Cele mai urâte trăsături de caracter ale zodiilor

Cu toţii avem o latură întunecată. Horoscopul ne poate dezvălui cele mai grozave calităţi ale noastre, dar şi cele mai urâte trăsături de caracter. Află care sunt!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul spune cele mai grave şi insensibile lucruri pe care le-ai putea auzi vreodată.

Nu vei cunoaşte atâta durere până când nu te răneşte un Berbec. El nu cedează şi este foarte războinic, aşa că dacă intri într-un conflict cu el sau aveţi o confruntare, s-ar putea să te trezeşti fugind. Berbecul va fi cel care te va alerga.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este un prieten loial, dar dacă se află în prezenţa altcuiva, atunci această loialitate dispare brusc.

Îşi critică copiii, părinţii, animalele, orice. Dacă ai un prieten care este născut în această zodie, asumă-ţi să fi spus cele mai rele lucruri despre tine celorlalţi prieteni.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

De regulă, Gemenii se plimbă prin viaţă, luând-o aşa cum vine.

Dar, când sunt deranjaţi, supăraţi sau înfuriaţi, ei aruncă cu cele mai dure lucruri posibile de spus. Este ca şi cum s-ar transforma în alte persoane, devenind reci şi brutali verbal.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Răutatea Racului constă în capacitatea lui de a se împrietenii cu oamenii şi, apoi, de a-i trăda instantaneu.

Nu este de încredere pentru că se crede centrul universului şi, astfel, îi tratează pe cei din jur ca pe nişte gunoaie. Racul te poate înlocui imediat, să nu îţi faci speranţe!

Leu(22 iulie - 22 august)

Atunci când se simte agresat sau insultat, Leul nu stă pe gânduri şi trece la acţiune.

Egoul lui este atât de fragil, încât dacă te uiţi la el într-un mod greşit, el e capabil să pună capăt prieteniei cu tine fără să-ţi dea vreo explicaţie. El îţi va trăda încrederea şi va face să pară că tu eşti vinovat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ceea de izolează o Fecioară este faptul că e atât de plină de ură faţă de sine, încât această ură se răsfrânge şi asupra celor din viaţa ei.

Ea ajunge să fie acel gen de martir care se plânge că nimeni nu o iubeşte, dar ea e singura vinovată pentru că oamenii se îndeopărtează de ea. Critica şi insultele groaznice sunt de vină. Fecioara pare că te urăşte şi te va face să o urăşti şi tu.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa îşi petrece fiecare zi din viaţă afişând un zâmbet larg şi o amabilitate exagerată, însă nu ştie că va sfârşi prin a-şi reprima sentimentele adevărate.

De regulă, Balanţa refulează prin o mulţime de emoţii negative şi o furie ieşită din comun. Stai departe de ea atunci când are o astfel de dispoziţie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este sadic.

Uneori este distractiv şi sexy, dar alteori, trebuie să te fereşti din calea lui. El nu este deloc stabil şi are nevoie de agresivitate. Are nevoie de conflicte şi de negativitate pentru a funcţiona.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când unui Săgetător i se pune pata pe tine, s-a terminat totul.

El nu te va insulta, ci te va scoate din viaţa lui definitiv. Toată lumea vrea să aibă ultimul cuvânt, dar Săgetătorul va vrea să îl ai tu tocmai pentru a-şi oferi ocazia să dispară, lăsându-te să aştepţi după răspunsul lui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este un mare vocalist, dar, din nefericire, nu se poate descurca de unul singur.

Atunci când vrea să transmită un mesaj radical de putere, el o va face doar dacă se află într-o mulţime în care toţi simt acelaşi lucru ca şi el. Dacă nu eşti în graţiile lui, el şi echipa lui va face o revoluţie împotriva ta. Se bucură să te distrugă, atât timp când prietenii lui sunt acolo să îl aplaude.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul minte pentru a obţine ceea ce vrea.

Dacă îl confrunţi, va minţi si mai mult, spunându-ţi că te înşeli. Persoanele născute în această zodie sunt interesante doar de ceea ce se întâmplă în propria lor viaţă şi vor face orice pentru a ajunge unde îşi doresc.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt cu adevărat siniştri. Ei vor găsi o modalitate de a perturba distracţia altora atunci când lor nu le convine ceva.

Când dau o petrecere, toată lumea este invitată şi i se promite o experienţă mizerabilă din partea lui. Simte o satisfacţie majoră făcând genul acesta de lucruri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod