Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 15-21 octombrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să fii dezamăgită de unele gesturi ale partenerului de viaţă.

Chiar dacă încearcă să ascundă unele lucruri, tu eşti destul de inteligentă încât să îţi dai seama când se petrece ceva ciudat. E posibil să fie vorba despre priviri îndreptate către altcineva sau chiar flirt. Încearcă să discuţi cu acesta sincer şi să te lămureşti cât de cât cu privire la sentimentele pe care ţi le poartă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă în aceste zile să nu laşi evenimentele externe să îţi afecteze viaţa sentimentală.

Cu toate că eşti foarte stresată şi, uneori, pleci cu o mulţime de nervi de la serviciu, lasă grijile deoparte atunci când ajungi acasă şi bucură-te de ceea ce ai. Ar fi păcat să îţi verşi nervii pe cine întâlneşti în cale, mai ales dacă acele persoane se poartă ireproşabil cu tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta va fi despre socializare, iar asta e un lucru extrem de bun mai ales dacă eşti singură.

Astfel, vei avea ocazia să întâlneşti persoane noi şi e imposibil ca nici măcar una să nu îţi atragă atenţia. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, tu şi partenerul tău veţi avea o mulţime de activităţi interesante alături de prietenii şi familiile voastre. Încearcă să te porţi cât mai natural posibil astfel încât să te relaxezi cu adevărat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în această săptămână să fii destul de stresantă pentru partenerul tău de viaţă.

Chiar dacă ţie ţi se pare că nu faci nimic exagerat, gelozia care iese la suprafaţă este mai mult decât obsesivă. Mai mult decât atât, inventezi motive şi găseşti probleme acolo unde nu sunt de fapt. Cel mai probabil, în weekend, iubitul sau soţul tău va avea o răbufnire şi îţi va trânti în faţă adevărul gol goluţ.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă pe cât posibil să ţii lucrurile intime doar pentru tine.

Chiar dacă te cerţi cu partenerul de viaţă sau ai unele dubii cu privire la el, nu discuta cu cei dragi ţie despre asta. Cel mai probabil, lucrurile dintre voi vor reveni la normal cât de curând, iar cei din jurul vostru ar putea prinde ură pe el. Nu îţi îngreuna singură situaţia pe viitor!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi una perfectă pentru tine pe plan sentimental.

Primeşti exact ceea ce îţi doreşti de la persoana iubită sau de la un admirator, iar asta te face să te simţi împlinită şi să zâmbeşti tot mai des. Cu toate acestea, e posibil ca sentimentele tale pentru persoana respectivă să nu fie prea clare, de aceea ai tendinţa de a te juca puţin până îţi vei da seama de ceea ce simţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei simţi o răceală din partea partenerului de viaţă, iar această distanţă te va pune pe gânduri.

E posibil să îţi treacă prin cap că ar putea exista o altă persoană în viaţa lui, însă nu ai nicio dovadă în acest sens. Cu toate acestea, dacă tu te comporţi ireproşabil, iar el extrem de ciudat, atunci începe să sapi mai adânc!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă eşti singură şi vrei să îţi găseşti un partener cât mai repede posibil, încearcă să nu pari disperată.

Cel mai probabil, admiratorii tăi se vor speria dacă îi stresezi cu mesaje şi apeluri la orice oră din zi şi din noapte. Păstrează-ţi o urmă de mister şi flirtează cu stil. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă şi există ceva care te nelinişteşte, nu ezita să vorbeşti despre acest lucru cu partenerul tău de viaţă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu se anunţă veşti prea bune pe plan sentimental pentru tine în această săptămână.

Din păcate, între tine şi partenerul tău s-a produs o distanţă care cu greu poate fi remediată. Faptul că acesta refuză să comunice deschis despre ceea ce simte nu face decât să înrăutăţească lucrurile. Dacă eşti singură, încearcă pe cât posibil să nu te arunci în braţele primului venit, fie chiar şi pentru o aventură!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă pe cât posibil să nu laşi nimic nelămurit între tine şi partenerul tău de viaţă.

Chiar dacă problemele dintre voi sunt minore, discutaţi-le şi puneţi-vă de acord cu privire la ce aveţi de făcut pe viitor. Dacă eşti singură, familia ar putea pune presiune pe tine să îţi găseşti mai repede un partener. Nu face greşeala de a acţiona după cum îţi dictează alţii, ci fă ceea ce simţi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Diferenţele dintre tine şi partenerul tău de viaţă vor ieşi în evidenţă şi mai mult în aceste zile.

Dacă sunteţi la început de drum, cel mai probabil v-aţi făcut o imagine falsă unul despre celălalt, iar acum daţi piept cu realitatea. Oferiţi-vă o şansă în cazul în care nu este vorba despre ceva grav, însă, altfel, mai bine aţi pune punct. Dacă eştu singură, un fost iubit ar putea reapărea în peisaj cu intenţia de a te recuceri.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E momentul să încetezi cu critica la adresa partenerului de viaţă şi să realizezi că nu are numai părţi rele.

Dacă vei continua tot aşa, acesta nu va mai rezista mult timp lângă tine. Gândeşte-te la începutul relaţiei voastre şi conştientizează lucrurile care te-au făcut să îl iubeşti, iar apoi îţi va părea rău pentru vorbele urâte pe care i le-ai spus. Fii cât se poate de sinceră atât cu tine, cât şi cu el!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod