Cum te influenţează luna în care te-ai despărţit de partener, conform astrologiei

Conform astrologiei, luna în care te-ai despărţit de cineva poate juca un rol important în modul în care îţi gestionezi noua ta viaţă de una singură!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă te-ai despărţit în sezonul Berbecului înseamnă că ai parte de multă distracţie şi entuziasm.

E ca şi cum spiritul acestei zodii te învăluie şi te face să iubeşti din nou viaţa de burlac. Cea mai mare schimbare pe care o vei vedea este optimismul cu care priveşti spre viitor. Dintr-o dată, simţi că eşti capabilă să vezi lucrurile puţin mai clar şi eşti nerăbdătoare să începi ceva nou. Sezonul Berbecului te ajută să îţi recapeţi independenţa. Nu se pune problema că nu ai nevoie de un bărbat lângă tine, ci de faptul că nu te deranjează să faci din nou lucrurile de una singură. Modul tău de gândire s-ar putea schimba, de asemenea, şi te-ai putea trezi întrebându-te cum ai reuşit să faci atât de multe lucruri cu o altă persoană când singură e atât de bine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ştii deja ce înseamnă să fii loial persoanei cu care ai o relaţie, dar dacă te desparţi în sezonul Taurului, vei înţelege cu adevărat importanţa acestui lucru.

Înainte, s-ar putea să fi fost nevoită să anulezi întâlnirile cu prietenii pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viaţă, dar acum că eşti singură, vei redeveni prietenul care va spune da oricărei propuneri pentru că asta e ceea ce te face fericită. De asemenea, ai tendinţa de a te întoarce la elementele de bază, ca şi cum ţi-ai reseta întreaga viaţă. Te întorci de lucrurile mici care te fac fericită şi înveţi cum să-ţi distribui iubirea în mod egal între tine, familia ta şi prietenii tăi. Dacă te desparţi în sezonul Taurului vei începe să apreciezi lucrurile mici în viaţă şi înveţi cum să te relaxezi mai mult.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sezonul Gemenilor va aprinde un foc în tine şi, dacă te desparţi de partener în această perioadă a anului, atunci vei simţi cu siguranţă acea forţă interioară care îţi spune să te ridici şi să porneşti.

În creierul tău se va produce o schimbare bruscă ce va trece de la mulţumirea de a fi într-o relaţie la dorinţa de a face cele mai nebuneşti lucruri posibile. În acest sezon, obiectivul tău principal este de a-ţi trăi viaţa la maximum. Asta înseamnă să ştergi lucrurile de pe lista cu dorinţe şi să faci orice altceva care îţi aduce zâmbetul pe faţă. Vrei să profiţi din plin de viaţă, dar, de asemenea, vrei să dovedeşti că te poţi distra la fel de mult e cont propriu ca şi într-o relaţie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

S-ar putea să nu te simţi în stare să faci ceva nebunesc dacă te desparţi de partener în sezonul Racului.

Dar asta nu înseamnă că nu vei face nişte lucruri importante pentru tine. Unul dintre cele mai comune gânduri pe care le vei avea în această perioadă de tranziţie este cel de reflecţie. S-ar putea să încerci să îţi dai seama ce nu a mers bine în relaţie, dar nu pentru că îţi este dor de fostul iubit. Această reflecţie te va ajuta să îţi ierţi trecutul. Odată ce poţi renunţa la el, poţi începe să ai grijă de tine. Grija pentru propria persoană va fi mare în timpul acestui sezon. În sfârşit, vei învăţa să îţi faci timp pentru tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Despărţirea în sezonul Leului va scoate la iveală cea mai blândă şi distractivă latură a personalităţii tale.

Ca şi Leul, vei începe să flirtezi pentru a-ţi face prieteni noi. Este destul de ok să te desparţi în această perioadă a anului, pentru că toate gândurile despre fostul tău vor zbura pe fereastră şi vei lăsa totul în urmă. Singurul lucru pe care îl vei avea în minte este să te simţi bine, indiferent de cum vei obţine asta. Un moment bun cu prietenii, o cină cu familia sau o întâlnire pe nevăzute e tot ce contează. Trăieşti fiecare clipă la intensitate maximă şi îi vei face geloşi pe toţi cei care nu fac parte din fericirea ta. Vrei să ştii ce înseamnă să fii în centrul atenţiei!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O despărţire în sezonul Fecioarei îţi poate provoca o mulţime de sentimente conflictuale.

Dar, pe măsură ce vei învăţa să îţi iubeşti viaţa de una singură, vei începe să îţi limpezeşti mintea şi obiectivele pentru viitor vor deveni mai definite. Pe măsură ce acea etapă a vieţii tale trece, te scufunzi în următoarea etapă, care tine să fie bazată pe muncă. Principalul tău obiectiv este de a avansa în viaţa profesională. Asta presupune căutarea unor modalităţi de a demonstra că meriţi o promovare, atrăgând prin determinarea ta. Doreşti să creezi ceva important pentru tine, ceva asupra căruia te poţi uita mai târziu cu mândrie.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O despărţire în sezonul Balanţei îţi aduce pace, în sfârşit, în viaţa ta.

Chiar dacă relaţia ta a fost una distractivă, probabil ai simţit de multe ori că programul tău a fost mult prea haotic. Dar, odată cu noua ta viaţă singură vei găsi acel ecilibru care a lipsit din viaţa ta. Singurul lucru de care te vei bucura în această etapă este faptul că poţi să faci tot ce vrei fără să fie nevoie să spui nimănui. Poţi sta până târziu să finalizezi un proiect la serviciu sau poţi să stai în oraş până noaptea târziu fără să îţi faci griji pentru cineva. În plus, acum te vei gândi cu adevărat la ceea ce te face fericită şi cum să găseşti acea fericire care să dureze pentru totdeauna.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ştii sentimentul acela pe care îl ai după ce te desparţi de cineva când tot ce vrei să faci este ceva ce nu ai mai făcut niciodată până acum? Ceva total nebunesc?

Acesta este efectul unei separări în sezonul Scorpionului. În loc să îţi ierţi fostul iubit sau să te concentrezi pe muncă, vrei să faci ceva total nebunesc, cum ar fi să îţi vopseşti părul albastru sau să-ţi faci un tatuaj. O despărţire în acest sezon scoate în evidenţă pasiunea şi intensitatea care, de obicei, sunt ascunse adânc în interiorul tău. Vei simţi că în fiecare zi este o nouă aventură şi că trebuie să profiţi la maximum de ea. S-ar putea chiar să te simţi mai sexy decât de obicei şi să vrei să ai aventuri de o noapte.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Desparte-te în sezonul Săgetătorului şi mintea ta va începe să îţi furnizeze toate posibilităţile pe care viaţa ţi le poate oferi acum că eşti singură din nou.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le vei descoperi este că te poţi descurca pe cont propriu şi că poţi schimba ceva fără să ţii cont de dorinţele şi nevoile partenerului tău. Când erai într-o relaţie, ai simţit că ai pierdut o mică parte din identitatea ta, iar acum vei reuşi să o recapeşi şi să te iubeşti cu adevărat pentru cine eşti.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Despărţirea nu este o pierdere prea mare pentru tine, mai ales dacă se întâmplă în sezonul Capricornului.

Acum simţi că poţi face ceva important cu timpul tău. Nu e vorba că relaţia te-a tras înapoi, dar ai simţi că trebuie să laşi câteva lucruri în aşteptare pentru a face mai mult loc celor de cuplu. Dar, fiind singură acum, poţi reveni la ceea ce e important pentru tine: TU. Şanse sunt, vrei să îţi sumeţi mânecile şi să te întorci la treabă, dar viaţa profesională nu e singura la care te opreşti. Când pierzi ceva cum ar fi o relaţie, ai acel sentiment că trebuie să înlocuieşti acea gaură cu ceva semnificativ. Aşadar, gândeşte-te să inventezi ceva sau implică-te într-un poriect mare, pentru a-ţi demonstra că pierderea timpului nu te-a tras în jos.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să fii năpădită de o mulţime de sentimente mixte dacă te desparţi în sezonul Vărsătorului.

Pe de o parte, urăşti că ai pierdut un prieten şi un partener, pe de alta, acum te gândeşti la ce vrei şi pe cine vrei cu adevărat înainte de a te implica din nou într-o relaţie. Cu toate acestea, nu eşti genul care să trăiască în trecut, ce s-a întâmplat s-a întâmplat şi cu sigurană ce e mai bun abia acum urmează. Când treci printr-o separare în această perioadă a anului, lucruri din jurul tău tind să îţi reamintească faptul că urmează lucruri bune dacă ai suficientă răbdare să le aştepţi. Simţi că devii din nou optimistă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

O despărţire în sezonul Peştilor te poate face să fii mai emotivă şi mai sensibilă.

Probabil simţi că e bine să scoţi totul din tine, pentru a putea începe să trăieşti din nou viaţa pe care ţi-o doreşti. Pentru tine, o despărţire are un înţeles spiritual. Este timpul să scapi de vechiul sine şi să încerci ceva cu totul diferit şi puţin înfricoşător. Dacă singurătatea este înfricăşătoare, îmbrăţişeaz-o, ea îţi va deschide ochii spre ceva mai mare. Acest moment îţi va aduce o mulţime de sentimente, aşa că încearcă să le transformi în ceva tangibil pentru a-ţi reaminti că viaţa şi iubirea sunt trecătoare. Intră în legătură cu creativitatea ta interioară şi plasează-ţi toate gândurile şi emoţiile în artă, poezie sau chiar prin modificarea aspectului tău fizic. Dacă mereu ţi-ai dorit să înveţi ceva nou, cum ar fi să cânţi la chitară sau să găteşti, acum este momentul perfect!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod