Sun Challenge Văcărești 2018, la final: Peste 150 de participanți și 7000 de euro donați pentru protejarea țestoaselor din Parcul Natural Văcărești

Sâmbătă, 29 septembrie, a avut loc prima ediție Sun Challenge Văcărești, primul cros organizat pentru conservarea țestoasei de apă din Parcul Natural Văcărești.

Inițiativa organizatorului Sun Plaza, care a susținut costurile de organizare a evenimentului, a avut drept scop sprijinirea programelor de protecție și de conservare derulate de către Administrația Parcului Natural Văcărești pentru cele aproximativ 50 de țestoase de apă (Emys orbicularis, specie periclitată) care viețuiesc în parc.
Partenerul principal de organizare a competiției Sun Challenge Văcărești 2018 a fost Asociația Club Sportiv Adrenallina Media.



Au fost premiate locurile 1, 2 si 3 de la fiecare categorie de vârstă, precum și locurile 1, 2, 3, general open, masculin și feminin, atât de la proba de 10,4 km, cât și la cea de 15,6 km. Au fost puse în joc premii individuale în valoare de 500 de lei până la 1900 de lei, în produse și vouchere.
Rezultatele finale pot fi consultate aici.



Marii câștigători ai cursei au fost:

GENERAL 10 km masculin
1.    Robert Boroi
2.    Andrei Livezeanu
3.    Pavel Ene

GENERAL 10 km feminin
1.    Adriana Ciobanu
2.    Roxana Haralamb
3.    Simona Virghinaș



GENERAL 15 k masculin
1.    Emanuel Trandafir
2.    Claudiu Retea
3.    Adrian Ciocan

GENERAL 15 k feminin

1.    Ana Gaftoniuc
2.    Iulia Florea
3.    Marinela Cristina Hamza

Astfel, taxele de inscriere ale participanților vor fi direcționate către Administrația Parcului Natural Văcărești.



CBRE România, compania de consultanță imobiliară care administrează Sun Plaza de peste cinci ani, s-a implicat la rândul sâu în proiect și a donat încă 3.500 de euro pentru a susține cauza, dublând astfel suma strânsă din înscrieri.

Donația totală, care se ridică la 7.000 euro, va fi folosită pentru intervenții în consolidarea mecanismelor de management al habitatului, a structurii solurilor de pe marginea apelor unde se găsesc țestoasele, dar și pentru a le proteja în sezonul de hibernare. Totodată, echipa de specialiști implicați în proiect va căuta soluții pentru controlul populațiilor de țestoase invazive din parc.




Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.
Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxării.


Centrul comercial a trecut recent prin cel mai amplu proces de reconfigurare desfășurat pe piața de retail din București. Peste 20.000 de metri pătrați de spații comerciale au făcut obiectul reconfigurărilor, dintre care 11.000 într-o aripă nou construită în care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine, Sun Plaza având în prezent un grad de ocupare de 100%.
În plus, centrul comercial a trecut și printr-o acțiune de reîmprospătare a designului, fiind realizate două noi piațete, reconfigurate alte două, în timp ce pasajul de acces către stația de metrou Piața Sudului și alte spații din cadrul mall-ului au fost decorate cu creații grafice realizate de către Peter Kogler, artist austriac cu recunoaștere internațională și unul dintre pionierii artei generate pe computer.
www.sun-plaza.ro

Este primul parc natural situat în mediul urban în România. Are o suprafață de 183 de ha și adăpostește o faună bogată, inedită pentru contextul urban în care s-a dezvoltat.
Administrația Parcului Natural Văcărești este entitatea care asigura managementul parcului și care pune în practică obiectivele de conservare, protecție și vizitare. Conform regulamentului parcului, activitățile sportive precum alergarea sunt permise în interiorul parcului, pe poteci special desemnate, sub supravegherea personalului administrației. Mai multe detalii pe parcnaturalvacaresti.ro.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie de servicii comerciale și investiții în real estate din lume, pe baza veniturilor din 2016. Compania are peste 75.000 de angajați (fără a include afiliații) și răspunde nevoilor dezvoltatorilor imobiliari și deservește proprietari și chiriași prin intermediul celor peste 450 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare și coordonare tranzacții și management de proiecte, managementul proprietății, administrarea investițiilor, evaluare, închiriere de proprietăți, consultanță strategică, vânzări de proprietăți, servicii ipotecare și servicii de dezvoltare.
Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod