Satul din Polonia cu cele mai frumoase case. Toate sunt pictate cu motive florale

Probabil că nu ai auzit niciodată de Zalipie. Este un sat micuț din sudul Poloniei, în care trăiesc câteva sute de oameni. Dar această localitate mică devine pe zi ce trece tot mai cunoscută datorită caselor sale.
Zalipie s-a transformat într-un obiectiv turistic important din Polonia după ce casele pictate din această localitate au început că cucerească rețelele de socializare.

În acest sat polonez, totul este pictat cu motive florale multicolore, transformându-l într-un adevărat muzeu în aer liber. Femeile din Zalipie au început să-și deseneze casele cu frumoase motive florale încă de acum o sută de ani. Scopul era de a masca unele defecte apărute pe suprafața clădirilor, iar această practică s-a transformat într-o tradiție a locului.

Nu doar casele sunt împodobite cu flori colorate.
Fântânile, porțile, gardurile, pereții grajdurilor sau chiar cotețele câinilor sunt pictate cu flori. 

Datorită frumuseții clădirilor, satul din Polonia a devenit o atracție pentru mirii care vor să realizeze fotografii de nuntă de neuitat.

Descoperă câteva imagini care te vor face să te îndrăgostești de acest loc.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod