Femeia Rac şi bărbatul Capricorn

Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Rac şi bărbatul din Capricorn

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Capricornul este un semn de pământ, patronat de Saturn. Aceste două zodii se află la poluri opuse ale zodiacului, formând axa Rac - Capricorn.
Compatibilitatea dintre aceste două semne este una foarte bună, iar şansele ca doi nativi născuţi sub influenţa acestor zodii să formeze o relaţie stabilă şi fericită sunt destul de mari.

Atracţia dintre Rac şi Capricorn este una imediată. Femeia din zodia Rac este fascinată încă din primele clipe de seriozitatea şi pragmatismul bărbatului din Capricorn. El are toate calităţile pe care ea le caută la un partener de viaţă: responsabilitate, spirit practic, seriozitate, abilităţi de lider. 

Bărbatul din zodia Capricorn este o persoană ambiţioasă, hotărâtă şi foarte muncitoare.
Are ţeluri înalte şi munceşte extrem de mult pentru a le atinge, ceea ce îi atrage admiraţia femeii din Rac. La rândul său, nativa din zodia Rac are nevoie de un partener de viaţă care să îi călăuzească paşii, care să o îndrume, să o susţină şi să o protejeze. Va obţine toate acestea de la bărbatul din Capricorn. Ea îi va oferi în schimb foarte multă afecţiune, loialitate şi sprijinul de care el are nevoie pentru a-şi împlini planurile măreţe. Împreună formează o echipă excelentă şi pe lângă faptul că sunt doi parteneri de viaţă care se potrivesc de minune, pot la fel de bine să fie şi parteneri de afaceri.
Ambii au un simţ excelent în ceea ce priveşte investiţiile şi gestionarea banilor.

Latura sensibilă şi emoţională a nativei din Rac este perfect echilibrată de firea ceva mai rece şi logică a bărbatului din Capricorn. El reuşeşte să fie un stâlp de susţinere pentru partenera sa şi să o readucă cu picioarele pe pământ în momentele ei de instabilitate emoţională. Chiar dacă nu se pricepe foarte bine să-şi manifeste sentimentele, bărbatul din Capricorn le respectă cu sfinţenie pe cele ale partenerei sale. Ea va reuşi să scoată la lumină din când în când şi latura lui emoţională.

Viaţa de familie şi căminul sunt deosebit de importante pentru femeia din Rac, un semn al maternităţii.
Va dedica timp şi efort pentru ca cei dragi să se simtă minunat acasă şi să nu le lipsească nimic. Dar faptul că partenerul său din zodia Capricorn este orientat asupra vieţii lui profesionale şi că poate petrece mult timp departe de casă ar putea să îi creeze unele nemulţumiri. Aceasta ar putea fi una dintre dificultăţile majore ale acestui cuplu.

Din punct de vedere sexual, relaţia lor se află într-un echilibru perfect. Capricornul este un semn masculin cardinal, iar Racul este un semn feminin cardinal, fapt care le oferă celor doi parteneri energiile potrivite pentru a se bucura de clipe minunate împreună în dormitor.
Femeia din zodia Rac este senzuală şi tandră, oferind multă afecţiune, iar bărbatul din Capricorn este foarte atent la nevoile partenerei sale.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod