Cum să-l săruți în funcție de zodie

Există atât de multe modalități de a săruta pe cineva, iar toate acestea transmit lucruri diferite.
Cu toții sărutăm într-un mod unic, chiar și atunci când apelăm la modalitățile cunoscute de sărut, și, chiar dacă știai sau nu, zodia afectează felul în care sărutăm pe cineva. Mai jos, poți găsi modalitățile perfecte care te învață cum să-l săruți pe partenerul tău în funcție de zodie.

Cum să-ți săruți partenerul potrivit zodiei sale


Berbec

Zodiei Berbec îi place să inițieze lucrurile și să își surprindă partenerul. S-ar putea să te atace cu săruturi venite din senin. Iar tu trebuie doar să adaugi puțină pasiune la acele săruturi și vei avea parte de niște momente cu adevărat romantice.

Taur

Nativii Taur au o putere mare de concentrare, sunt harnici și le place să găsească noi idei.
Un Taur se va uita întotdeauna la tine, îți va atinge părul și îți va gusta buzele. Oferă-i acest preludiu, pentru un sărut intens.

Gemeni

Gemenii sunt foarte versatili și comunică foarte bine. Nativilor Gemeni le plac săruturile fluture (sărutul în care treci genele peste buze, ochi și alte părți ale feței înainte de a săruta cu buzele). De asemenea, o persoană născută în zodia Gemeni nu va avea niciodată o problemă în a-ți spune cum vrea să fie sărutată.

Rac

Cu toate că un nativ din zodia Racului poate părea câteodată dur în exterior, este o persoană sensibilă în interior. Acestuia îi plac săruturile pasionale, călduroase și se dedică acestora cu totul.

Leu

Cei născuți sub semnul zodiacal al Leului sunt persoane impulsive, care se așteaptă la săruturi pasionale, chiar și în lumina reflectoarelor dacă se poate.
Aceștia preferă săruturile pasionale, după cum spuneam, și le place la nebunie să flirteze.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane pline de compasiune și încearcă să-i satisfacă și dorințele partenerului în materie de săruturi. Așteaptă-te la un sărut ordonat și concentrat pe detalii.

Balanță

Un nativ Balanță va fi întotdeauna romantic și va aprecia frumusețea unui sărut. Balanțele se concentrează pe satisfacerea dorințelor partenerilor, așa că un sărut pe care îl apreciază acești nativi trebuie să fie romantic și special.

Scorpion

Este vorba doar despre dorință și seducție atunci când vine vorba de sărutul cu un Scorpion.
Acesta are tendința de a face prima mișcare și de a domina în cadrul unui sărut. Uneori, pot fi puțin agresivi, adică nu te speria dacă îți mușcă buza în timpul sărutului.

Săgetător

Săgetătorii sunt persoane aventuroase și exotice și le place să se joace atunci când vine vorba de sărutul lor. Vor să-și facă partenerii fericiți, așa că îi vor copleși cu săruturi și complimente.

Capricorn

Un nativ Capricorn este recunoscut pentru faptul că este ambițios, muncitor, organizat și orientat către rezultate. Acesta preferă un sărut echilibrat, care să nu-l ia neapărat prin surprindere.

Vărsător

Persoanele născute în zodia Vărsător sunt aventuroase și deschise către nou.
Nu te teme să faci tu prima mișcare când vine vorba de sărutul cu un Vărsător și poți să inserezi din când în când lucruri noi.

Pești

Peștii apreciază săruturile romantice lungi, care implică o apropiere fizică îndelungată. Așa că nu face greșeala de a-i săruta pe frunte pentru o secundă.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod