Cum să faci mai mulţi bani, în funcţie de zodia ta

Profită de trăsăturile zodiei tale pentru a te îmbogăţi sau pentru a-l face pe şeful tău să te remarce!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru a câştiga mai mulţi bani, trebuie să găseşti noi modalităţi de a te auto-depăşi.

Dacă nu evoluezi, e posibil să te simţi deprimată şi să nu faci performanţă în ceea ce priveşte cariera ta. Lucrează pentru un start-up şi astfel vei ieşi din nişa ta. Start-up-urile îţi vor da spaţiu pentru a face ceea îţi trece prin cap şi pentru a încerca noi tehnici.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă cineva vrea să înveţe cum să facă mai mulţi bani, acela eşti tu.

Tu găseşti fericirea în reprezentările tangibile ale bogăţiei, cum ar fi hainele noi, bijuteriile şi conturile bancare. Pentru tine evaluarea la locul de muncă este în legătură directă cu salariul, aşa că nu te vei simţi ciudat sau egoist cerând măriri de salariu, bonusuri sau ale beneficii. Eşti fermă pentru a obţine ceea ce vrei la serviciu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu eşti o persoană care comunică cu uşurinţă şi care este capabilă să găsească un teren comun cu aproape toată lumea.

Acestea sunt abilităţile pe care trebuie să te bazezi, deoarece munca nu este doar despre numere şi termene, este despre oameni. Conecteaz-te bine cu colegii tăi şi întăreşte-ţi relaţiile profesionale, iar în cele din urmă vei avea rezultatele dorite.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti o persoană destul de sensibilă care îşi lasă adesea sentimentele să se pună în calea lucrurilor practice.

Este interesul tău să înveţi cum să îţi echilibrezi emoţiile şi logica. Dezvoltarea unei atitudini mai analitice faţă de muncă este o cale importantă către succes. De asemenea, negocierea oportunităţilor de muncă la distanţă îţi poate face viaţa mai uşoară.

Leu(22 iulie - 22 august)

Tu atragi întotdeauna atenţia, dar când vine vorba de cariera ta, asigură-te că oamenii îţi acordă atenţia potrivită.

Oamenii te iubesc pentru personalitatea ta carismatică, dar ei ar trebui să te vadă şi că munceşti mult. Nu opta doar pentru sarcinile promiţătoare la locul de muncă şi arată că ai iniţiativă. De asemena, construieşte-ţi o reţea bună de contacte care să te ţină la curent cu privire la formare, promoţii şi noi oportunităţi de angajare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu ai nevoie de nimeni să îţi spună că trebuie să munceşti mai mult, iar productivitatea este tot ce contează pentru tine.

Trebuie să îţi urmăreşti performanţa cât mai obiectiv posibil, pentru că asta îţi va da mai mult curaj atunci când vine vorba de avansare sau locuri noi de muncă. Foloseşte-ţi mintea analitică pentru a elimina eforturile pe care le faci pentru a te simţi utilă. Fişierele tale nu trebuie să fie ordonate alfabetic, cronologic sau colorate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Uiţi de multe ori să îţi pui nevoile pe primul loc.

Tu te străduieşti să îi împaci pe ceilalţi şi, uneori, te sacrifici inutil. Dacă vrei să câştigi mai mulţi bani, trebuie să te concentrezi pe tine şi să fii proactivă. Trebuie să iei decizii, orice decizii. Ca să avansezi, trebuie să nu mai încerci să îi mulţumeşti pe toţi, ci să îţi faci auzită vocea şi să nu îţi fie frică de asta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti o persoană competitivă şi intimidantă care se trezeşte adesea în contradicţie cu acei colegi care au opinii diferite faţă de tine sau cu cei pe care îi consideri potenţiali rivali.

Ca să câştigi mai mulţi bani, trebuie să foloseşti această competitivitate într-un mod constructiv şi pozitiv. Fă un efort să zâmbeşti puţin mai mult şi să fii mai primitoare. Fie că recunoşti sau nu, oamenii care se fac plăcuţi şi sunt simpatici au şanse mai mari de a fi recompensaţi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu iubeşti oamenii şi foloseşti căldura şi bunătatea pentru a-ţi face prieteni pretutindeni.

Te descurci foarte bine la întâlniri şi atunci când interacţionezi cu clienţii, aşa că nu ar strica să profiţi la maximum de toate relaţiile pe care ţi le faci. Ele îţi pot scoate în cale oportunităţi grozave.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu o duci în general bine cu banii, pentru că eşti prudentă şi responsabilă.

Eşti făcută pentru antreprenoriat datorită ambiţiei tale şi a competenţelor financiare. Cu toate acestea, există mereu loc pentru mai bine. Uneori, poţi fi prea pretenţioasă şi seriosă, închizându-te în tine. Fii mai conştientă de mediul tău de lucru, astfel încât să ştii care este lucrul cel mai important în acel moment.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti o persoană foarte inteligentă şi creativă. Poţi fi un lider excelent în domeniul tău pentru că ştii cum să ai grijă de fiecare persoană.

Poţi fi cea care duce compania la următorul nivel şi care va culege recompensele pentru asta. Cu toate acestea, trebuie să fii precaută. Fii foarte atentă să nu continui să îţi salvezi colegii subestimaţi sau să iei vina asupra ta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îţi pasă foarte mult de bunăstarea celorlalţi.

Acest simţ incredibil de empatie poate fi un lucru minunat, dar şi o povară în acelaşi timp. Atunci când colegul tău are o zi proastră, este posibil să îţi internalizezi propriile sentimente. Dar, pentru a reuşi şi a prospera, trebuie să ăşi menţii sentimentul de individualitate la locul de muncă. De asemenea, trebuie să ai mai multă grijă de tine, să ai încredere în intuiţia ta şi să vorbeşti mai mult.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod