îţi deschide ochii în multe privinţe, ajutorul lui fiindu-ţi extrem de util în numeroase situaţii de viaţă.

Te poţi baza oricând pe suportul lui!

E o mândrie să ieşi cu el în oraş, iar imaginea ta se îmbunătăţeşte prin simplul fapt că eşti lângă el. Fie că este vorba de o femeie sau un bărbat din această zodie, grija pentru aspectul său fizic se aplică în ambele cazuri. Este mereu pus la patru ace, cochet şi sexy.

Indiferent cât de obosiţi ar fi, Gemenii îşi fac timp pentru tine, mai ales când vine vorba de distracţie.

Ei sunt plini de energie şi ştiu să şi-o distribuie corect astfel încât să aibă o viaţă activă şi neplictisitoare, dar fără să devină extenuantă.

Se pliază pe planurile altora, se adaptează uşor în orice situaţie, te salvează când ai probleme şi îţi oferă cele mai bune sfaturi pentru a ieşi din impas. Se caracterizează prin inteligenţă şi logică în gândire, de aceea te poţi baza fără probleme pe ceea ce spune. Chiar dacă în scop personal nu este capabil să fie ferm şi hotărât, nu acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul prietenilor lui când dă dovadă de maturitate maximă.





Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod