Modul în care îşi arată recunoştinţa fiecare semn zodical

"Mulţumesc" este un cuvânt simplu pe care majoritatea persoanelor îl folosesc pentru a-şi exprima aprecierea. Cu toate acestea, există o categorie de oameni care îşi arată recunoştinţa prin fapte şi gesturi discrete, pe care nu mereu le vei interpreta corect. Zodia lor îţi poate dezvălui modul în care îşi arată recunoştinţa!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este încrezător şi mereu priveşte înainte.

Dorinţa lui de a te mulţumi sau de a-ţi arăta recunoştinţa este înnăscută. Mutând pe cineva pe o poziţie mai bună pe scara ierarhică sau faptul că îi dă cuiva alte responsabilităţi în ceea ce priveşte cariera este o modalitatea lui de a-şi arăta aprecierea. Berbecul ştie cum să facă pe cineva să se simtă important şi ştie cum să îi stimuleze potenţialul. Berbecul şi-ar dori să fie apreciat pentru că îi oferă o sarcină care să corespundă capacităţilor şi abilităţilor sale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Răbdarea Taurului este foarte puternică.

Afişarea recunoştinţei va veni sub forma opulenţei şi a urcării pe scară socială în viaţă. Să nu te suprindă faptul că te invită la petreceri sau te introduce în cercuri de oameni noi care te vor ajuta în carieră. Taurul îţi va mulţumi introducându-te oamenilor care îţi pot schimba viaţa în bine. Taurul se va axa mereu pe lucrurile fine din viaţă pentru a ţi le oferi drept un cadou de mulţumire.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii se adaptează uşor vremurilor în care trăim, sunt curioşi şi gânditori înnăscuţi.

Gemenii nu îţi vor spune un simplu mulţumesc atunci când vor să îţi arate recunoştinţa, ei îţi vor oferi un gadget de ultima generaţie cu ajutorul căruia veţi comunica mai uşor. Ei nu trăiesc în trecut şi le place să fie practici. Se gândesc mereu la următorul gest pe care l-ar putea face în semn de mulţumire şi, cu siguranţă, se opresc la cele mai recente inovaţii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Un Rac îţi arată recunoştinţa acordând atenţie nevoilor tale emoţionale şi lucrurilor care îţi plac.

El este loial şi te cunoaşte de mult timp, de aceea îţi va mulţumi prin alimentele tale preferate, obiecte de care ai nevoie şi vacanţe în destinaţiile la care visezi. Racul ştie că te vei simţi apreciată pentru că te cunoaşte bine, el este prietenul tău cel mai bun care nu te va dezamăgi niciodată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul se naşte pentru a fi în centrul atenţiei şi arătatul recunoştinţei este un al job pentru el.

Aşteaptă-te din partea lui la bilete la evenimente sportive sau de artă, la teatru sau la mese în oraş. Leul este condimentul vieţii şi vrea să ştii că meriţi să fii în centrul atenţiei măcar pentru o zi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara are o cale specială de a spune mulţumesc.

Fiind atât de orientată spre detalii, metodică şi practică, Fecioara te va pune pe gânduri când e recunoscătoare. Mergând la un escape room este o modalitate amuzantă de a-ţi arăta aprecierea. Fecioara îţi pune mintea la treabă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este o fire foarte sociabilă, aşa că îţi va arăta recunoştinţa organizându-ţi petreceri la care sunt invitaţi toţi cei dragi ţie pentru a sărbători realizările pe care le ai, dar şi pe cele care urmează să vină.

Ea îşi doreşte să ştie că eşti iubită, unindu-i astfel pe cei care te iubesc. Ea ştie că te vei simţi apreciată când ai lângă tine familia şi prietenii.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul ştie când trebuie să îţi mulţumească.

Când vrea să îţi arate că îi pasă o va face într-un mod care să permită tutror să ştie că eşti iubit şi important. Nu subestima voinţa unui Scorpion. El mereu va dori să te mulţumească şi nu va renunţa până nu va reuşi. El vrea să îţi arate recunoştinţa zgomotos, nu într-o manieră discretă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul nu ia lucrurile prea în serios, e un clovn care vrea să te facă să râzi.

Recunoştinţa lui poate veni sub forma unui cadou amuzant sau a unei glume. Este bine să ai un Săgetător lângă tine. Râsul nu este un lucru rău, iar el îl foloseşte pentru a te distra şi pentru a te asigura că îi pasă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este foarte metodic, gândindu-se mereu la următoarea mişcare şi întotdeauna cu precauţie.

Un semn de mulţumire din partea lui poate consta în rezervarea unei cine la un restaurant frumos sau într-o petrecere la un hotel luxos. Capricornul se axează mai mult pe fapte decât pe vorbe, dar asta nu înseamnă că aşteaptă acelaşi lucru şi din partea ta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul îşi planifică mereu următorul pas şi este alege lucrurile simple atunci când vine vorba de a-şi arăta recunoştinţa.

Dăruieşte felicitări şi flori şi nu optează niciodată pentru idei inedite de a-şi exprima mulţumirea faţă de tine. Vărsătorul este modest şi nu doreşte ca opulenţa să fie luată în considerare atunci când vine vorba de apreciere.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii nu te vor dezamăgi niciodată atunci când vine vorba de a-ţi arăta recunoştinţă.

Ei vor găsi activităţi creative de a o face, cum ar fi o galerie de artă, un festival sau, pur şi simplu, un film. Peştii stau foarte bine la capitolul deschidere şi îşi vor exprima sentimentele de gratitudine cu uşurinţă. Locurile şi evenimentele creative reprezintă modalitatea lor de a-ţi spune că te apreciază.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod